54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • akyyy
    nálam is
  • Locna
    Hát, nekem már két hiba is jelentkezett a játékban.
    Az egyik amit már írtam, a sniper puskával amit feltzer-bl kapsz, fel kellene menni egy ház tetejére, de számomra még mindíg lehetetlen.
    A másik meg amikora Mejestics Hotel-hez kell elmenni, és amikor megérkezel a kijelöt helyre, akkor csak fekete háttérrel Loading felirat van, és (szerintem) kifagy.

Ezek másnál is jelentkeztek már vagy csak nálam van valami bibi?
  • lac556
    nekem még mindig grafikai problémán van gép konfigom xp sp3 hd 4670 2 giga ram amd athlon x2 600
    800*600ban tök alacsony részleteségel fut a játék benchmark 25-30fps!
    a problémám az hogy x időközönként elkezd szaggatni h élvezhetetlen a játék kb 4-5 mp reagálási idoval. ami azért baj mert van amikor miután beléptem 4perc után szaggat máskor pedig .7.8 óra is eltelik hogy jol fut a game! legujjab driverek vannak fennt de a hiba még mindig áll ötletek? játszok én 800*600ban csak ne szagasson!
    wiev detail is minimumon van.
  • Neoncsoves
    Nem tudjátok, hogy 1 videoban hogy lehet több zenét alkalmazni? amikor behuzom a 2. zenét az 1. vége után lecseréli az elsöt :\
  • Neoncsoves
    Kicsit szórakoztam a video editorral :) HD-ben nézzétek!
  • akyyy
    és mikor érhető el?
  • Borg
    Szedd ki az összes szar kapcsolót amit a commandlineban használsz, és futtasd úgy a játékot, ahogy ő felajánlja.
    Ha igy sem lenne jó, akkor lehet játszogatni a view meg detail távolságokkal.
    Nekem egyébként semmi ilyen gondom nincs, szintén vista, 8.12 és hd4670.
  • FlyHigh
    Nálam mindig eltűnik a képről szép lassan minden, csak az autó marad meg. Radeonom van, legújabb driver vistával, ennyit szopni ezzel a szarral. Mit lenne érdemes még megnézni?
  • bertino
    köcce, szétnézek ha hazaértem
  • ldavid
    nem lehet megtalálni, csak a rendőrségi adatbázisban van bene
  • Papirzacsi
    A középső szigeten áll egy az egyik háztetőn, nem messze a heliporttól. Érdemes a környéket végigrepülni egy helivel, és ha már elérhető nálad, akkor meg fogod látni.
  • bertino
  • Borg
    Én a múltkor lelőttem úgy, hogy épségben ért földet :) (m4a1-el a pilótát)
    Csak sajnos lelőttek mire el tudtam volna lopni...
  • Pitti
    Találkozott már valaki Lolával? A fő küldetéseken túl vagyok, de se híre se hamva :)
  • bertino
    köszi, igen ezt vágom, de egyébként csak van valahol a pályán elérhető... nem ?
  • lipovics
    Köszi!

Melyik szigeten? Fehér körben fekete ikon?
  • erieskrisz
    Csá ird be telodba ezt a kodot 3595550100 és lesz 1 harci helikoptered
  • Endiman
    már megint nem tudom állítani a texture quality-t be van ragadva high-ra, mikor tudom azokat állítani?
  • bertino
    mert azon a környéken keresgéltem, de nem nagyon találtam mást.
  • bertino
    #20982-ban írták hol van harci helikopter.
    namármost azon a részen a térkép mutat is egy leszállóhelyet, az a rendőrség épülete egyébként.
    ott lenne a harci helikopter ?
    nekem még nincs végigtolva a történet, szal azt kérdezném (hogyha ott kéne lennie), hogy mi kell ahhoz, hogy ott legyen a leszállóhelyen a harci helikopter ? :D
  • carloelsa
    Valaki segítsen és mondja el pls hogy mikor jön egy mms stevietől amikor kocsit kell lopni mert én már a főküldetéseket végigvittem de semmi sem jött vele kapcsolatosan , még brucietől sem kaptam olyan üzenetet hogy megadta a tel.számomat vlkinek. plsssssssssssssssssssssssss
    thx
  • HardStyleZ
    nem volt rá szükség csak mindent jól bemásoltam és kiválasztottam a régi profilom az xlive-ban :)
  • HardStyleZ
    térképen 1 autó ikon jelzi hova kell leszállítani
  • Rip
    Nem.
    Valakit kiütöttem, sorry.
  • Ley Roland
    milyen géped van?
  • gregtom6
    ha lent van minden lowon, látóhatár, meg minden ilyesmi, akkor az normális, h kb 2 méterre látok magam elé, és onnan kékség(az égbolt)???
  • akyyy
    az GPS
  • 0Fritz0
    Az a zöld csík a minimapon nem zavar?
  • lipovics
    Srácok!

Jött egy hívás, hogy Brucie megadta a telefonszámomat valakinek. Az küldött egy mms-t az illető, hogy lopjak el egy verdát. Pontos helyet nem adott, csak egy helyszínt.
    Megtaláltam és a kocsit is, de nem tudom hová kell vinni. Semmilyen új jel nem jelent meg a térképen, nem ír, nem hív senki.
    Tudtok erről valamit?

• akyyy
    Megtanultátok általános meg középiskolába is informatika órán, hogy kell Total Commanderben(!) rejtett fáljokat elérhetővé tenni.
  • HardStyleZ
    olvastam a faq-ban h a mentés helyes működéséhez az xlive-nál "a rejtett fájlokat láthatóvá kell tenni" most ezt h is kell megcsinálni? :)
  • Seten

Nekem nem is az volt nehéz. Inkább az egyik, az "Assasin" küldetésekből.

Mikor három faszit kellett elintézni egy többszintes épületben. Az első kettőt még könnyen lehetett likvidálni, de mire feljutottam a harmadikhoz a legfelső szintre, addigra a zsaruk is mindig kijöttek.

• n3whous3
    igen de ahhoz másik telefon kell majd később
  • gregtom6
    Warez topikban help!!!!
  • VRSDM
    neten vehetsz háttérképeket.
  • n3whous3
    ahogy mondod
  • n3whous3
    ná, gta egy szargeci
  • carloelsa
    nem tud senki sem erre válaszolni: 30222