Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem az lenne a problémám,hogy végigvittem Dwayne összes küldijét,és utánna megkéne kapnom a barátságát ,de nem kapom meg valami miatt ,feltudom hivni,csak nem tudom elhivni õt sehova:S
Valakinek ötletete van hogy miért nem???

ronso

bocs a sok hsz ért

Sakkoo.......Baszkiiii

ronso

Sakkoo.......Baszkiiii

ronso
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]

ezek tetszenek.

Sakkoo.......Baszkiiii

fery02
Ha gond lenne, már rég feltûnt volna többeknek.
Szóval valószínûleg nem amiatt van, viszont azt megkérdezném, hogy eredeti-e a játékod.

Ha esetleg nem, az se baj, ha legközelebb a warez topikban "válaszolsz" :😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

sharpwrz
Sziasztok!

Olyan problémám van, hogy a Search And Delete" címû küldetésnél amikor beülök a rendõrkocsiba, hogy megkeressem Lyle Rivas tartózkodási helyét, akkor keres,aztán pár mp múlva kilép valami hibával! Fent van a magyatítás, lehet hogy az a gond?

...

ronso
Letöltöttem a TLAD magyaritást és a feliratok ugyanugy angol...jo magyaritás ez?

Sakkoo.......Baszkiiii

Én is kipróbáltam, és értem, hogy mi a problémád.
Kicsit túlzásnak érzem én is, hogy egy sorban egymás után van 5-6 tök egyforma autó, majd 5-6 tök egyforma taxi, majd megint 5-6 egyforma kocsi, és így tovább.

ronso
Sziasztok
Az lenne a kérdésem,hogy van nekem egy logitech dual action gamepad-om,hogy lehetne rábirni a gta4-et a játékra vele?Nem tudja valaki..találtam egy fórumon 4 db file-t amit be kell másolni a system 32 könyvtárba de akkor ha azt bemásolom akkor nem indul el a gyereknem a sims 3 játéka.ha visszaállitom a gépet egy korábbi idöpontra mikor nem másoltam be a file-kat akkor megy a sims 3 viszont a gta4 ben a gamepad nem reagál.....Ha tudtok valami megoldás megköszönöm...

Sakkoo.......Baszkiiii

wollnerd
Igen, de ezekhez a biztonság kedvéért min. 1,5 GB video memória és 4 GB RAM kell hogy órákig tudj játszani....

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Elvileg van megoldás erre a bajra, csak nekem valamiért nem mûködik.

http://www.gta4-mods.com/script/real-traffic-spawn-102-f4404

http://www.gta4-mods.com/script/trafficload-f9512

Ez a két mod, elvileg arra szolgál, hogy betöltse az összes kocsit randomba.
Ez pont kapóra jönne az ilyen car packoknál.

Horec
Hát igen lehettem volna figyelmesebb is, de azért kösz a választ!

www.epsilon-esports.com PSN: h0rec_D

fery02
Végülis csak párat kellett volna visszaolvasnod...

Piloss

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

Horec
Sziasztok!
Felraktam a minap egy car packot és olyan problémám lenne, hogy egy bizonyos ideig csak taxik és ugyan olyan típusú autókat látok. Egy kis idõ múva pedig újabb autó típust látok folyamatosan és taxit. Remélem valaki tud segíteni a megoldásban! üdv.:Horec

www.epsilon-esports.com PSN: h0rec_D

wollnerd
jaaaaa! én is így papírtokosan vettem az 576-bõl.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

fery02
Igen, milyen jól néz ki (megjelenése óta) asztal sarkában széthajtva a monitor mellett. 😊

totyak
Ugyan így néz ki, csak nincs papír külsõ borítása. Arra mondtam, hogy díszdoboz.

wollnerd
Úgy érted hogy nem így néz ki mint ahogy ez:

dvd-m sincs, nem hogy doboz meg papírtok.. mégis tök jól elvagyok a játékkal 😄

sima DVD tokos, papír tok nélkül
wollnerd
Csupasz?
Díszborítás?

totyak
Tegnap láttam a MM-ban, hogy csupasz GTA IV-et árulnak, már nincs rajta az a díszborítás, ami az elsõ szérián még volt. Tiszta szégyen.

Mellesleg, ha visszavonom a kulcsomat, akkor attól az offline játék még megy tovább vagy teljesen használhatatlan lesz a játék? És utána a Live profilomba való bejelentkezéskor tudom megadni újra a kulcsot?

fery02
Nem úgy értettem, hanem hogy játék közben magad elé be tudod rakosgatni a kocsikat külön programmal így.

szabii98
Lol. véletlen belekerült 😄

I met God. She's black

wollnerd
Kitöröltem a sg.hu webcím szót már jó!

FrezeR
Ezek szerint ha megoldható akkor jobban megéri egyenként cserélni az autókat a játékban?

wollnerd
A Not Found! oldal? 😄

szabii98
Ez.
Kifejezetten 1.04hez, csak nyelvfájlt kell cserélni.

