Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kösz, én felraktam a 9.8-ast, de elég gyatrán fut. Ez van. Gyanítom a két magos proci az oka.

ronso
Én a 10.1 est használom a 4890eshez.

Sakkoo.......Baszkiiii

Piloss
összesen 10 alkalommal lehet revoke nélkül törölni

ha meg eléred a limitet, háááát......akkor nem tudom mivan, gondolom visszaállítják ha szólsz nekik,de erre nem vennék mérget

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

totyak
Ezt már egyszer megkérdeztem itt, csak nem jött értelmes válasz.

Tehát. Az valós állítás a játékkal kapcsolatban, hogy ha revoke nélkül töröljük a játékot, akkor egy idõ után nem fog mûködni a cd-kulcsunk? Találkzott már valaki ezzel a problémával vagy ez csak városi legenda. És, ha valóság, akkor hány revoke nélküli törlés után lesz használhatatlan a kulcs? Valamint mit lehet tenni, ha már nem mûködik a kulcsunk, a Live vagy a Rockstar visszaállítja, ha kérjük?

Sajnos már 2x vagy 3x revoke nélkül töröltem, mert mindig elfelejtettem, ma meg windows uninstall volr, persze megint elmaradt a revoke. Félek, hogy a végén használhatatlan lesz az eredeti játékom.

wollnerd
Megnéztem az EFLC-et is, ott nincs az a boker hídi probléma, de a TV-s van...,
Az EFLC-hez nincs Xlive.dll, a GTA IV-hez van.
Nálad van az a dll?

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Radeon tulajokat kérdezném elsõsorban (fõleg HD4xxx), hogy melyik a legjobb Catalyst a GTA 4 alá? 4870-est használok (e8400 a procim), és a tapasztalatom az hogy az újabb driverek már nem igazán hoznak teljesítménybeli növekedést (sõt)... Windows 7-es op.rendszerem van.

Mitsurob
Mind2 :-)

Gyanítom, h a Car Pack nem tetszik neki..
De én ezt találtam a legjobb autó-packnak, talán jobb lenne ha egyesével én tenném be õket. (Lustaság miatt nem xD)

Ha újrateszed jó lesz, de én nem akarom újratenni, erre inkább megoldás kéne.
Nem tudom mi lehet baj, de a map egy részén kifagy a játék is + ezek a mosók is nagyon idegesítõek.

Ha gondolod vegyél fel msn-re és megpróbáljuk megcsinálni.

[email protected]

Farming Simulator 2013 módok, magyar közösség: http://lshungary.hu

wollnerd
Neked is fent van a Real grapich mod?
Vagy még emellett a Car Pack-ot is fel raktad?

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Mitsurob
Szintén ez a gondom :S

Farming Simulator 2013 módok, magyar közösség: http://lshungary.hu

Üdv!
Ma este feltettem a játékot(mondom, kipróbálom már az új gépen) és a következõ történik. Elindul a játék, lemegy az elsõ átvezetõ vidi(megérkezik Niko LC-be) majd mikor el kéne indulni a kocsival, minden feketeség, csak a hangokat hallom meg a feliratot látom. Miért van ez? Radeon 5750 1gb- a VGA-m, ill 64bites Win 7 Ultimate-om van fenn, vga driver a legújabb. 4gb rammal.
Elõre is köszönöm a segítséget!

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

Az miért lehet hogyha Gaben belép valahova multyba, én nem tudok rá csatlakozni, és õ se tud rám.. ha megpróbálunk ugyanabba a lobbyba menni, úgyse látjuk egymást :/

Kit--Kat
Émen!:D

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Gaben17
Amikor elindítod a játékot belép live-ra. Games for Windows.

Spirit of Perfomance Koenigsegg

totyak
Én multyzom mostanában, lehet összefutunk.
De hogy érted, hogy vegyenek fel Live-ra? Belépsz a játékba, aztán felmész a multyra. Maximum barátlistára lehet felvenni valakit.

