54919
-
Neoncsoves #30227 nem jóak a hank szóróak? -
#30226 Szerintem uninstall! -
#30225 Nekem is nagyon könnyűnek tűnik ez a rész. Alig volt pár olyan küldi, amit nem nyomtam le elsőre.
Viszont nagyon tetszik az autosave, legalább ezzel nem kell tökölnöm. Ezt nagyon utáltam a régi részekben!
Majd két év múlva fogom ezt újra elővenni, amikor majd a nyolcmagos procimon és a két gigás vga-on faszán fog futni. -
Leky #30224 Van arra valamilyen mód, hogy a felrakott patch-et levarázsoljuk a játékról? -
#30223 ne lolozzál bazdmeg, a kreatív igazgató nem nagyon mutatta tehetségét a küldetések kieszelésekor bazeg :D -
carloelsa #30222 hy!valaki tudna abban segíteni,hogy stevie feladatait mikor kapom meg ???(30 autószállítós mission)mert már 65%-nál járok de semmi meg már csak olyan küldetések vannak, hogy az út szélén vannak emberek és azzal kell művelni vlmit.meg a 115 galamb hátra és stb... -
ldavid #30221 ledobja eléd a kocsit amit kiválasztol -
n3whous3 #30220 van tipp, nekem is ez van, a patch után az 5.1 rendszereken elkúródott úgy nagy általánosságban minden
nálam van ilyen, csak olyan nincs, hogy mély hang meg center (általában, mert am. a centerből jönnek a telefon meg küldi bevszélgetések, más se) és trükközéssel tudok adni hangot, de akkor meg ezeket a centeres dolgokat nem hallom...... -
#30219 lol -
#30218 a hangszorók kint a vindowsba mire vannak álitva stereo vagy 5.1(mert ha a játék stereora van álitva és a vindowsba meg 5.1-re akkor azért nem hallod a beszédet,és ez fordítva is igaz ha kinntstereora van állítva a hangszoro és bent 5.1-re akkor is az az eredmény) -
#30217 omg -
dark night #30216 Ez mire szolgál ez a program?? csökkent a szaggatáson?? -
#30215 nah megvolt a bankrablás.
ez izgalmas küldetés ???????
mi olyan izgalmas azon, hogy animációban kirámolják a bankot, aztán le kell szedni kb. 20-25 egyenruhást(ami valljuk be, semmiség), utána kapunk egy gagyi 3 csillagos körözést, amit 3 perc alatt mindenki le tud hagyni és EEZZ ???
EZ IZGALMAS ?
semmi nehézség nincs a gameban.
ráadásul vagy 5 percet vagy max 7et ha elvett az életemből ez a feladat.
a Mafia leggagyibb küldetése izgalmasabb volt ,mint ez! -
#30214 [URL=http://www.gta4iv.com/index.php?pageid=15hu
tessék -
#30213 Egy ismerősöm problémája, ha van valakinek ötlete, azt nagyon megköszönném:
Ha kocsiban beszélgetnek, vagy pl telefonon dumálok, nem hallani semmit a beszédből, csak olvasni tudom Küldetéseknél még oké, de ha épp kocsiban ülök, vagy telefonon dumálok valakivel, csak a felirat van. Tipp? -
#30212 A PATCH A BIBI
-
tomi kft #30211 kerezsd meg itt után van irva a come és után a egy video de ha rányomsz a csimre ott van kép is -
Sanyi118 #30210 hi ez már a küldetések végénél van amikor neked kell hívni -
ldavid #30209 FAQ-t nézted? -
tomi kft #30208 mi a küldetés cime?
-
Kgero1 #30207 hali aki szeretne GTA4-ezni vegyen fel !!
Gamertagom:Kger814 -
Sanyi118 #30206 hello
tud valaki segíteni abban amikor Little Jacob 10 drogküldetését csinálom van egy ahol a fa alatt mutatja a helyet ahova menjek de anyilat nem látom sehol
-
#30204 Csak kár,hogy csak eggyett tud:( -
#30203 hát ez nagy hülyeség sztem:
Max Payne a Las Venturas Poker című TV műsorban
Az első rejtekhelyeden kapcsold be a TV-t és addig váltogasd a csatornákat amíg a Las Venturas Poker című műsort el nem kapod. Az asztal körül ülő fickók pontosan úgy néznek ki mint Max Payne klónjai.
itt írják -
tomi kft #30202 hogy lehet elmenteni a mentéseket mert ujra kell telepiteni az xp-t? -
#30201 Végre!Jajj de vártam már:D -
n3whous3 #30200 Brutál procival SE , sztem. -
#30199 nem igazán... eldöcög vele minimumon 20 FPS körül. -
ldavid #30198 car spawner -
klupyka #30197 a Geforce 7600Gt 256Mb kártya jó hozzá??? -
n3whous3 #30194 htx ALLZ
eeknek is ma van:
newton, korda, jacob grimm, braille, papp laci -
ZFD #30193 Szerintem lehet valami a windows-ban ami akadályozza a játék továbbfutását -
n3whous3 #30192 lol -
ZFD #30191 Hát ez nagyon jó kérdés -.-
Boldog születésnapot!!!! -
#30190 Egyedinek tűnő hiba, remélem nem az, de nem akarok visszaolvasni 30k hozzászólást: öcsém megvette a játékot, viszonylag jó gépe van, Intel C2D, 3GB DDR, 8800GT, tehát elvileg nem okozhat túl nagy gondot a játék futtatása. Nem is okoz, viszont úgy átlagban egy óra után kivágja az asztalra, semmi konkrét hibaüzenet.
Mindezt XP-vel, SP 3-mal és természetesen a patch is fent van. -
Neoncsoves #30189 Pompás és boldog születésnapot! -
#30188 POMPÁS EZ A NAP -
#30187 HBD:)
2 haveromnak is ma van..:D -
n3whous3 #30186 POMPÁs :D
htx allz -
ldavid #30185 pompás szülinapot