54919
-
#31575 kar hogy a szépség a játszhatóság rovására megy...akkor inkább lenne csak simple árnyék -
Ati04 #31574 abban egyetértek, hogy a GTA IV-ben nem lett százas az árnyék, főleg amikor az autóban felkapcsolom a távolságit, de azért a GTA3 árnyékára nem mondanám, hogy szebb. A járművek alatt egy téglalap, az emberek alatt pedig egy folt volt árnyék gyanánt.. Azért ennél mégiscsak szebb a GTA IV. -
#31573 egyértelmű szerintem is, hogy nem -
#31572 Szerintem nem lesz már semmilyen patch. -
Bagoly81 #31571 nincs valami hír mikor lesz uj patch ? -
#31570 Úgy állítsd be hogy ne menjen még narancssárgába sem az a szar, vagy -noprecache. Bár az uninstall jobban hangzik:D -
Bagoly81 #31569 ezt lehet megvettem volna énis de akkor fos hogy ugydöntttem nemérdemlik meg a pénzt -
#31568 vagy talan nem akarjak megfizetni a programozókat, a konzol ugyis több eladast produkal
a pcnmeg 20% ha megveszi bar en majd megeszem mikor 2k ft lesz mitnt most a crysis :) -
#31567 1. A Melee countering acsívmentet szeretném megcsinálni, csak nem tudom, hogy mit/miket nyomjak/nyomkodjak. Mindenhol csak a kontrollerek esetében mutatják, hogy mit kell csinálni.
2. A multis acsívmentek is érdekelnének, amivel kapcsolatban csak azt kérdezném, hogy mennyi a legmagasabb szint, mennyi pénz kell hozzá?
3. HD4870 1 GB GDD5-ös kártyám van, és a játék egy idő után kidob olyan viccel, hogy "Out of Video memory". Na ez ellen van-e valami megoldás az uninstall-on kívül? :) -
HBK #31566 :'D -
#31565 az AMD-t kihagytad. XD sztem elég nagy hülyeséget irtál, egyik gyártónak se érdeme szar karikat/procikat gyártani, csak azért, hogy megvegyék az új verziót. az újra az új cuccok miatt van szükség, pl nekem a HD2600 XT-men az NFS UC és a PS is majdnem fullon futott pedig a karim nem egy mai darab, ez a Rockstar hibja, szóval Fatal-nál az igazság. -
HBK #31564 aztmondjátok meg nekem hogy amikor Multiba LIVEon vagyok és belépnék egy játékba és az úgy rakbe mintha teljesen új játékot akarnék csinálni de ha megnézem a playersbe akkor bentvannak azok akikkel játszanom kéne... ._. -
#31563 aha... -
#31562 Hülyeség, nem kell mindig összeesküvés elméleteket gyártani. Ez egy elbasz*tt port, programozási epic fail. Aki meg ehhez gépet vesz az megérdemli. -
RYO21 #31561 Sztem az nvidia, intel, és ati állnak a háttérben hogy ilyen nagy a gépigénye legyen a GTA IVnek. azért hogy az emberek megvegyék az ő cuccait a gépébe. -
#31560 Az előző GTAkkal nem volt ennyi probléma az tény, de a GTA3-nak saját korában, pont ugyanilyen irreálisan magas gépigénye volt és ott még medium/low-ra levenni sem lehetett. De az legalább nem volt ekkora bughalmaz és az árnyékok már abban szebbek voltak. -
#31559 asszem elkiabáltam az előző portokat akkor
mondjuk patchek terén meg soha nem erőltette meg magát a R*...bezzeg amikor DMA designként elkészült a GTA ;) böfögve futás :D -
#31558 Nálad lehetett a hiba, soha nem fagyott le nekem a GTA SA, tálcára is letehettem bármennyiszer bármikor, nagyon stabil volt. -
Borg #31557 SA nekem pl folyamatosan kékhalálozott a gépemen :) Miközben minden más ment... -
#31556 az előző GTAkkal nem volt semmi gond PCn szerintem...legalábbis ennyit szöszölni egyikkel sem kellett mint most...különben a Lionhead megoldásai a portolásokra nekem sokkal szimpatikusabbak...oké hogy fél év/év várakozás van pluszban, de a Fable portja az egyik legsikerültebbek közé tartozik, és PCn megfejelték ugye plusz egy fejezettel, és sokkal szebb is lett...tényleg azzal kéne szakítani hogy a PCs port ne abból álljon hogy 'baszunk oda nekik pár hi-res textúrát meg plusz hdr meg csillogás, had örüljenek a hülyegyerekek, aztán szarunk rá' -
Borg #31555 Elég csak az előző GTA-kat, és egyéb konzol portokat megnézni :) -
n3whous3 #31554 Istenuccse nem baszott még olyat a PC-s világ, hogy egy játék mindenkinél máshogy működjön jól avagy szarul. -
Borg #31553 Szerintem nem. Az arany középutat lőtték be a túl sok meló, és az eladhatóság között.
