54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • DeerHunter01
    fos az egész
  • bertino
    jogos.
    én is legszívesebben kihajítanám az ablakon.
  • Bagoly81
    fogadd el hogy ez ilyen fos. igy elfosták ezt a játékot. az én gépemen is fosul megy pedig középmenzönyben van

a r* iszonyt gyenge munkát készített.

javítást sem csinálnak hozzá ahogy elnézem. amugy megakartam venni ezt a játékot ,de ennyi hibával nem vagyok hajlandó pénzt adni érte majd ha leárazták a 0 fele.

bocs de picit kifakadtam
  • Sponnyabob
    a commandline.txt fájlba miket kell beírni azokon kívül ami a F.A.Q.-ban van mert úgy tudom van még néhány azon a hármon kívül. Köszi
  • Bal0924
    Stevie-től mikor kapok sms-t a kocsik miatt?
  • czky
    Újraraktam a vistát, de persze utólag néztem meg, hogy nem elég csak a savegamékat kimenteni. Persze nem is működik, hogy az a jó ..... .. . . . ...... . Talán 30% körül járhattam, de nincs az az isten, hogy még 1x elkezdjem ezt a játékot elölről. Pedig emiatt cseréltem procit. Majd feldolgozom ezt a kudarcot, aztán törlöm a francba az egészet.
  • Bal0924
    Mikortól és ki adja azt a munkát akinek kocsikat kell elvinni?
  • DeerHunter01
    Mivel lehetne müködőképesre beállitani ezt a szart ?
    procimat nem akarom húzni egyelőre mig nincs új táp.
    mediumon-low-on 1024-be szaggat
    csúszkák: 20,15,20,0
  • Sponnyabob
    HAli! azt a modot ami a fájlok eredetiségének ellenőrzését kapcsolja ki azt hova kell betenni a főkönyvtárba? Köszi
  • Elmör
    Q6600 húzva jobb a 4 mag miatt!
  • Bal0924
    Mikor és ki adja azt a munkát, hogy kocsikat kell begyűjteni? (pontos küldetés után..)
    bocsi pontosítok,

Infernus, és Comet
    csa

nekem csak annyi lenne a kérdésem hogy az infinity kocsit hol találom?

már kiakasztottam.
    ja amugy PC-s vezióm van
  • davech
    a fasz kivan hogy most semelyik okos nem tud válaszolni!
  • davech
    Helyikkel fut jobban a gém?
    Q6600 vagy E8500? Vista alatt 4870 1gb ddr5
    Melyiknél több fps?
  • ldavid
    és mi lenne ha kitörölnéd?
  • dark night
    SparkIV or OpenIV-között van különbség vagy ugyanazt tudja mindkét moodingprogi??
  • Nevegator
    Sziasztok!1-2 órával ezelőtt letöltöttem egy letöltést a gta iv-hez betettem a C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\common\data-ba (azt írta hogy ide kell) és a játék azóta nem indul csak kijön az a feka ablak aztán ki is lép belőle.(http://www.gtahungary.hu/letoltes.php?letoltid=14279 innen töltöttem le)
  • dark night
    hello
    fenn vannak a nvidia 3 drivere a gépen szerintetek letöröljem valameiket vagy kell mind a 3-om?? mert a 180.48-180.84-181.20-asok vannak fenn
  • ldavid
    "Idén biztosan nem lesz GTA V

A Rockstar megcáfolta, hogy a Grand Theft Auto-sorozat következő részén dolgoznának, viszont elképzelhető, hogy nem csak két DLC fog elkészülni.

A legfrissebb Game Informer magazinban felröppent egy pletyka, miszerint a Rockstar már a következő nagyszabású GTA-részen dolgozik, ami Tokióba repítené el a játékosokat. A hozzászólásokat olvasva sokan szkeptikusan fogadták a hírt, és úgy látszik, nekik volt igazuk, hiszen a cég kijelentette, hogy idén biztosan nem fog megjelenni egy a GTA San Andreashoz, vagy a GTA IV-hez hasonló méretű játék, az pedig, hogy Japán fővárosában játszódna a következő rész, csak spekuláció.

