54919
-
Cat 02 #31615 Ezt tudtuk eddig is :D -
RYO21 #31614 nah ezt akakrtam
-
RYO21 #31613 megint elcsesztem -
RYO21 #31612 áááá
-
RYO21 #31611 nah most nobel díjat fogok kapni... rájöttem h. lehet az antalisinget javitani.
http://www.sg.hu/galeria/1195053752/11950537521232634429.jpg
csak a resolutiont kell a maxra tenni (én pl az 17" es monitoromon 1024x768 helyett 1280x1024-re tettem) -
#31610 nekem se ment sajna... -
n3whous3 #31609 hm mégse az volt a gond, se a R* SC acc. Minden működik, de nem tudok videót feltölteni :C Legutóbb is akartam a SC videó versenyre jelentkezni :C -
#31608 ja persze, alapjában véve nem az ötlettel van a baj, ha úgy működne mint a Gears of War-ban nekem se lenne egy szavam se :D -
#31607 érdekes kérdés...gondolom az accokat összelinkelted -
n3whous3 #31606 Szerintetek a Social Clubos video uploadot megakadályozhatja az, hogy a Live(! nem R* SC!) accountom nem megfelelően lett még kitöltve? Mert a cím meg a város, stb nem lett, csak az ország... -
Cat 02 #31605 Nekem 256osból 418-at :D -
#31604 A gránát engem akkor szivatott meg, amikor a parkolót kellett kiüríteni a rosszarcúaktól (paper küldetés)...gondoltam beállok a kis bódé sarkára, és bevágom a gránátot az autók közé...szóval kicsúsztam a széléré, elhajítottam a gránátot, ami azonnal beakadt egy láthatatlan pixel és a fejem közé xD...duplaszaltó hátra, szemközti házfalra békába fel, majd szépen, csendesen alászállt pár menekülő gyalogosra xD -
Borg #31603 Nekem a másik halálom a gránát dobás. Főleg ha nem messzire akarod dobni, hanem közelebbre. Akkor aztán számítsd ki hova fog esni, meg ha valami padka mögött állsz, tuti fennakad rajta, mert éppen alul gurítaná az IQ harcos... nem kevésszer felrobbantottam már magam emiatt.
Próbáltam pl a titibáros missziót úgy lebonyolítani, hogy a bárpult mögül lövöm le a főnököt, majd a 600 emberét pár gránáttal... ahm. Elsőre faszán felrobbantottam magam, másodikra meg olyan helyre sikeredett dobni a gránátot, hogy lehalt a játék a robbanástól :) -
#31602 hehe...néha jól 'megtréfálja' ez az új fedezékes rendszer az embert...mondjuk én örültem neki hogy van már benne ilyen, ez azért nem volt egy rossz húzás tőlük...persze finomítani kell, mint ahogy a játék egészére ráfért volna még egy-másfél hónapos finomhangolás ;) -
#31601 A vicc hogy az egész topik a hardverproblémákról szól, ami nem is baj, de tegnap én nem a szaggatástól sokalltam be, azt már sikerült 1-2 hónap alatt tűrhető mennyiségre lecsökkenteni. Úgy felbaszta az agyam a szar irányítás hogy vmi hihetetlen. 2szer haltam meg egymás után amiatt hogy látni láttam hogy a fedezék mögött rendőr van, de kilőni a fal mögül már nem sikerült, nem, nekem ki kell gyalogolni ami azzal jár hogy szerencsétlen Niko forog összevissza mint a libafos. Az AI halál béna, ha mondjuk fps nézet lenne, 0 hp veszteséggel lekaszabolnék mindenkit, pedig abszolút nem vagyok fps huszár. -
#31600 Az a vicc, hogy az 1 gigából csak ~500 Mb-ot mutat nálam, és még így is csinálja. Szar az egész. -
gematta #31599 igazat adok lesz sőt lehet szerezni -
n3whous3 #31598 nem -
#31597 nem :D
akkor vegyél hozzá 2 magos procit és minimumon el fog menni -
#31596 512es 8600 se jelent semmit mi? -
#31595 nem fog futni jól .
minimumon sem.
