54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Pilutika
    Super Gt-t hol lehet találni?
  • gfreak
    eredeti példány?

egyszer sem sikerült elindítani?
  • teputele
    Hali !
    Találkozott már valaki azzal a problémával , hogy indítom a játékot , START , elkezd tölteni , de soha nem tölti be a játékot. Mindent be tudok állítani az option-.ba , minden feltelepítve ami kell , de start után semmi , csal a töltő képernyő és sehova tovább. Ha esetleg valaki tud megoldást , mert próbáltam visszaolvasni de nem találtam ilyen jellegű hozzászólást.

Köszi előre is !
  • tenkenorman
    hop hop nincs kint a top-ban....
  • klart
    megoldottam.mégjóhogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    kétféle befejezés van
  • klart
    ezt nem hiszem el,megint,mindig,a kúrva édes anyját már ennek a gecinek,egyszer jóvolt mostmeg már nem,mert persze úgy kell csinálni hogy honnan a faszomból tudjam hogy én irányítom majd a helit és persze fail :CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC-
  • klart
    srácok a végén mi az a bugos geci szar hogy a helikopterem elszáll a faszba ha alámegyek:S már rohattul felidegesít emiatt nem sikerül faszombelééé:CCCCccccccccccccccccccccc
  • sztoncsi
    Jaja végre sikerült nekem is ezzel a fakeizével...!

Tényleg nagyon jó... mi fent voltunk az itt kilinkelt TS-en vagy 2-3 órát, de senki nem jött fel!

Miért nem használjátok?

Vagy nem multizik a brigád?
  • fekete0012
    ja ok
  • n3whous3
    omg ezek nem olyan szerverek, hogy élnek évekig, hanem amíg van játékos, aztán dump. Keress haverokat és majd multiztok, ha összehoztok egy szervert
  • fekete0012
    hi magyar szobák vannak?és ha vannak akkor címet kérhetnék kurva jó a neten a játék
  • Neoncsoves
    L.O.L
  • Synit HUN
    Velem is megtörtént amit itt olvastam nemrég.
    Végigjátszottam a játékot és Kate meghalt. Most csinálgattam ami elmaradt és egyszercsak felhívott mint unknown caller és lebaszott hogy hol voltam eddig. Aztán randi... de felhívni most sem tudom :D És még jelezte is hogy javult a kapcsolat :D Aszittem ennél jobban meghalt.
  • NEOreg3
    először töröld le a jelenlegi drivert és csak utána telepítsd az újat
  • m0tTh0w
    Hát én felraktam ezt a friss nvidia drivert [181.20, 9600 GT], telepites utan ujrainditottam a gepet, aztan ugy jott be a windows [XP-t hasznalok] mintha nem ismerne fel a grafikuskartyamat. Nem voltak szinek es felbontas is borzalmasan volt. Nem ertem dolgot hiszen specifikusan azt szedtem le ami nekem kell. Regen ati kartyammal volt igy mikor mar nem tamogatta a driver a kartyat. Kivancsi vagyok hogy mas vki talalkozott e ezzel a problemaval.
  • rvn
    Elvileg semmiben nem károsítja...max ilép a játék ha tele lesz a vram.
  • Neoncsoves
    nem tom én azt még nem próbáltam ^.^
  • dark night
    és ha fullra felhúzok mindent vörösben van a karimnak a megengedett ramja az menyire károsítja a kártyám??
  • Neoncsoves
    gyakorlatilag is jobb ;)
  • dark night
    és akkor az gondolom elviekben jobb!!
  • Neoncsoves
    WHQL hát léynegében annyit jelent, hogy minőségileg ellenőrzött, tehát egy "bizottság" ellenőrizte
  • dark night
    Én most a 181.20-as drivert töltöm mik a tapasztalások menyivel jobb alatta a játék?? vagy a másik driverrel a 185. nem tom menyivel jobban menne?? Csak mit jelent az hogy:WHQL???Én medium medium 0 30 50 0-an nyomom a bechmarkom 25-fps!! 9600gt 512mb amd x24000+ 2 giga ram!
  • n3whous3
    Az eddig elkészített fordítások és a fentmaradtak + az eddigi időigény alapján számolnak, szóval azért sanszos, hogy 1 év ezek után. Már ha nem tényleg DIREKT írták azt ki.
  • Clava
    köcce szépen
  • dark night
    Neked hogy megy 2495-ben amikor csak 512-es a karcsid meg amúgy is fullon van ez hogy lehet??????????????????????????és nem vsöslik be!!
  • booren
    végigjátszás
  • gfreak
    hát..ha a FAQ elolvasása nem megy, meg a játék amikor közli hogy nyomd meg a Home-ot sem sejtetett fel benned magvas gondolatokat, akkor talán ne is próbálj meg játszani...de ha mégis megpróbálnád, akkor a választ megtalálod a hsz elején..maradok tisztelettel
  • grebber
    Felejtsétek már el ezt a 42 évet azt csak hülyeségnek van kiirva!
  • fekete0012
    hi hogy kell csinálni online profilt első lenne
  • Máté94
    42 év és kész.
  • Clava
    Srácok van vlamai végigjátszás a gamehez?
    Chapter 2.ig taltáam de a többbi????
    magyarítás hogy áll tud valaki róla v.mit.?
  • sztoncsi
    Köszi az ötletet! Mindjárt kipróbálom...
  • Stefibaba
    figy próbáld meg esetleg a fake name generatort ahhoz zip code-t is kapsz. Sztem próbáld azzal.
  • sztoncsi
    Szerintem meg az a Gáz, hogy piacra dobnak ilyen ennyire BUGOS szart!
    Én meg vagyok olyan hülye hogy kiadok érte 12k-t...

Simán vissza kellene vinni a boltba, és adják el az Angoloknak! (ha ott trükkök nélkül is működik)

Amit megcsináltunk, azt egy sima warezzel is összejött volna... ingyé!
  • n3whous3
    Én UK-t írtam asszem és egy full kamu zip kódot adtam be, ami lehet nem is létezik.
  • n3whous3
    Attól még gáz, hogy nem tudsz beregisztrálni egy működő live accot.
  • sztoncsi
    Ha gáz ha nem gáz.. nem akarja elfogadni a zipcodeot.... pedig egy New York i Hotle címét is kipróbáltuk...
  • sztoncsi

Így már elhiszed? Csak most csak neked scanneltem be...

• n3whous3
    Hát elég gáz, ha nem tudod megcsinálni a live reget, pedig nem nehéz :C
  • jaki88
    Működik egyáltalán mo-n a live szolgáltatás vagy csak offline accountot lehet létrehozni?