54919
-
#52631 hol lehet megnezni a jatek verziojat? steamrol szedtem le de nem tudom hogy a frissiteseket is leszedte-e hozza? -
#52630 Úgy tudom hogy a patchek tartalmaztak némi optimalizációt, de azért is csinálják őket, hogy használd.
Én se nézem folyton az fps-t, de nálam ha indítok egy játékot reflexből előtte a frapsot is elindítom. Hírtelen kell fotózni, videózni valamit jól jön. Az fps meg hasznos infó esetenként, pl. amit írtam is hogy 40-50 fps volt mikor akadt a játék, akadni egy játék pedig 25 -alatt szokott. De lényeg hogy rájöttem a hibára, a játék elejét amúgy is szaggatva kellett végigtolnom. -
#52629 Akkor annak örülök, ha minden jól megy. Én mondjuk nem szoktam fps-t méregetni a játékoknál, de én a GTA IV-nél az 1.0.7.0 patch-el úgy vettem észre, hogy nincs belassulás semmilyen időszakban. Amíg nem patch-eltem, addig pl esőben rendesen beszaggatott a game. -
#52628 GTA IV-t szokni kell ám multiban keményen, rá kell érezni, nem kell csodálkozni, hogy úgy szednek le tapasztaltabbak, hogy te meg se tudod őket sebezni..
Nekem is ki kellett tanulnom a játékot, aztán egyszercsak annyira bele kockultam, hogy én is úgy gyaktam a népet, hogy sokan azt hitték csalok. :) -
#52627 Akkor mégsem úgy van, hogy módosított játékkal nem enged multizni a játék? :/
(mondjuk nem mintha érdekelne jelenleg, csak így emlékszem) -
#52626 ?
Nekem is win 7 van, 1.0.7 -es patchel, minden frankón működik. Bár szaggatás volt, érdekes mód 40-50 -fps -el többnyire nappal, de levetem az árnyékot very highról highra, és most jó. -
#52625 Multiba mennyire sok a csalo ? Tegnap probaltam kicsit multizni de 2 lovesbol leszedtek mindig, mig en egy embert se birtam leolni, meg azt se tudom hogy eltalaltam-e , mert nem jelzi semmi -
#52624 xlive.dll-t is frissíteni kell. Nézz 1.0.4.0 patch-ez való xlive.dll-t, különben el sem indul a játék. -
#52623 Ácsi! Mivel neki win 7 van felrakva, arra nem az 1.0.7.0 patch kell, hanem az 1.0.4.0-s. -
#52622 -
-
#52620 multiban ha valakinek car modja van, ezzel szokta kidobni a normális játékosokat, ezért nem csipázzák azokat akiknek car modjuk van, mert nem ök szivnak, hanem azok akik nem használják de a közelükben vannak... -
csaba4444 #52619 valaki segítsen elkezdem a játékot és nem lehet irányítani semmit szar a kép és mentést se tudok betenni... -
#52618 értem :) -
janihunk #52617
Ez mi? Megyek előre és mindig ugyan annál a résznél kidob. Modok nélkül is. Frissen telepített játéknál is. -
#52616 lmao -
#52615 töröljétek már ki ezt a szart innen..gyerekek is nézik a topicot,többek közt a fiam... -
#52614 nem fontos.. néha csak úgy krúzolni jó lenne, szabályosan... kisebb-hosszabb időre leköti az embert, akit érdekelnek ezek :) -
BIZ0906 #52613 delet -
#52611 de miért olyan fontos az? :D -
#52610 valamelyik videóban láttam, nem tudom... lehet hogy egyik trainerben van benne ez az indexelés, fogalmam sincs. 2008, és 2009ben is nekiálltak, de azóta sincs hír róla -
#52609 Honnan gondolod hogy van?
ez egy könnyű script mod lenne... Nem értem miért nem készítette senki "nyilvánosan".... -
#52608 100% hogy van ilyen, csak nem találtam meg sehol és sehogy, kezdve google-től a gtagarage-on át mindenhol... nem tudom hogy kellene rákeresni :)
janihunk: nekem érdekes módon elmegy 3 magos procival (3.3ghz), és egy hd6770-el -
janihunk #52607 Kicsit megtuningoltam a procit. De még így is akad. Ha mi kell ennek x8? -
#52606 Ezt én is meg akarom kérdezni.
Szal van ilyen mod? -
#52605 tök mindegy mikor revokeolod én már csináltam uninstallkor is meg előtte is, mindig ok volt
sőt volt, hogy elfelejtettem revokeolni uninstallkor és aztán is sikerült megoldani valahogy -
#52604 Eljött az ideje, hogy törölnöm kell a játékot. Azt hiszem már volt róla szó, de azért a biztonság kedvéért megkérdem hogy működik a revoke.
Rámegyek a revoke.exe-re, ekkor bedob egy ablakot. Itt lehet online vagy manuálisan revoke-olni. Ha van internetkapcsolatom (márpedig van), akkor mehetek az online-os gombra?
Ezek után gondolom az offline játék még menne, csak online nem tudnék játszani. Ha újra szeretnék multizni, akkor a Live-ba való belépéskor kérné ismét a kulcsot?
Miután a revoke sikeresen elvégződik, gondolom a revoke ablakban már nem látszana cd kulcs, így nyugodtan törölhetném a játékot.
Illetve ha jól tudom simán uninstall-kor is felajánlja a revoke-ot, de jobb még törlés előtt elvégezni szerintem.
Köszönöm -
#52603 melyik móddal lehet indexelni normálisan a játékban? :) -
-
danyr #52601 Neeem, semmi PS, nálam ilyen a game. :D -
cargame #52600 vmi gubanc van mert a telepitesn utan nem lep be a jatekba. xlive.dll - el van vmi baj. az 1.4 es patchel sem mukodott. -
cargame #52599 Kosz szepen. -
#52598 A 1.7-est egyből.
-
#52597 legújabbat. 1.7 -
cargame #52596 Erre valaki? :) -
#52595 Photoshop ? -
danyr #52594
-
cargame #52593 Nagyon szaggat a jatek, annak ellenere, h jol kene futnia. Melyik patchat rakjam win 7 re < -
cargame #52592 Hello.
Felraktam az alapjatekhoz a 1.0.4.0 patchat de error cimszo alatt nem lep be. vmi megoldas? -
#52591 Hát ja, ez a bajom nekem is. Természetesen a IV-hez használtam a hivatalost. Nem tudom mért kell minden játékot így csinálni, hogy muszáj legyen a lemeznek benn lenni?