Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van erre valami orvosság?

Mi a gond?????
www.smart-bus.hu
Az összegzésben sehol nem találom ezt a feladatot. Hogy tudnám megnézni hogy akkor most 8 vagy 9 van kész? És ha csak 8, akkor miért nem adja az utolsót?
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Mód sincsen, csak magyarítás(az is az 1.4es, 1.4es peccsel) :/
I met God. She's black
Betettem pár kocsit. Mi lehet a hiba? Nemcsináltam másolatot, lehet újra kell telepíteni? :S
I met God. She's black
www.smart-bus.hu
2. jobb, ha megszokod, ugyanis nagyon gyorsan hozzá lehet szokni...másrészt meg nagyon jól fog jönni a lövöldözõs részeknél
Két kérdésem lenne,
- az normális, hogy amikor esik az esõ, akkor ilyen piros kis "négyzetek" is esnek az esõvel együtt? :) ( AMD )
- az megoldható, hogy a nézet mindig fixen maradjon? ( ha befarol, vagy fordul az autó, akkor a nézet kövesse )
www.smart-bus.hu

Meg lehet valahogy nézni, hogy hányszor szúrtam már el a kulcsomat revoke nélkül?
És, ha visszavonom a kulcsomat, hol tudom újra megadni?
Ja igen. Az normális, hogy telepítettem a játékot, kérte a kulcsot, megadtam, feltelepült. Aztán amikor bemásoltam a korábbi mentett játékaimat és indítottam volna a Live-os profilommal, akkor megint kérte. Ez normális vagy nem így kellene lennie?
Légyszi valaki válaszoljon mindegyikre. Köszi
Arra gondoltam felrakom megint a játékot az összes csicsával és végigjátszom..
Feltenném az iC-t a realizm modot az ENB-t meg ultimate textures-t...Kompatibilisek egymással?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
We will never forget! WTC
Esetleg fent van a bannerban lévõ No-DVD? (akkor nem kell lemez. és így is tudsz multizni.)
Uccsó megoldás talán hogy a GTA IV-et külön partícióra telepíted.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
épn tudom az sináéja mert már sokszor újratelelepítettem a gta4 -et s mikor az Eflc-vel játszok utána a gta 4 nem indul.
Mi lehet a gond???
Ha utóbbi, akkor nem értem. Ugye a saját ikonjaikkal akarod indítani a játékokat?
Van egy ugye a sima GTA IV-nek meg egy, amelyikkel indítható EfLC,
Miért van az, hogy ha a gta4 és from liberty city is fent van a gépen nem lehet egyszerre játszani velük mert ha a from libertyvel jászok utána nem indul el a sima gta4???
Miért van ez?
Tudna vlki segíteni?
Köszönöm...
Állítólag 10 lehetõség van, aztán tiltják a kulcsot. Találtam is olyan emberkét, akinek letiltották. Kapott egy szép üzenetet a Live-ba való bejelentkezéskor, hogy túl sokszor használta a kulcsát, adjon meg egy másikat. Csak errõl nem ártott volna tájékoztatni a játékosokat, mert sehol az ég világon nincs leírva, hogy mi történik, ha nem revoke-olsz.
A problémát mégegy Win7 reinstall megoldotta <#idiota>#idiota>
Farming Simulator 2013 módok, magyar közösség: http://lshungary.hu
am meg gondolom mindenki próbál vigyázni a kulcsára, azért nem találsz róla semmit
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Farming Simulator 2013 módok, magyar közösség: http://lshungary.hu
Van egy oylan probléméám, hogy eddig menet rendesena GTA aztán minap újra tettem a gépet és most ha indítanám a játékot ugyan azzal a crackel ezt a hiba üzenetet kapom:
The ordinal 5367 could not be located in the dynamic link library xlive.dll.
Vkinek vmi ötlete?
elõre is köszönöm!
De ez honnan jött, hogy 10 alkalom után lejár. Fura, hogy mindenhol írják, hogy lejár a kulcs, vigyázzatok, de sehol egy hivatalos leírás, hogy tényleg így lenne, vagy sehol egy ember, akivel már megtörtént.