54919
-
Pilutika #30932 Super Gt-t hol lehet találni? -
#30931 eredeti példány?
egyszer sem sikerült elindítani? -
teputele #30930 Hali !
Találkozott már valaki azzal a problémával , hogy indítom a játékot , START , elkezd tölteni , de soha nem tölti be a játékot. Mindent be tudok állítani az option-.ba , minden feltelepítve ami kell , de start után semmi , csal a töltő képernyő és sehova tovább. Ha esetleg valaki tud megoldást , mert próbáltam visszaolvasni de nem találtam ilyen jellegű hozzászólást.
Köszi előre is ! -
#30929 hop hop nincs kint a top-ban.... -
#30928 megoldottam.mégjóhogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kétféle befejezés van -
#30927 ezt nem hiszem el,megint,mindig,a kúrva édes anyját már ennek a gecinek,egyszer jóvolt mostmeg már nem,mert persze úgy kell csinálni hogy honnan a faszomból tudjam hogy én irányítom majd a helit és persze fail :CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC-
-
#30926 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!srácok a végén mi az a bugos geci szar hogy a helikopterem elszáll a faszba ha alámegyek:S már rohattul felidegesít emiatt nem sikerül faszombelééé:CCCCccccccccccccccccccccc -
#30925 Jaja végre sikerült nekem is ezzel a fakeizével...!
Tényleg nagyon jó... mi fent voltunk az itt kilinkelt TS-en vagy 2-3 órát, de senki nem jött fel!
Miért nem használjátok?
Vagy nem multizik a brigád? -
#30924 ja ok -
n3whous3 #30923 omg ezek nem olyan szerverek, hogy élnek évekig, hanem amíg van játékos, aztán dump. Keress haverokat és majd multiztok, ha összehoztok egy szervert -
#30922 hi magyar szobák vannak?és ha vannak akkor címet kérhetnék kurva jó a neten a játék -
Neoncsoves #30921 L.O.L -
#30920 Velem is megtörtént amit itt olvastam nemrég.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Végigjátszottam a játékot és Kate meghalt. Most csinálgattam ami elmaradt és egyszercsak felhívott mint unknown caller és lebaszott hogy hol voltam eddig. Aztán randi... de felhívni most sem tudom :D És még jelezte is hogy javult a kapcsolat :D Aszittem ennél jobban meghalt. -
#30919 először töröld le a jelenlegi drivert és csak utána telepítsd az újat -
#30918 Hát én felraktam ezt a friss nvidia drivert [181.20, 9600 GT], telepites utan ujrainditottam a gepet, aztan ugy jott be a windows [XP-t hasznalok] mintha nem ismerne fel a grafikuskartyamat. Nem voltak szinek es felbontas is borzalmasan volt. Nem ertem dolgot hiszen specifikusan azt szedtem le ami nekem kell. Regen ati kartyammal volt igy mikor mar nem tamogatta a driver a kartyat. Kivancsi vagyok hogy mas vki talalkozott e ezzel a problemaval. -
#30917 Elvileg semmiben nem károsítja...max ilép a játék ha tele lesz a vram. -
Neoncsoves #30916 nem tom én azt még nem próbáltam ^.^ -
dark night #30915 és ha fullra felhúzok mindent vörösben van a karimnak a megengedett ramja az menyire károsítja a kártyám?? -
Neoncsoves #30914 gyakorlatilag is jobb ;) -
dark night #30913 és akkor az gondolom elviekben jobb!! -
Neoncsoves #30912 WHQL hát léynegében annyit jelent, hogy minőségileg ellenőrzött, tehát egy "bizottság" ellenőrizte -
dark night #30911 Én most a 181.20-as drivert töltöm mik a tapasztalások menyivel jobb alatta a játék?? vagy a másik driverrel a 185. nem tom menyivel jobban menne?? Csak mit jelent az hogy:WHQL???Én medium medium 0 30 50 0-an nyomom a bechmarkom 25-fps!! 9600gt 512mb amd x24000+ 2 giga ram! -
n3whous3 #30910 Az eddig elkészített fordítások és a fentmaradtak + az eddigi időigény alapján számolnak, szóval azért sanszos, hogy 1 év ezek után. Már ha nem tényleg DIREKT írták azt ki. -
#30909 köcce szépen -
dark night #30908 Neked hogy megy 2495-ben amikor csak 512-es a karcsid meg amúgy is fullon van ez hogy lehet??????????????????????????és nem vsöslik be!! -
booren #30907 végigjátszás -
#30906 hát..ha a FAQ elolvasása nem megy, meg a játék amikor közli hogy nyomd meg a Home-ot sem sejtetett fel benned magvas gondolatokat, akkor talán ne is próbálj meg játszani...de ha mégis megpróbálnád, akkor a választ megtalálod a hsz elején..maradok tisztelettel -
#30905 Felejtsétek már el ezt a 42 évet azt csak hülyeségnek van kiirva! -
#30904 hi hogy kell csinálni online profilt első lenne -
#30903 42 év és kész. -
#30902 Srácok van vlamai végigjátszás a gamehez?
Chapter 2.ig taltáam de a többbi????
magyarítás hogy áll tud valaki róla v.mit.? -
#30901 Köszi az ötletet! Mindjárt kipróbálom... -
#30900 figy próbáld meg esetleg a fake name generatort ahhoz zip code-t is kapsz. Sztem próbáld azzal. -
#30899 Szerintem meg az a Gáz, hogy piacra dobnak ilyen ennyire BUGOS szart!
Én meg vagyok olyan hülye hogy kiadok érte 12k-t...
Simán vissza kellene vinni a boltba, és adják el az Angoloknak! (ha ott trükkök nélkül is működik)
Amit megcsináltunk, azt egy sima warezzel is összejött volna... ingyé! -
n3whous3 #30898 Én UK-t írtam asszem és egy full kamu zip kódot adtam be, ami lehet nem is létezik. -
n3whous3 #30897 Attól még gáz, hogy nem tudsz beregisztrálni egy működő live accot. -
#30896 Ha gáz ha nem gáz.. nem akarja elfogadni a zipcodeot.... pedig egy New York i Hotle címét is kipróbáltuk... -
Így már elhiszed? Csak most csak neked scanneltem be...
-
n3whous3 #30894 Hát elég gáz, ha nem tudod megcsinálni a live reget, pedig nem nehéz :C -
jaki88 #30893 Működik egyáltalán mo-n a live szolgáltatás vagy csak offline accountot lehet létrehozni?