Gaben17
Sziasztok.
Akik multiznak vegyenek már fel live-ra :) Nick: GabenHUN17
Köszi!

Spirit of Perfomance Koenigsegg

<#vigyor3>

wollnerd
És a Red Dead Redemption?

Gondolom mindenki egyet ert velem,hogy a gta a vilag egyik legjobb jateka.Mindig innovativ,hosszu es remek jatekelmenyt nyujt.Emlekszem meg csikokoromban az uncsitesommal varosterkepet rajzoltunk nagy csomagolopapirra meg a tombahz elott a jardara es matchboxokkal jatszottunk rajta kulonbozo missziokat vegrehajtva,pedig nem vagyok ven fasz csak 22 de ez a jatek azokat a szep emlekeket hozza elo.Eljen a Rockstar* es a Grand Theft Auto es remelem hogy hasonloan kiraly jatekokat dobnak ossze mint eddig tettek es egyaltalan nem baj hogy 4-5 evente jelenik meg uj resz belole ha ilyen szinvonaluak.Szoval emelem poharam rajuk es kibaszottul varom a kovetkezo GTA-t
Ez van továbbfejlesztve az icenhancerben...

grebber
Ezt a grafikai modot sikerült valakinek beállítani már?

Ez az eljárás a downsampling.

És nem igen sikerült beállítanom hogy normális felbontáson legyen a kép ,mert ez össze vissza szorozza a felbontást és lelog a kép 90%-a a monitorrol meg ilyenek :(

1680*1050 vagy 1920*1080-ra való beállítás érdekelne. A linken látható leírás alapján és hiába oszton a felbontásom sehogy nem sikerült olyat beadnom neki hogy normlis legyen :(

Akinek sikerült beállítani kérem jelezze!

Next PC upgrade: 2022

totyak
Aljas módon screenshotokat lõttél játék közben<#nevetes1>?
Nagyon nagy futamokat mentünk, fõleg a GTA Race-ben. Remélem még összefutunk. Elég sokszor játszom mostanában multyban.

Hát 1mb/s-es a net, de gondolom nem teljes sávszélességgel tölti. :DD

mármint 1mb/s letöltési sebességgel ? :)

15609mb -> 15609 másodperc -> 260perc -> 4óra 20perc :-)

Steam-en ha nagyon átlagot nézünk, kb. mennyi idõ alatt ér le a játék? (1mb-s nettel)

<#vigyor>

Dilettante-ra nem cserélném az tuti :D

"megkímélt állapotban" :)
<#idiota>

5 év múlva? <#hehe>

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

grebber
Nekem minden maxon van full HD-be városba pláne éjszaka 8-11fps-ig van minden :D
De már megszoktam hiszen alap GTA 4 graf mod nélkül is szar ezzel a graffal moddal meg nem csodálom!
Nem baj majd következõ gépem már remélem vinni fogja!

Mondom ha rendszer akarsz újra rakni csak akkor. Am tényleg miért van 10fps-ed? Én most rányomtam az autó beállításra egybõl feltette fulHD ba és minden high, csak az árnyékok vetülése van kikapcsolva csúszkák mind 20. É így gyönyörûen megy. Ha 1gb os karim lenne nem is akadni, sajna elfogy a kártyám memóriája és kell lépni winbe majd vissza és úgy jó. Jah átlag fps25.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

grebber
Kipróbáltam warezhoz semmiféle xlive mappa nem kell!Eredeti mentését átrakva mûködik szépen!

