54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • reaper4
    ha mindent jól csináltál, akkor működnie kéne..
  • TaRka0107
    Korlátozást nem tudjátok h hogy kéne kikapcsolni?:D Ami a FAQ-ban van azt már próbáltam és nem jó.
  • reaper4
    szar fps-sel menne. én ha visszaveszem a tuningot akkor kb 5-8fps-sel kevesebbet kapok! havernak olyan a gépe mint nekem, csak 2magos a procija és látványosan lassabb... ez szerintem sok mindent elmond.
  • TaRka0107
    Igaz, én hasonlítottam a Crysis-hoz. Igazatok van végülis h teljesen más játékról van szó.
  • reaper4
    bocs nem neked ment volna, hanem a #31483-ra. csak félrenyomtam.
  • TaRka0107
    Akk ami nekem van proci azon nem is mehetne max grafon?:D
  • TomDantes
    Nem hasonlítottam semmihez. Ne adjál már olyasmit a számba amit nem mondtam
  • reaper4
  • reaper4
    pff... ne a crysis-hoz hasonlítsuk már.. ebben sokkal több az élet és sokkal több karakter "életét" kell "irányítani". ezért kell inkább jobb proci, mint vga. nem a graf itt a hardwer zabáló (bár igencsak szép).
  • n3whous3
    nem CSAK azért lassú, mert szarul van optimalizálva, én ezt gondolom . Felmerül a játékban egy halom dolog, ami számításigényesebb, mint a cryban bármi és ezért is kell hozzá erőgép.
  • TomDantes
    Márpedig szarul van optimalizálva...akkor is a földhöz vered a segged
  • TaRka0107
    Amúgy szerintem is optimalizálatlan mert mondták is egy játékokról szóló honlapon(gondolom tudjátok melyik). És a Crysis egy szutyok?:D Hát mostanában néztem róla videót amin max grafon játszottak és csak ámultam. Ami ott ki van dolgozva, az árnyékok az szerintem eszméletlen. Lehet nem értek sokat ezekhez de ez szerintem így van.
  • gfreak
    nateparaszt:)
  • [HUN]FaTaL
    Látjuk baromira értesz a témához. Odáig egyetértek hogy nem lesz hozzá patch mert kb leszarják, de attól ez még egy optimalizálatlan fostenger.
  • TaRka0107
    Szevasztok! Már jöttem egy ilyesmi kérdéssel! A GTA4 be nekem alig jönnek be az épületek meg nem tom felvenni a textúrát mert korlátozás van de már próbáltam a korlátozás eltüntetését, de eredménytelen volt. Szóval, tudom h kicsit foscsi a Procim de nem lehetne valamit csinálni mert elég zavaró h 20fpsel megy kb HD4870en:D
  • Chees
    istenem ugy birom ezt a sok hülyét! még mindig azon vagytok, h hátha jön patch ami optimalizálja stb.stb
    hogy jönne patch b**zam ki a lukatokat, EZ NEM AZÉRT LASSÚ A GÉPETEKEN MERT SZARUL LETT OPTIMIZÁLVA. hanem azé mert annyira király játék...nincs hozzá hasonlítható, (a crysis meg az összes ratyi agyonhomályosított szutyok a felét nem éri el a gta szintjének) és nem is lesz hozzá hasonlítható még egy ideig. és nem szarul lett optimalizálva hanem annyira részletes, élethű az árnyékok a fények stb stb, és ekkora gépigénye van. vegyél jobb gépet vagy nem fogsz játszani vele normálisan. soha nem lesz optimalizáló patch...ennyi
  • elite
    Mármint ahol át is fújják az autót?
    Ott nem hajlandók.
  • tommygear
  • DeerHunter01
  • Pluskast
    A javítóműhelyben nem próbáltad meg? Lehet ott kijavítják...
  • NEOreg3
    nem
  • DeerHunter01
    lesz valami patch ami optimizálja ezt a hulladékot?
  • Borg
    Taximosó van algonquinban.
  • elite
    Rendőrautót sehol nem lehet javíttatni/mosatni?
    És taxit?
  • fekete0012
    hali a fegyvereket hogy lehet robbanó töltetesre csinálni vagy mijen mód kell hozzá?
  • gfreak
    egyetértek ;)

