Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"A gondom csupán annyi, hogy én, mint viszonylag átlagon felüli PC ismeretekkel rendelkezem"
Más:
Most akkor van bármi értelme felrakni a patch et, vagy összességében semmi, és csak egy rizikózás az egész?
de rengeteg van belõle (ok realisztika) ahol van az elsõ rejtekhelyünk megyünk a klub felé (f***in -t ott öltük meg) a két utca keresztezõdésénél pl mindegyik oldalon van egy-egy automata... .... <#nemtudom>#nemtudom><#circling>#circling>
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
szal ez az értelme hogy megmutatja mennyid van
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
50 játékórához közeledve sem tudtam megfejteni mire jó a bankautomata...
van valami értelme/haszna? oké kiírja a pénz mennyiséget... (esc-et nyomsz is látod)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Volna egy gondom,valaki már irta hogy eltüntek az sfx hangok a játékban,nekem is ez a bajom,mióta fölraktam a javitást.Ha valakinek van valami ötlete léci irjon.Köszi
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
itt már csak csepegett, meg valami jobbat is csinálhattam volna, de Niko pont csinálta ezt a mozgást. meg szerintem feelenges, hogy látszanak hátul a kocsik lámpái
már elõtte is jó volt, csak napnyugtakor és napkeltekor lassult be egy kicsit, amúgy 30 felett volt mindig az fps. most meg úgy, hogy szebb is - éppen esett és mocskosul jól néznek ki a tükrözõdések - tökéletesen fut
éppen egy olyan küldetést csináltam, hogy háztetõkön, sikátorokon át kellett üldözni valakit. esõ, villámlás, amitõl vadállat árnyékok, a végén egy durva kivégzés, ááááááááá, a GTA IV kérem szépen egy kurva jó játék, sõt, FENOMENÁLIS!
plusz eddig nem volt igazán ködös idõjárás, most megjelent. ja meg a folyamata az egésznek. megyek az autópályán, megjelenik egy-két felhõ, aztán teljesen beborul, és a felhõk mögötti nap gyönyörûen néz ki. aztán jött az említett köd, amit elfújt a szél és jött a vihar. FENOMENÁLIS
plusz a sztori, a küldetések is nagyon tetszenek. az átvezetõk (tehát a párbeszédek) a legjobbak, amiket valaha játékban láttam, hallottam. minden tettnek súlya és értelme van. FENOMENÁLIS
valaki írta, hogy nem pislognak. a fenéket nem! akkor kezdtem figyelni, amikor Brucie (akit utálok. egy idióta, hülye majom, plusz Nickyzi Nikot 😊 azt mondta Nikonak, hogy annyira rideg, hogy nem is pislog 😊
ez a kis beszámoló talány nem adja vissza, hogy az elõbb lejátszott 20 perc talán minden idõk legjobb 20 perce volt, amit számítógépes játékra fordítottam 😊 mondtam már, hogy FENOMENÁLIS a játék? 😄
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Hát így a PC-s port után nézve ég és föld. Nem homályos szutyok, nem szaggat, nincsenek grafikai problémák szóval mi ezzel a PC porttal szimplán át lettünk b@szva. Multiplayer módok is simán mûködtek.
Ha lenne szívem minden új játékért kiadni 14-17 ezer ft-ot biztos vennék egy PS3-at mert nagyon király és sokoldalú kis gép, de sajnos nincs.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Amúgy meg nem kell csodálkozni, hogy ATI-val jobban megy a játék. XBOX 360-ban is ATI kártya van.
Oprendszerem: Vista Home Premium SP1
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A gondom csupán annyi, hogy én, mint viszonylag átlagon felüli PC ismeretekkel rendelkezem(mint szoftver, mind hardver tekintetében) miért okoz nekem gondot egy megvásárolt játéknak az élvezete (ha már ugye megvettem).
Kimondottan zaklatott a windows live updetahez való ragaszkodása a játéknak (azért írok rébuszokban, mert egyszerûen nem volt sem energiám, sem kedvem sem, hogy mélységeiben áttekintsek egy ilyetén rejtélyes labirintust). Mondjuk a Windows live megvolt (mint a regisztráció alatt kiderült korábban, tehát használván a réges régi nevemet be tudtam lépni.)
Ellenben iszonyat hosszú idõt vett tõlem igénybe (tõlem, akinek ezek nem kéne hogy gondot jelentsenek, mert azért tudom, hogy mit nyomok mi után...)ennek a játéknak az installálása és 'életre keltése' XP SP3 alá. Megizzadtam, azt nem mondom, hogy megérte....Ti.: nekem az éri meg, hogyha MEGVESZEK valamit, akkor az engem szolgáljon ki, nem pedig én õt. Szal iszonyat nagy csalódás jelen pillanatban a GTA IV számomra és mélységeiben gondolkodom azon, hogy holnap simán visszaviszem és visszadobom a pult mögé...
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Én ezzel próbálkozok:
A64 3800+ , 7600Gs, 1gb ram , és hát szaggat is xDD
http://flickr.com/photos/zolika90/
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
1024 x 768 -as felbontás mellet, minden mediumon, forgalom (37), árnyékolás (2) a többi 0-án. Akadás mentesen fut rajta a játék, mondjuk gyönyörködni nem fogok a grafikában, de legalább végig tudom nyomni a játékot.
\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"
amúgy szerintem egérrel nézést meg lehet szokni egy idõ után...
Forza.