Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Real-t rázavartam a másikra, hátha orvosolja a problémát, de semmi nem változott.

grebber
Nem tudom én nem ezt a modot használom hanem a REAL -t!

Next PC upgrade: 2022

Az 1.2-t feltettem, de a sötét túl sötét, a világos meg túl világos a játékban, és a kép is hangyás :(
Van erre valami orvosság?

szabii98
Esetleg ha újrarakom a wint, jó lesz?:D

I met God. She's black

grebber

szabii98
Megvolt a reinstall...semmi hatás, ugyan az. (Y)

I met God. She's black

nagyon durvák ezek a versenyek :D

Igen. Az exével indítottam a saját mappájából s úgy is ha a liberty-vel játszok akkor utána a gta 4 nem megy mert nem indul el.

Mi a gond?????
Ok, köszi. :)

www.smart-bus.hu

Az Alex Chilton nevû nõvel hogy kerülök kapcsolatba? Már felmentem arra az oldalra, ahol a blogja van, olvasgattam is a blogját. Az összegzésben meg is jelent hogy "Kapcsolatod Alex Chiltonnal 50 %". De a telefonban nincs benne a neve. E-mailt nem küldött.

A bérgyilkos mellékküldetésekbõl megcsináltam nyolcat. A 8. után felhívott a pasi, hogy köszi nincs több meló. Természetes a feladatot jelzõ jel is eltûnt a térképrõl. Egyszer megcsináltam a hiányzó kilencediket is, csak a feladat teljesítése után meghaltam (vagy a zsaruk lõttek le, vagy béna voltam és túl nagyot estem), és inkább visszatöltöttem az elõzõ mentést.
Az összegzésben sehol nem találom ezt a feladatot. Hogy tudnám megnézni hogy akkor most 8 vagy 9 van kész? És ha csak 8, akkor miért nem adja az utolsót?

fery02
Személy szerint nem tudok róla.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

szabii98
Igen :/ még 1 reinstallt nyomok holnap.

I met God. She's black

masterthief
Alaposan kitakarítottad a volt GTA IV helyét és minden mást amit a GTA IV használt?

masterthief
Na igen! De a Steam-nek elég gyors a letöltési sebessége és legalább fix. Nekem anno a Kane and Lynch 2-t gyorsan letöltötte. Igaz nekem 100Mb/s net sebességem van. De ha filmet töltök le, annyira szar tárhelyekbe ütközöm néha, hogy hiába van 100 Mb/s net sebességem, akkor is van mikor 120-320Kb/s között lébecol a tárhely sebessége. (bocsi de ez off volt!)

masterthief
mindegy hogy a 2 FPS mod közül melyiket töltöd le, ha beülsz a kocsiba és nem adja be a belsõ nézetet, akkor 2x nyomd le a V betût.

van olyan belsõnézetes mod autókhoz ami minden autó belsõ nézetét "adja" ?

szabii98
Na.Újra raktam, és most a 2. fehér szövegnél lefagy a játék. Semmi hibaüzenet, semmi, kifagy magától!
Mód sincsen, csak magyarítás(az is az 1.4es, 1.4es peccsel) :/

I met God. She's black

MerlinW
1Mb/s-os net letöltési sebessége max 128KB/s :) Tehát 35 óra:)

[merlinw.org]

szabii98
Most megy a Reinstall már. :)

I met God. She's black

masterthief
Akkor valószínû, hogy reinstall. Ámbár legalább 10-szer leírtam már ide, hogy biztonsági másolat kötelezõ mielõtt valamit kicserél az ember a játékban. Ha a kicserélt dolog nem egyezik meg a te játékodon levõ patch-el, akkor az összeomlik, lefagy. Erre jó a biztonsági másolat. Ha nem jó a mod, akkor visszacseréled az eredetire és addig keresel, próbálkozol amíg nem találsz olyat ami zökkenõmentes. Legközelebb olvass visszább, vagy ha valamit nem értesz, akkor elõször kérdezz. Így megkíméled magad, attól, hogy reinstallni kelljen a gamet, vagy esetleg nem tudsz helyreállítani valamit.

szabii98
A GTA IV mûködése leállt.
Betettem pár kocsit. Mi lehet a hiba? Nemcsináltam másolatot, lehet újra kell telepíteni? :S

I met God. She's black

Itt hamarabb találsz róla képeket: http://www.facebook.com/pages/iCEnhancer/198351220199366

grebber

Az elsõre EZ a megoldás...