I met God. She's black

wollnerd
Hol?
A bannerban lévõ csak a 1.7-hez van.

szabii98
Tévedsz, van 1.4hez is.

I met God. She's black

wollnerd
Mert a magyarítás csak a 1.6 vagy a 1.7 patch-val megy!

fery02
Nem hazudik a leírás, mert valóban tartalmazza valószínûleg azokat, amiket ír.
Csak a játék, magától nem fogja neked behozni legnagyobb részét...max szökõévenként.
De trainerrel be tudod hozni õket egyenként, akár egy helyre az összeset (mondjuk egy parkolóházban).

fery02
Ja hát ezzel kezdjed, hogy nem eredeti.
Ott a warez topik linkelve banner alatt, hátha ott népszerû a probléma.
Jóhogy itt nem tudunk segíteni.

Hát ez elég elszomorító. De akkor miért írja a mod, hogy az összes kocsit lecseréli másra? Meg, hogy mondjuk 100 új kocsit tartalmaz. Ennek akkor semmi értelme, hogy az egész városban csak taxik, rendõrkocsik, meg mondjuk audi A4-ek tömkelege járkál, de a mod-ban még van 99 fajta más kocsi. 😞
Ok. Tényleg köszönöm, hogy próbáltok segíteni. Szóval a mentésnél nem hanem mikor belépek a gta4-be az EFLC után akkor eltünik a grafikus beállítás s utána mikor kilépek s megint játszanék vele akkor a social clubot vagy az exéjét használom a fõkönyvtárban nem indul el.

Razoros a GTA4em az EFLC DVD5-ös verzió?
Lehet ez a gond? Hogy nem eredeti?
szabii98
Nah felraktam a játékot is. 2000es hibát ír ki, de a faqban nemtalálok választ. Az eseménynaplót hol találom? 😊

I met God. She's black

fery02
Az úgy normális és nemigen lehet ellene mit tenni.
Motor sajátossága miatt van.

Ha minden autót ugyanolyan változatossággal jelenítene meg, mint normál esetben, akkor durván akadna a játék, helyenként crash-elhetne is talán.

Sziasztok!

Szerintetek miért van az, hogy ha felrakok valamilyen car pack mod-ot, akkor az összes kocsit, ami az úton szaladgál, 2-3 fajta kocsira cseréli csak ki? Ez így elég egyhangú.

Már vagy 3-4 fajta car mod-ot kipróbáltam és az összessel ezt csinálta.
Az 1.04-es patch-el játszom és a mod-ok is ezt a patch-et támogatják.

Köszönöm.
masterthief
Esetleg nem barmoltál el valamit? Mondjuk véletlen az EFLC-t a GTA IV fõkönyvtárba telepítetted? Mert akkor lehetnek gondok.

masterthief
Erre én sem tudok válaszolni. Az alap GTA IV-nek és az EFLC-nek tulajdonképpen nem szabadna összezavarodnia. Legfeljebb a mentéseik okoz kissé zavart, annyiban, ha játszol az EFLC-vel, és utána az alap GTA IV-el akarsz, akkor õ az elsõ küldetést akarja indítani. Akkor sincs baj, mert klikk a Betöltésre és betöltöd az utolsó mentést. Na de hogy még el se tudod indítani, olyanról nem is hallottam, olvastam sehol. Hiszen 2 külön futtatható game. Valami hibaüzenetet nem ír ki esetleg?

Tudna valaki segíteni, hogy a gta4 és az eflc miért nem férhet esetleg össze a gépen?

Ja és nem kiabálok. 😊))
Csak esetleg ha lehetne akkor felváltva szeretnék velük játszani de sajnos így nem tudok mert az eflc játszás után a gta4nem indul el. Már próbáltam a játék könyvtárából indíni õket illetve mindkét játéknál átírtam a live profilt hátha az ütközik össze.

Köszönöm...
Hát nem kiabáltam. Ha a nagy betûk azt jelentik elnézést.

Szép napot.
egyszerre van fent nekem, mûködik mindkettõ rendesen.. elképzelésem sincs nálad miért nem.. de ha kiabálsz nem jutsz vele elõrébb..

SZÓVAL A GTA4 ÉS AZ EFLC EGYSZERRE NEM LEHET FENT A GÉPEN???

CSAK MERT AZ EFLC-ÉBÕL HA KILÉPEK UTÁNA A SIMA GTA4 NEM INDÚL EL.

MEGOLDÁSOK???

KÖSZÖNÖM ELÕRE IS...
xliveless-t is töltsd le, attól elmúlik.

Ha a sima 1.2 helyett a icenhancer 1.25-t rakom fel, akkor nem lesz ilyen #52015 problémám?

*mûködik

xliveless. icenhancer 1.25-t használd, 1070 patch-csel és EFLC-vel is múlödik, csak azoknál egy kicsit bugos.