2 magos procim volt 2.0ghz-sbe + 8600 t 256 mb + 2 gb ram és minimumon ment csak. -
#31594 Felejtsd el, a 8600gt is nagyon gyengusz. :( -
#31593 nem valószínű -
#31592 helo sziasztok!egy olyan low kérdésem lenne hogy szerintetek 3.4es egymagos procin elfut a game?8600gt 4gb ram minden megvan csak prociba nem vok biztos addig meg nem akarom letölteni.szerintetek elfut jáchatóan vagy nem? -
n3whous3 #31591 De úgy is lehetne nézni, hogy nincs se kedvem, se időm lehúzni 2 double layer dvd-t az egy megabites netemen, szal ,,|,, -.- -
dark night #31590 Nekem gyengébb a gépem mint a tied!! mégis high high-on nyomom és 1280*1024-ben a többi meg ugyanúgy van!! nekem a pecs meg az új n-vidia 181.20-as sokat jelentett min 10 fpst!! nekem is szaggat de álltalában olyan 25 fps-el megy de amikor rendőrök jönnek sokan:P lemegy 15-re:P a bechmarkom 27% -tlagban de sokszor felmegy a játék közben 30 fps fölé is!! -
#31589 De ha most itt oltjuk egymást meg a jtáékot, attól nem lesz jobb! Elkell fogadjuk ami van és ennyi! Majd egyszer talán a r* kitalál valamit, vagy a modderek tesznek róla :) -
#31588 SZIA -
#31587 akkor mi a baj ? :D -
Borg #31586 Fel vagy háborodva, mert nem volt annyi eszed mint másnak, hogy előbb "kipróbáld"? :D
Ezt ugye így is lehet nézni... -
#31585 A GPU-t se használja, csak a VRAMot. Egyébként meg micsináljon a lassú ramokkal?:D Inkább a vga-t használhatná többet a proci helyett.. -
#31584 Én nem vagyok felháborodva, kb leszarom, de ha normális játékot toltak volna az arcomba akkor megvettem volna. Így elfelejthetik :) -
A RAM-ot mér nem használja ki teljesen ?
amúgy szaggat de játszható.
alaplap lehet a háttérbe? -
n3whous3 #31582 ki vagytok bazmeg akadva valamin, ami úgy van ahogy, miközben 10 másik buggal szívjuk a faszt. És nekem pl még eredeti is a game, szóval lehetek jogosan felháborodva, nem úgy, mint egyesek. -
#31581 Én azt nem értem hogyha napnyugtakor, napkeltekor és éjszaka normális az árnyék (értsd nem pöttyös) akkor nappal mi a kénköves isten haragjáért ilyen szar?:D -
Ati04 #31580 tudom, hogy nem szép, de engem személy szerint nagyon nem zavar. + azt kell szeretni, ami van. Ha Paint festékszóróval fújsz árnyékot, akkor még photoshopban tegyél rá egy kis blurt, és valóban eléred a játékbeli hatást. Amúgy nem értem, hogy ha megoldották azt, hogy a fényforrásoktól függően változzon, az árnyékvetés, (ami nagyon bejön) akkor hogy a francba nem tudtak valami rendes áenyékot csinálni ez a szemcsés valami helyett... -
#31579 Ja nagyon szépek tényleg, paint festékszóróval szebbet fújok :D -
#31578 Nem rossz játék sztem. órákat el tok szórakozni a városba..csak aza baj h ezt mind 20 fps-el max , csomo tweaket bevetve. Kicsit lejebb nyomhatták vana gépigényt még...1 hónapot még vártunk volna rá -
#31577 fel a fejjel, majd az 5 megmutatja mit bir a R*! xD xD xD (cinikus kacaj) -
#31576 vagy ha már szar árnyékot adnak, legalább futna normálisan ez az egész, nem ?!
grr.