Megpróbálom megszokni, de azért van rá valami megoldás?

www.smart-bus.hu

fery02
1. nem normális
2. jobb, ha megszokod, ugyanis nagyon gyorsan hozzá lehet szokni...másrészt meg nagyon jól fog jönni a lövöldözõs részeknél

Elkezdtem csinálni a bérgyilkos küldetéseket. Nyolcat csináltam meg, de a nyolcadik után felhívott a pasi, hogy nincs több meló. És természetesen a feladat jele sincs már a térképen. Egyszer megcsináltam a hiányzót is, de miután kiírta hogy teljesítve, jöttek a zsaruk és vagy lelõttek vagy leestem, a lényeg hogy meghaltam, és ezután visszatöltöttem az elõzõ mentést. De ekkor ezt a feladatot már nem adta. Az öszegzésben meg sohol nem találom ezt a feladatot, hogy meg tudnám nézni hogy akkor most 8 vagy 9.

Üdv Urak!

Két kérdésem lenne,

- az normális, hogy amikor esik az esõ, akkor ilyen piros kis "négyzetek" is esnek az esõvel együtt? :) ( AMD )
- az megoldható, hogy a nézet mindig fixen maradjon? ( ha befarol, vagy fordul az autó, akkor a nézet kövesse )

www.smart-bus.hu

ehh.. meghalt Roman.. >.<

totyak
Hol tudom megnézni, hogy hányas patch van fenn?

Meg lehet valahogy nézni, hogy hányszor szúrtam már el a kulcsomat revoke nélkül?
És, ha visszavonom a kulcsomat, hol tudom újra megadni?

Ja igen. Az normális, hogy telepítettem a játékot, kérte a kulcsot, megadtam, feltelepült. Aztán amikor bemásoltam a korábbi mentett játékaimat és indítottam volna a Live-os profilommal, akkor megint kérte. Ez normális vagy nem így kellene lennie?

Légyszi valaki válaszoljon mindegyikre. Köszi

GTASA-ban pl nem tudtál teljesíteni pár fontos küldetést, ha jól tudom itt is vmi hasonló.

fery02
Beláthatatlan következményei lesznek!

berlinboy6329
Az iCEnhacherben van textúra,v ezek mind alaptextúrák?

Arra gondoltam felrakom megint a játékot az összes csicsával és végigjátszom..

Feltenném az iC-t a realizm modot az ENB-t meg ultimate textures-t...Kompatibilisek egymással?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Sziasztok! Csak azt szeretném kérdezni hogy a játékban tényleg nem szabad a kód aktiválása után menteni a játékot? Elõre is köszönöm! Ha igen akkor mik a következményei?

We will never forget! WTC

fery02
Esetleg ha warez, akkor érdeklõdhetsz még az off topikban is, több ötletem tényleg nincsen. :/

wollnerd
Próbáltad hogy csak az exe-t indítod? (C:\...Rocktar Games\Grand Theft Auto Iv\ GTAIVLauncher.exe)
Esetleg fent van a bannerban lévõ No-DVD? (akkor nem kell lemez. és így is tudsz multizni.)
Uccsó megoldás talán hogy a GTA IV-et külön partícióra telepíted.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Igen persze a saját ikonjaikkal indítom el õket. Csak amiokor játszok az EFLC- cével s kilépek s megint a sima gta4el akkor a gta4 nem indul el. Miért vkavar be az EFLC a gta4-nek?

