Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valakinek ötletete van hogy miért nem???
Szóval valószínûleg nem amiatt van, viszont azt megkérdezném, hogy eredeti-e a játékod.
Ha esetleg nem, az se baj, ha legközelebb a warez topikban "válaszolsz" :😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Olyan problémám van, hogy a Search And Delete" címû küldetésnél amikor beülök a rendõrkocsiba, hogy megkeressem Lyle Rivas tartózkodási helyét, akkor keres,aztán pár mp múlva kilép valami hibával! Fent van a magyatítás, lehet hogy az a gond?
...
Sakkoo.......Baszkiiii
Kicsit túlzásnak érzem én is, hogy egy sorban egymás után van 5-6 tök egyforma autó, majd 5-6 tök egyforma taxi, majd megint 5-6 egyforma kocsi, és így tovább.
Az lenne a kérdésem,hogy van nekem egy logitech dual action gamepad-om,hogy lehetne rábirni a gta4-et a játékra vele?Nem tudja valaki..találtam egy fórumon 4 db file-t amit be kell másolni a system 32 könyvtárba de akkor ha azt bemásolom akkor nem indul el a gyereknem a sims 3 játéka.ha visszaállitom a gépet egy korábbi idöpontra mikor nem másoltam be a file-kat akkor megy a sims 3 viszont a gta4 ben a gamepad nem reagál.....Ha tudtok valami megoldás megköszönöm...
Sakkoo.......Baszkiiii
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
http://www.gta4-mods.com/script/real-traffic-spawn-102-f4404
http://www.gta4-mods.com/script/trafficload-f9512
Ez a két mod, elvileg arra szolgál, hogy betöltse az összes kocsit randomba.
Ez pont kapóra jönne az ilyen car packoknál.
www.epsilon-esports.com PSN: h0rec_D
Felraktam a minap egy car packot és olyan problémám lenne, hogy egy bizonyos ideig csak taxik és ugyan olyan típusú autókat látok. Egy kis idõ múva pedig újabb autó típust látok folyamatosan és taxit. Remélem valaki tud segíteni a megoldásban! üdv.:Horec
www.epsilon-esports.com PSN: h0rec_D
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Díszborítás?
Mellesleg, ha visszavonom a kulcsomat, akkor attól az offline játék még megy tovább vagy teljesen használhatatlan lesz a játék? És utána a Live profilomba való bejelentkezéskor tudom megadni újra a kulcsot?
Kifejezetten 1.04hez, csak nyelvfájlt kell cserélni.
I met God. She's black
A bannerban lévõ csak a 1.7-hez van.
Csak a játék, magától nem fogja neked behozni legnagyobb részét...max szökõévenként.
De trainerrel be tudod hozni õket egyenként, akár egy helyre az összeset (mondjuk egy parkolóházban).
Ott a warez topik linkelve banner alatt, hátha ott népszerû a probléma.
Jóhogy itt nem tudunk segíteni.
Razoros a GTA4em az EFLC DVD5-ös verzió?
Lehet ez a gond? Hogy nem eredeti?
I met God. She's black
Motor sajátossága miatt van.
Ha minden autót ugyanolyan változatossággal jelenítene meg, mint normál esetben, akkor durván akadna a játék, helyenként crash-elhetne is talán.
Szerintetek miért van az, hogy ha felrakok valamilyen car pack mod-ot, akkor az összes kocsit, ami az úton szaladgál, 2-3 fajta kocsira cseréli csak ki? Ez így elég egyhangú.
Már vagy 3-4 fajta car mod-ot kipróbáltam és az összessel ezt csinálta.
Az 1.04-es patch-el játszom és a mod-ok is ezt a patch-et támogatják.
Köszönöm.
Ja és nem kiabálok. 😊))
Csak esetleg ha lehetne akkor felváltva szeretnék velük játszani de sajnos így nem tudok mert az eflc játszás után a gta4nem indul el. Már próbáltam a játék könyvtárából indíni õket illetve mindkét játéknál átírtam a live profilt hátha az ütközik össze.
Köszönöm...
Szép napot.
CSAK MERT AZ EFLC-ÉBÕL HA KILÉPEK UTÁNA A SIMA GTA4 NEM INDÚL EL.
MEGOLDÁSOK???
KÖSZÖNÖM ELÕRE IS...