Ha jól nézem akkor a grafikai mod is müködik

Már csak 2 év év gépem is lesz hozzá hogy tudjak vele játszani, mert ez a 10fps a városban nem igazán játékosbarát :(

Xlive mappát is ki kell másolni. Anélkül elveszik a profil (ha rendszert akarsz újrarakni)

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

masterthief
Akkor szokott fagyogatni, ha az adott mod, vagy kicserélt jármû stb. nem kompatibilis a neked fent lévõ patch-el. Vagy ha esetleg még bugos kissé pl:beta verzió. Én már eddig jóval több, mint 120 moddolt cuccot raktam be (autók, motorok, helikopterek, csónakok, hajók, ruhák, fegyverek, hangok, ikonok, Modok, graphich mod, effektek, vér, épületek, textúrák, telefon+témák) Eddig szerencsére, csak 3-4 alkalommal kellett visszarakni az eredeti jármûvet, ami nem volt jó az 1.0.7.0 patch-ez.(nekem az van fent) Aztán addig próbálkoztam, amíg nem találtam hasonlót ami jó lett a patch-ez.

Én 1x moddoltam a játékot, tettem be 1 autót, kiis fagyott random idõnként, szerencsére 1 file-t kellet törölnöm, steam leis töltötte újra :)

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Dokumentumok/Rockstar Games-be teszi. Lassan betöltõdõ textúrákra tudtok valami megoldást? Csak az EFLC-nél van ez, gta 4-nél nincs...

grebber
A warez GTA 4 is oda teszi a mentést ahova az eredeti? Vagy hova mert eredeti mentéseimet át akarom másolni!

Mert ez a Real GTA 4 graf mod csak warezzal megy és nem szeretném elölrõl kezdeni a game-et.De viszont az eredetivel van mentésem ha a warezt indítom ott a legelejérõl kezdõdik!

masterthief
Spark IV-el tudod berakni. Mielõtt kicseréled a kocsit, készíts biztonsági másolatot róla.

Sziasztok! Nem tudom hogy módot hogyan kell a játékba rakni ! Segítene valaki? Elõre is köszi! Én ezt a kocsit szeretném berakni a police patriot helyére! Itt is van!: 2006 Chevrolet Suburban Police K9 EL Ugyebár ez máshogyan villog mint a többi! A választ mégegyszer elõre is köszönöm!

We will never forget! WTC

Az xlive.dll miatt nem megy a multi, amit berakott a fõkönyvtárba.

(GTA-m eredeti)
Hello!
Felraktam ezt a RealMod-ot. Nincs is vele gondom müködik rendesen viszont a Games for live nem akar müködni....
Nyomkodom a Home gombot de nem jön be. Igy be se tudok jelentkezni a felhasználó nevemmel. Emiatt multi se megy. Milehet a gond ?
#51916 szerencsére le nem esel, és végig egyenesen kell csak menni, szal megoldható :D

totyak
Éppen multyzok a játékban. Ha valakinek van kedve, keressen meg, aztán elhülyülünk. totyak néven vagyok a Live-on.

grebber
A bankrablós küldit nem tudom megcsinálni mert miután kinyílik a pancélterem ajtaja eltûnnek a textúrák átlátszik minden stb :(

Erre van megoldás?

totyak
Részemrõl rendben. Ha akad még jelentkezõ, akkor nyomhatjuk. De egyébként, ha nem jön senki, akkor is el tudunk hülyülni ketten is. Csak ne túl késõi idõpontban, nem szoktam pirkadatig kockulni :D

Viszont, ha valaki tudja a választ az achis kérdéseimre, jó lenne, ha leírná. Nem igaz, hogy senki nem nyomta multyban.
Bár szerintem a Top Op The Food Chai achira meg is leltem a választ tegnap. Nagy nehezen összejöttünk 4-en egy ranked deathmatch-ben. Úgy állítottam be, hogy csak pisztoly legyen használható. Sikerült is20x legyilkolnom a elleneket, de trófea mégsem lett belõle. Szóval szerintem 20 különbözõ ember kéne, az meg manapság már lehetetlen. Pang a multy, nincs játékos.

én eddig úgy 5percet voltam multyba, de szívesen mennék, csak gyûljünk össze páran egy megbeszélt idõpontban :D

grebber
Erre a jelenségre tud valaki valami megoldást?

Alap GTA 4 + 1.0.7 van fent + a Real gta 4 mod és ez a szitu #51903