54919
-
#30892 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1135800202&no=30865]#30865 ?[/URL] -
#30891 Ja és próbáltuk úgyis, hogy eljött a haverom... úgy jó is volt a dolog, csak a család miatt nem mindig lehet pakolászni a gépeket... Viszont kúúúrva jó a lanon a game! -
#30890 Hogyan lehet megcsinálni eredetivel a lan t?
Nekem az is jó ha azt tudja valaki, mert ezért vettem meg ezt a gamét... asingle nem igazán érdekel...
Próbáltam beregizni New York i címmel, de az sem sikerült ezért próbáltuk a hamachit... -
jaki88 #30889 Sziasztok! Már játszottam a játékkal, de most újratettem a windows-t és games for windows live-ba írom be a felhasználónevet és jelszavat, de folyton kiírja, hogy ez a szolgáltatás nem működik, pedig már vagy 60%-ot elvittem a játékból, ez mi a fenét jelenthet? Próbáltam új account al, mag új jelszót kérni, de nem ment. Mi lehet a gond? -
ldavid #30888 Littlelacysurprisepageant.com -
#30887 Hi..van egy megoldas ATi kartyakkal,hogy jobban menyjen a game:)
ATI
Ezt huzzatok le....aztan toroljetek le a Catalyst Control Centert.
Felrakjatok ezt a progit.Aztan beallitjatok 3D-ben mindent Performance vagy High Performance modra
Ha akarjatok huzzatok a kartyakat:D
HD4850-esen 670/1050-re biztonsagos:)
Ja es mindenhol csinaljatok profilt ahova elmentitek a beallitasokat.Nem kamu mert nalam 3-6 FPS-t gyorsult a game CCC-vel szemben
-
#30886 Jé mit olvastam CD galaxison, emlékeztek erre? Ez azért van idézem: "A nem angol, francia, olasz, német, spanyol vagy orosz nyelvű operációs rendszerekre való telepítés során (azaz például magyar Windows esetében), felléphet olyan jelenség, hogy egyes karakterek nem jelennek meg az első installációs ablakban (ez az ablak az egész installálás folyamata alatt megmarad a háttérben)." Szal nem a játék rossz, csak a Vindóz nyelve tehet róla. Apropó meik az a honlap ahol vmi rohadt nagy körözést kapsz? -
n3whous3 #30885 ja ok még egy megjegyzés
elhihetjük azt, hogy eredetivel vagytok? ... -.-
csak mert a normál szervereken gyorsabban menne a játék, hamacsi meg egy fos. Ha nem tudtok valóban találkozni haveroddal gépekkel, akkor mit akarsz kókányolni hamacsival, mikor privát sessionöket is létre lehet hozni?
És továbbá most jöttem rá, hogy van is értelme a ping limitnek
egy 10/100-as vagy inkább gigás lanon nem lenne ping, azonban a hamacsin elég nagy lehet esetleg. Jó kis védelem a hamis játékkal rendelkezők ellen. -
n3whous3 #30884 Elég fura, hogy LAN esetén is működik a ping limit, mert ahhoz már tényleg mi köze R*-nak, hogy egy kisebb közösség összeül lanozni (most tfh ez van) és ott majd a game nem tolerálja a pinget... Azt majd a közösség döntse el, hogy kirúgja-e a játékost vagy nem :S -
#30883 :)
-
#30882 Sziasztok!
Hamachi:
"Ha esetleg találsz szervert és ki is írja a nevét, de a Loading képernyő után mindig visszadob oda, ahol a szerverre kattintottál, akkor az a ping limit miatt van, amire egyelőre még nincsen megoldás"
Erre van már valami megoldás?
Két eredeti játékot nem tudunk összehozni....! Neten is próbáltuk, de azt uóis feladtam egy óra múlva...
-
#30881 Tatyla: egyetértünk. szabi2008 tiszta Little Jacob a stilusod.
