54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Ryder7
    na megyár a hang is. legyőztem a Youtubeot. jee: http://www.youtube.com/watch?v=pqObtUmdtRY
  • Ryder7
    Busta Rhymes meg Linkin Park - we made it, degonosz a Youtube mostanában...
  • Jani21
    Viccet félretéve, általában a hónap közepe táján jelenik meg, de gondolom most közrejátszanak az évvégi ünnepek, ezért most inkább a hónap vége felé jön.
  • fekete0012
    nem tudtam mert ez az első ati karim
  • fekete0012
    köszike
  • Jani21
    A 8.13 soha nem fog kijönni. Ugyanis a következő driver 9.1 lesz.
  • fekete0012
    hi ati-sok nem tudja valaki hogy mikor jön ki az új driver 8.13
  • tommygear
    na mán jó
  • TaRka0107
    Ja, igen oda írtam h crack:D De most nem a crackről van hanem h mi lehet a baj:D Mert szerintem egy HD4870en futnia kéne rendesen:D
  • devilzero
    Lehet eredeti GTA-val jól menne xD
  • devilzero
    Azt én sem mondtam hogy játszani akarok, de amikor elindul a Vista bejön az SC autostart-al így rájöttem hogy nem enged be :)
  • devilzero
    Hozzá tenném: Nem tud beengedni az SC. Ellenőrizze az internetkapcsolatot.
    Most x-eltem ki az SC figyelmeztetést, nem tudhatom fejből:S
  • TaRka0107
    Hey all! HD4870-em van de alig jönnek be az épületek meg grafikai korlátozás is van pedig próbáltam commandline.txt-vel meg a gta.exebe való beírással de nem müködik!! Tudtok valami megoldást? Razoros crackem van:D Lehet ez a baj?:D
  • bertino
    még jó, hogy 2 napja időm nem volt elindítani a játékot :D
  • devilzero
    Milyen érdekes épp azt szerettem volna kérdezni hogy vkit beenged az SC...
  • tommygear
    social clubba tegnap óta nem enged belépni
  • Synit HUN
    Milyen zene volt alatta?
  • Neoncsoves
    levették a hangot róla :|
  • Ryder7
    jah tök kira.

am nekem is van új: http://www.youtube.com/watch?v=pqObtUmdtRY
  • gyuri1989
    hali nekem egy olyan problémám lenne hogy eddig játszotam szépen a gta val semmi akadás meg stb de vagy 2--3 napja elkezdet nagyon scunyán akadni a játék mitől lehet?:O
  • Synit HUN
    Egész jó! :)
  • Ley Roland
    ja nem változtattam meg kösz :D már probáltam egykerekezni de nem sikerült .D
  • Stefibaba
    Ha nem változtattad meg a beállításokat (irányítás :) akkor alapból a bal shift lenyomja, bal ctrl felhúzza a motort :)
  • Ley Roland
    mivel lehet egykerekezni motorral?
  • Colton
    hi!

Még egy videom nézéétek meg!

http://www.youtube.com/watch?v=BCQptIi-WoU
  • Bal0924
    Roman a játék elején tud adni munkát és akkor tudsz taxizni.
  • bucsher
    persze.
    keress egy taxit, amiben már ül utas, és szedd ki a sofőrt :)
  • Ley Roland
    az hogy meg kell nézni menyi ott a vram és el kell osztani?
  • Bucser
    A Lényeg mellette, hogy a memória elérhetőségét vissza kell osztani, hogy a Játék ne akarja feljebb venni a felbontást. (ugyanis a shaderek mérete felbontásfüggő is)
  • tomi kft
    lehet ugy taxizni hogy én vezetem a taxit és beszál egy utas?
    ha igen akkor hogy?
  • Ley Roland
    kösz :D kipróbálom
  • Bal0924
    A GTA-ban hol találok játék konzolt, ahol tudok játszani...?
  • angel26
    Én régebben kipróbáltam, nálam működött, de alig gyorsult tőle a játék. Leírom hogy én hogy csináltam.
    1. játékot elindítod, felbontást leteszed 800*600 ra. a csúszkákat beállítod arra, amin játszani szeretnél. Ez azért kell, mert ezután már ezt a menüt nem tudod majd hasznáni (nem tudsz belőle visszalépni). Miután végeztél, alkalmazod,kilépsz a játékból.
    2. A commandline.txt -be beírod a kívánt felbontást, amin játszani szeretnél. Ez nálam így nézett ki: -width 1600 -height 1200 -refreshrate 85 -novblank. Neked értelemszerűen a monitorod paramétereinek megfelelő felbontást és képfrissítést kell beállítani. Ezután ha elindítod a játékot, elméletileg 800*600 at fog mutatni, de annyin fog menni amennyit beállítottál a commandlineba. Azt azért még ideírom, hogy nálam nincs patchelve a játék, és nekem csak ennyi van a commandlineba, nem oldottam fel a gafikai korlátozásokat, mert annak mindig fagyás lett a vége.Remélem tudok segíteni.
  • Ley Roland
    nem tudok angolul :D igaz nagyjából megértem még igy is de ez is olyan módszer hogy a játékban mondjuk 1440x900 ban megy és 800x600 at mutat a menüben? mert ha ilyen akkor nekem nem működött mert vmi hibával nem indult el
  • bertino
    nem mindenkitől várható el, hogy english kollega legyen.
    még az is lehet, hogy nem vágja az angolt és azért kérdi.
  • Bucser
    Olvasd el amit belinkeltem... lépésről lépésre le van írva minden...
  • Ley Roland
    ezt hogy lehet emgcsinálni?
  • Bucser
    Ezt jó lenne betenni FAQ-ba.

Ultimate performance fix. Kicsit át kell verni a gépet, hogy a felbontással ne növelje a shaderek méretét. Látványbeli különbséget sokat nem okoz, ellenben gyorsítja a játékot.
  • czky
    Túl korán temettem a dolgot. Ez alapján megcsináltam!!
  • Sponnyabob
    ráadásul szerintem nem is lett a legjobb talán túl sokat vártam tőle de úgy 30-40%-ig az volt az érzésem mint amikor a San Andreassel játszottam először olyan jó volt felfedezni a várost de az a baj hogy egy csomó dolgot ki sem tudok próbálni normálisan mert nem bírja a gép de utána valahogy nem volt már kedvem a küldetéseket csinálni csak úgy el lézengeni a városban rendőrökkel játszani de semi extra kb mint amikor a San Andreast úgy 5ögyére játszottam ki úgyhogy ez van egyébként nagyon jó játék sok lehetőség van benne de valahogy mégsem fogott meg annyira Ja és azért a SA hoz hasonlítom mert az volt az első GTA amivel játszottam