54919
-
#31393 na megyár a hang is. legyőztem a Youtubeot. jee: http://www.youtube.com/watch?v=pqObtUmdtRY -
#31392 Busta Rhymes meg Linkin Park - we made it, degonosz a Youtube mostanában... -
#31391 Viccet félretéve, általában a hónap közepe táján jelenik meg, de gondolom most közrejátszanak az évvégi ünnepek, ezért most inkább a hónap vége felé jön. -
#31390 nem tudtam mert ez az első ati karim -
#31389 köszike -
#31388 A 8.13 soha nem fog kijönni. Ugyanis a következő driver 9.1 lesz. -
#31387 hi ati-sok nem tudja valaki hogy mikor jön ki az új driver 8.13 -
#31386 na mán jó -
#31385 Ja, igen oda írtam h crack:D De most nem a crackről van hanem h mi lehet a baj:D Mert szerintem egy HD4870en futnia kéne rendesen:D -
#31384 Lehet eredeti GTA-val jól menne xD -
#31383 Azt én sem mondtam hogy játszani akarok, de amikor elindul a Vista bejön az SC autostart-al így rájöttem hogy nem enged be :) -
#31382 Hozzá tenném: Nem tud beengedni az SC. Ellenőrizze az internetkapcsolatot.
Most x-eltem ki az SC figyelmeztetést, nem tudhatom fejből:S -
#31381 Hey all! HD4870-em van de alig jönnek be az épületek meg grafikai korlátozás is van pedig próbáltam commandline.txt-vel meg a gta.exebe való beírással de nem müködik!! Tudtok valami megoldást? Razoros crackem van:D Lehet ez a baj?:D -
#31380 még jó, hogy 2 napja időm nem volt elindítani a játékot :D -
#31379 Milyen érdekes épp azt szerettem volna kérdezni hogy vkit beenged az SC... -
#31378 social clubba tegnap óta nem enged belépni -
#31377 Milyen zene volt alatta?
-
Neoncsoves #31376 levették a hangot róla :| -
#31375 jah tök kira.
am nekem is van új: http://www.youtube.com/watch?v=pqObtUmdtRY -
gyuri1989 #31374 hali nekem egy olyan problémám lenne hogy eddig játszotam szépen a gta val semmi akadás meg stb de vagy 2--3 napja elkezdet nagyon scunyán akadni a játék mitől lehet?:O -
#31373 Egész jó! :) -
#31372 ja nem változtattam meg kösz :D már probáltam egykerekezni de nem sikerült .D -
#31371 Ha nem változtattad meg a beállításokat (irányítás :) akkor alapból a bal shift lenyomja, bal ctrl felhúzza a motort :) -
#31370 mivel lehet egykerekezni motorral? -
#31369 hi!
Még egy videom nézéétek meg!
http://www.youtube.com/watch?v=BCQptIi-WoU -
Bal0924 #31368 Roman a játék elején tud adni munkát és akkor tudsz taxizni. -
bucsher #31367 persze.
keress egy taxit, amiben már ül utas, és szedd ki a sofőrt :) -
#31366 az hogy meg kell nézni menyi ott a vram és el kell osztani? -
#31365 A Lényeg mellette, hogy a memória elérhetőségét vissza kell osztani, hogy a Játék ne akarja feljebb venni a felbontást. (ugyanis a shaderek mérete felbontásfüggő is) -
tomi kft #31364 lehet ugy taxizni hogy én vezetem a taxit és beszál egy utas?
ha igen akkor hogy? -
#31363 kösz :D kipróbálom -
Bal0924 #31362 A GTA-ban hol találok játék konzolt, ahol tudok játszani...? -
angel26 #31361 Én régebben kipróbáltam, nálam működött, de alig gyorsult tőle a játék. Leírom hogy én hogy csináltam.
1. játékot elindítod, felbontást leteszed 800*600 ra. a csúszkákat beállítod arra, amin játszani szeretnél. Ez azért kell, mert ezután már ezt a menüt nem tudod majd hasznáni (nem tudsz belőle visszalépni). Miután végeztél, alkalmazod,kilépsz a játékból.
2. A commandline.txt -be beírod a kívánt felbontást, amin játszani szeretnél. Ez nálam így nézett ki: -width 1600 -height 1200 -refreshrate 85 -novblank. Neked értelemszerűen a monitorod paramétereinek megfelelő felbontást és képfrissítést kell beállítani. Ezután ha elindítod a játékot, elméletileg 800*600 at fog mutatni, de annyin fog menni amennyit beállítottál a commandlineba. Azt azért még ideírom, hogy nálam nincs patchelve a játék, és nekem csak ennyi van a commandlineba, nem oldottam fel a gafikai korlátozásokat, mert annak mindig fagyás lett a vége.Remélem tudok segíteni. -
#31360 nem tudok angolul :D igaz nagyjából megértem még igy is de ez is olyan módszer hogy a játékban mondjuk 1440x900 ban megy és 800x600 at mutat a menüben? mert ha ilyen akkor nekem nem működött mert vmi hibával nem indult el -
#31359 nem mindenkitől várható el, hogy english kollega legyen.
még az is lehet, hogy nem vágja az angolt és azért kérdi. -
#31358 Olvasd el amit belinkeltem... lépésről lépésre le van írva minden... -
#31357 ezt hogy lehet emgcsinálni? -
#31356 Ezt jó lenne betenni FAQ-ba.
Ultimate performance fix. Kicsit át kell verni a gépet, hogy a felbontással ne növelje a shaderek méretét. Látványbeli különbséget sokat nem okoz, ellenben gyorsítja a játékot. -
#31355 Túl korán temettem a dolgot. Ez alapján megcsináltam!! -
Sponnyabob #31354 ráadásul szerintem nem is lett a legjobb talán túl sokat vártam tőle de úgy 30-40%-ig az volt az érzésem mint amikor a San Andreassel játszottam először olyan jó volt felfedezni a várost de az a baj hogy egy csomó dolgot ki sem tudok próbálni normálisan mert nem bírja a gép de utána valahogy nem volt már kedvem a küldetéseket csinálni csak úgy el lézengeni a városban rendőrökkel játszani de semi extra kb mint amikor a San Andreast úgy 5ögyére játszottam ki úgyhogy ez van egyébként nagyon jó játék sok lehetőség van benne de valahogy mégsem fogott meg annyira Ja és azért a SA hoz hasonlítom mert az volt az első GTA amivel játszottam