Valszeg teljesen tisztában voltak vele hogy mire számíthatnak, és ennél nagyobb jelentőséget nem is tulajdonítottak neki. -
n3whous3 #31552 De tuti nem tanultak belőle... -
#31551 én is (és közülük nem is páran próbálják eladni sikertelenül :) ), és minden eredetire jut 10 másolat...konzolon is lopnak, csak úgy tűnik, kevesebbet xD
különben a R* szerintem tisztában van a GTA4 PC-s 'bukásának' okaival (többen is megvették volna, ha egy kicsit odafigyeltek volna a PCsekre)
-
n3whous3 #31550 jah :C mondjuk én sok embert ismerek, akinek eredeti -
Borg #31549 Ja, mert a "mi PC-sek" közül 10-ből 8 embernek warez van (amúgy érthető okokból).
Ha megnézed, a PC eladási toplistákban sehol sincs GTA4, míg xbox meg ps3-on is az élmezőnyben van.
Vajonmiért.
A tendencia elég egyértelmű. -
n3whous3 #31548 Úgy látszik a cégnek éppen elég munkát ad a hamarosan megjelenő első felnőtt jelzést viselő Nintendo DS játéka, a Chinatown Wars, valamint a Microsoftnak ígért két Xbox exkluzív Grand Theft Auto 4 DLC.
mi pc-sek meg ugye egy kalap szart se érünk, akiknek ugye nem jár a teljes játékélmény, ami alatt a hibamentes működést értem és még csak nem is a magas FPS értéket..... -
#31547 Nem lesz új GTA rész az idén -
#31546 Amit nagyon hiányolok belőle, az a multiban a küldetések száma..., amit akár coop módban is meg lehet csinálni...! Ezért nekem ez is inkább marad a hentelős bandázós bűnözős játék!
DE NAGYON TUTI! -
#31545 -
#31544 nem igazán van semmi. csinálsz egy commandline.txt-t a játék főkönyvtárába és beleirod, hogy -novblank, de FAQ a barátod. -
f1alonso #31543 hali...útoljára akkor voltam itt amikor megjelent a game vagy utána 1 kicsivel lényeg h nagyon régen mert a gépek tönkre ment de viszont mostmár jó és szeretnék kérdezni 1-2dolgot.játékhoz van vmi progi ami egykis fps javitó vagy vmi?vagyis használtok valami programot?mint ha régen vmi procival kapcsolatos programot montak volna....
köszi:) -
#31542 nincs mit :) -
ldavid #31541 kösz, javítva -
#31540 Sziasztok!
Tegnap kipróbáltam a videó szerkesztőt, és nagyon megtetszett. Össze is ütöttem egy videót. Itt megtekinthetitek. -
#31539 az direkt ilyen, még kerete is van -
#31538 lol -
#31537 Newhouse direkt ilyen a logod, vagy eltűnt? :D -
n3whous3 #31536 ott a brightness, mint minden játékban a display alatt :C Meg a gamma is.
a második kérdésedre meg ... ehhhhhh .......