Borg: hmm...akkor ne próbáld 1440en :) de a high/highestnek mennie kell ilyen vas alatt, csak szöszölni kell vele ;) szerintem megéri a próbát mindenképpen ;)
  • n3whous3
    az egy fos, sokkal élesebbek a távoli dolgok blur nélkül.
  • Borg
    A monitorom natív felbontása 1280.
    Vista Sp1.
  • gfreak
    szerintem high/highest-en is menne, max egy 5-tel csökkentened kéne a viewingdistance-et...a felbontás meg felraknám 1440re...aztán ha ezekkel megakadna, akkor egy noprecache a commandlineba...és sokkal szebb lesz, ugyanúgy stabilan...milyen osen küldöd?

tényleg, ti bírjátok ezt a motion blur-szerű izét amit alapból a P kapcsol be/ki? mert én nem :)
  • bertino
  • elite
    Na elmúltak a fagyások végre. Most már csak a szar teljesítmény maradt, mint zavaró tényező...
  • Borg
    Semmilyen commandlinet nem használok.
    Be van lőve 1280x1024-re, medium/high, distanceok 40-50 körül, shadow 0, és megy szépen ahogy kell.
  • gfreak
    te használsz commandline-t? különben a -fullspecaudio-t ha berakod commandlineba, akkor nem korlátoz (bár nálam semmi nem történt ennek hatására) különben nálam is teljesen jól megy, és szép is (bár nem csillog minden eső nélkül ;) xD xD xD)

annak a vasnak teljesen normálisan kéne vinnie a játékot, szóval még a rendszert is át kéne nézni ha régebbi, kitakarítani a szemetet, ilyenek...

nyilván
  • Borg
    Nyilván nem hardveres gond, csak akkor nálam hd4670-en 2.8-as core2duoval miért fut 25-35 fps-el, teljesen játszhatóan?
    A hangkártya nála igenis lehet ludas, mert ha nem fullspecaudioban indul a game, akkor sokaknál lekorlátoz 20 fps körüli értékre.
  • gfreak
    nem hardveres probléma, az alaplapi hanggal sincs baj, egyszerűen szar a port...

csinálj egy commandline.txt - t, és rakjál bele okos kapcsolókat (nálam -novblank -noprecache van)

ja, természetesen ne rakd lowra, nyugodtan mehet a high/highest, a viewdistanceot kell lejebb venni egy kicsit (lehet még trükközni a memóriakezelésével is, de én azzal nem foglalkoztam, szóval azt majd vki más meséli el ;) )
  • tiamin
    Sziasztok!

Segítsetek nekem légyszi'!
    Iszonyat lassan megy a játék. Felbontástól függetlenül 13-15 fps a benchmarkban. De azon kívül is olyan, mint a lassított felvétel. 1280x1024 High-High beállítással ugyanúgy, mint 800x600 Low-Low-on, amikor minden minimumon van.
    Gigabyte GA-EP43DS3L alaplap, Dual Core E8400 3.0 Proci, 2x2 giga Geil Ram 800MHz, Sapphire 4850 512MB.
    Ilyesmi configon. A hangkártya az alaplapi integrált, ami optikai kábelen keresztül megy az erősítőbe. (ezt csak azért, hogy hátha számít ez is valamit)
    Van ötletetek miért lehet ennyire lassú? Nekem is Intel P. III. Xeont ír ki a bencmark, 95% proc terheltség mellett. Minden más 50-60% körül mozog.
    Kerítsem elő az SB Live hangkártyámat, vagy az alaplapinak nincs semmi köze hozzá?
    Driverek újak természetesen. Catalist 8.12, stb.

Ha van ötletetek merre induljak, akkor írjátok meg plíz!
  • ldavid
    mindegyikre nem a válasz
  • tommygear

ha ilyen miatt idegbajt kapsz haver...háááát
  • predy24
    megláttam a képet és elmult rolam az idegbaj ;) csak igy tovább ebből még megélhetsz!
  • n3whous3
    :DD