Cat 02: sokat GTA-zott:D amúgy tényleg Grand Theft Autonak hivják a zsaruk még a játékba is, ha megfigyeled, mikor úgy lopsz kocsit, h látják, akkor szokták mondani. -
#30876 ha megnézed a neten a rendőrségi nyilvántartást, Niko neve mellett is GTA áll :) -
Seten #30875
Nekem is Xeont ír ki az E5200-nak. És így megy: lásd: #30444
-
ldavid #30874 előbbi. grand theft auto-nak szokták hívni a zsaruk a jármű lopást, innen a játék neve -
Cat 02 #30873 Ez most sok autót lopott v sokat gta-zott ? :D
-
cumfu #30872 melyik driver ez? -
cumfu #30871 ezt hogy lehet így kimásolni? -
#30870 -
n3whous3 #30868 sehol, artwork -
Bastardee #30867 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hol lehet találkozni a Lollipop Girl-el? -
#30866 de azt állítja hogy nem használt...különben igazad van, leszarom :) -
#30865 üdv!
Tudna valaki linkelni egy kb 25%-os mentést? sajna format kellett, és nem tudtam lementeni... :(
előre is köszi -
#30864 "epic fail2" Ezzel meg mi a bajod? Te nem szoktad nézni este a Dakart? -
n3whous3 #30863 Az, hogy FAQ nem csak fórum etikett, egy halom más oldalon találhatsz. Bár értelmesebb lenne GYIK-et kiírni, de lemerném fogadni azt se ismerik. Pedig az meg már magyar rövidítés. -
normen82 #30862 Szerintem még ezerszer,mindaddig amíg új fórumozókról van szó,illetve addig amíg nem tudják az emberek hogy mi is az a FAQ,és ez szerintem csak egy egyszerű tájékozatlanság és az ilyen emberekkel türelmesnek kell lenni!Amúgy kössz! -
n3whous3 #30861 Tudod, hogy mi az, hogy FAQ? Olvasd el, ott van fent .......... Még hányszoer fogjátok megkérdezni az ilyeneket? -
normen82 #30860 Szevasztok,súlyos hiba után újra kellett telepítenem a vistámat,és a Gta 4 újratelepítése után a régi mentésemet szerettem volna visszaállítani,létrehozott a game egy új mentési mappa sorszámot és miután ide bemásoltam a régi mentésemet betöltéskor kiírja hogy load failed,please check your hard disc drive!
Tudtok rá valami gyógymódot,mert már kb.70%-nál jártam! -
n3whous3 #30859 Mert nem használja ki csak kb a 90%-át. Direkt. -
duka10 #30858 valaki legyen szíves linkelje be a handling.dat fájlt mert véletlenül felülírtam é így nem indul a játék
a common/data mappába van köszi -
#30857 Miért van az,hogy a játék után belassul és utána kifagy?:(
Mit lehet ellene tenni?:( -
duka10 #30856 nem mintha zavarna mert nekem is megy 1280x1024-en medium highen de egy kicsit fura volt -
#30855 Na ezt én sem értettem -
duka10 #30854 oké értem köszi
de neki #30784 miért ír 2495-öt? amikor azt írja hogy 512-es videókarija van??
nekem is 512-es van mégis csak 496-ot észlel
-
#30853 videokartya -
duka10 #30852 cs
az a kérsésem lenne hogy a beállításoknál a grafnál mi az a Resource Usage?
az mit érzékel? a RAM-ot vagy videókártyát?
köszi -
#30849 ezt kérlek Little Jakob mellék küldetéseinél találtam, azon belül is az utolső drogleszállításnál, pár ember rámtámadt, és ezzel a kocsival jöttek.. -
#30846 Amúgy ilyen jobb verdákat Bernie küldetései alatt lehet beszerezni. Van a háza előtt mindig vmi. Comet, Super GT... És a végén ő ad egy Infernust. De gondolom ez már nem új információ. Amit meg nagyon sajnálok, hogy az FBI-os Charger féle nincs utcai változatban.
Valaki van már Brucie-val 100%-osan jóban? Kíváncsi vok lehet-e verdákat szerezni tőle. -
#30845 Én ezt a kocsit találtam.. Optikailag van jobban tuningolva, meg jobban megy! :) A szürke az amiről beszélek, a fekete, amit megállítottam, az meg a normál verzió! -
#30841 Én Astonnan nem (a játékban SuperGT), Lamborghinivel már találkoztam (Infernus)
Viszont multiban ezek csak úgy mászkálnak az utcán, akárcsak egy sima tök normális autó.