A programozók jelenleg ez első letölthető tartalmon, a The Lost and Damneden dolgoznak, de még idén (elméletben október 31-én) megérkezhet a második epizód is, sőt a későbbikben még több DLC-re számíthatunk, hiszen a Rockstar elnöke, Dan Houser elmondta: „Még csak a felszínét karcoltuk meg annak, ami Liberty City.”

Idővel kiderül, hogy mennyire lesznek népszerűek ezek az epizódok, de Jeronimo Barrera, a cég fejlesztésekért felelős igazgatója szerint, ha beválnak, akkor még jó pár DLC-ben lesz részünk, így várhatóan csak sokára fogunk egy valóban új, nagyszabású GTA-val találkozni." - pcguru.hu
  • ldavid
  • Ley Roland
    http://rapidshare.com/files/184785508/fekete_adidas_dzseki.rar.html
    direkt neked töltöttem fel XD
  • Nevegator
    Ja ige, ne zörögjél ldavid mert ...te is tudod hogy mi lesz csak most nem írom le nehogy...
  • Nevegator
    Jó,úgy lehet beállítani hogy lazán offline profilt csinálsz és kész.Legalábbis nekem így van.
  • ldavid
    Az most senkit nem érdekel.
  • Nevegator
    Az most senkit nem érdekel.Inkábba kérdésemre válaszoljatok!
  • Bal0924
    Hogyan lehet beállítani a GTA4-ben, hogy automatikusan belépjen a windows live-ba?
  • Nevegator
    Sziasztok újra!Már régebben említettem de látom nem nagyon figyeltetek rá.Egy fekete adidas dzsekit láttam a gtahungary-in és a letöltéséhez kérnék segítséget!Kösz.
  • Snexi
    faq
  • globalsidius
    sziasztok! valaki összefoglalná, hogy miket kell beírni a commandline.txt-be? előre is köszönöm!
  • shaddoc
    (OFF)
    Sokat nem nem tudnak csalni, hiszen a játék motorjával mennek a videók is. A játékban nagy felbontás mellett biztosra vehető a grafikai minőség, ezt így előre ki merem jelenteni. Azonban természetesen tán még fontosabb ennél, hogy ismét egy profi, filmszerű játékot tegyenek össze, hangulatostól, mindenestől, ahogy az az elődnél is tökéletesen sikerült. Nem mellesleg véleményem szerint optimalizálási problémák nem igen lesznek, azon kívül, hogy nyilván erős hardver szükségeltetik majd a maximális grafikai beállításokhoz, de szerintem barátibb lesz, mint a GTA IV esetében, azonban ez majd mind elválik, amikor tesztelés alá vehetjük mi, azaz a játékosok. :)
    (Ebben semmiféle GTA ellenesség nincs, hisz szeretem ezt a sorozatot is, csupán a szubjektív véleményeim.)
    (OFF vége)
  • The Protector
    Csak azt is kéne tudni h mennyit csalnak a videókkal.Akkor elhinném h olyan szép a játék ha vmi konkrét dolgot mutatnának HUD-ostul autóstul együtt.
  • Prince23
    Hát ahogy néztem a Maffia 2 képeket.... készüljön fel a gta 4. Igaz pár hónappal később jön... de olyan mintha a gta 4 kijött volna májusba, aztána maffia 2 decemberbe. vehetjük egy évnek.:D alázni fog.
  • Ley Roland
    mivel csinálják ezeket a videókat? frapsal nekem nagyon beakad
  • Ley Roland
    http://www.youtube.com/watch?v=wxrdreR3aRU
  • Ley Roland

hogy mehet ilyen jól?
  • Nevegator
    Csá!Megtudnátok monda hogy a...biztos már ti is ismeritek én a gtahungaryin találtam a fekete adidas dzsekit,csak nem tom hogyan kell barakni a játékba.Ebben kérnék segítséget tőletek.Kösz.
  • ldavid
    100% Checklist
  • Bal0924
    Olvastam többféléket hogy mi kell a 100%-hoz, de mindenhol mást írtak, valahol többet valahol meg keveset.
    valaki tudja hogy mi kell?
  • kill3r21
    Ez Az Köszi :)