épn tudom az sináéja mert már sokszor újratelelepítettem a gta4 -et s mikor az Eflc-vel játszok utána a gta 4 nem indul.

Mi lehet a gond???
fery02
Akkor most egyszerre akarsz velük játszani vagy pedig egymás után egyik után a másikkal?

Ha utóbbi, akkor nem értem. Ugye a saját ikonjaikkal akarod indítani a játékokat?
Van egy ugye a sima GTA IV-nek meg egy, amelyikkel indítható EfLC,

Sziasztok!

Miért van az, hogy ha a gta4 és from liberty city is fent van a gépen nem lehet egyszerre játszani velük mert ha a from libertyvel jászok utána nem indul el a sima gta4???
Miért van ez?

Tudna vlki segíteni?

Köszönöm...
drop
tudtok ajánlani valami jó autó pakkot amit nem kell sokat szórakozni vele magától telepíthetõ hasonló ?

totyak
Nem tudom. Ellentmondó véleményeket találok csak. Van, aki szerint minden revoke nélküli újratelepítésnél elmegy egy lehetõség, de szerintem csak alkatrész csere vagy win reinstall esetén.
Állítólag 10 lehetõség van, aztán tiltják a kulcsot. Találtam is olyan emberkét, akinek letiltották. Kapott egy szép üzenetet a Live-ba való bejelentkezéskor, hogy túl sokszor használta a kulcsát, adjon meg egy másikat. Csak errõl nem ártott volna tájékoztatni a játékosokat, mert sehol az ég világon nincs leírva, hogy mi történik, ha nem revoke-olsz.

Mitsurob
Inkább ez, mert mikor cseréltem alaplapot, procit, ramot + Win7 reinstall, le se tudtam szedni, befagyott a telepítõ, meg Revoke is. Se elõre, se hátra nem tudtam menni vele :S
A problémát mégegy Win7 reinstall megoldotta <#idiota>

Farming Simulator 2013 módok, magyar közösség: http://lshungary.hu

Piloss
asszem úgy van hogy ha valami lényeges dolgot változtatsz a gépeden (mondjuk új vga, cpu) és elõtte nem volt revoke, akkor vesz le egy lehetõséget, de ha csak simán újrahúzod a win-t akkor nincs para, mivel a játék nem tudja megállapítani hogy te éppen mit csináltál a géppel

am meg gondolom mindenki próbál vigyázni a kulcsára, azért nem találsz róla semmit

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

wollnerd
Hát akkor ki kell nyomozni hogy mi okozza. :)

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Mitsurob
Nem használok Xlive.dll -t, mert nem jön elõ a a Home-mal az a Live panel, vagy el se indul :S

Farming Simulator 2013 módok, magyar közösség: http://lshungary.hu

ahhoz képest hogy az 1.2.5 volt a FINAL :)

grebber
Nem áll meg a grafikai moddolás: iCEnhancer Beta 1.3 képek

Üdv embrek!

Van egy oylan probléméám, hogy eddig menet rendesena GTA aztán minap újra tettem a gépet és most ha indítanám a játékot ugyan azzal a crackel ezt a hiba üzenetet kapom:
The ordinal 5367 could not be located in the dynamic link library xlive.dll.

Vkinek vmi ötlete?

elõre is köszönöm!
totyak
Egyébként az, hogy nem deaktiválom és úgy törlöm a játékot, kb. ugyan az, mintha fenn lenne a játék, de nem játszanék. Csak annyit látnak a Live-osok, hogy aktiválva van, de a gépembe talán csak nem látnak bele, hogy telepítve is van-e.
De ez honnan jött, hogy 10 alkalom után lejár. Fura, hogy mindenhol írják, hogy lejár a kulcs, vigyázzatok, de sehol egy hivatalos leírás, hogy tényleg így lenne, vagy sehol egy ember, akivel már megtörtént.