Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elõzõ részeket mind úgy játszottam, hogy vezetés közben keveset használtam az egeret. Most is így állítottam be a játékot, minden oké, csak az tûnt fel, hogy a kamera vezetés/fordulás közben késve követi az autó mozgását. Ez fõleg akkor zavaró, ha kézifékezek. Az elõzõekben azonnal váltott a kamera, mindig az autó hátulját láttam.
Lehet ezzel valamit kezdeni?
Üdv és köszönönöm elõre is.
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Ilyenkor csináljak új accountot a Live-on vagy van egyszerûbb megoldás?
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
mert régen volt egy olyan garázs ami fölé ki voltak írva a dolgok, és ha elvitted áthúzta
na van még ilyen, ha igen hol?
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A medve nem játék.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
GTA IV PC: Super FBI Buffalo Mod
GTA IV Police Mod
Niko on steroids, ez a legjobb. 😄
Molotov koktél gun
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
:3
hívom és semmi. kinyomják.. Most akkor azt meglehet venni vagy nem? Ha pedig igen, akkor, hol lesz a kocsi?😊
Kedvencem egyébként, de már sajnálok minden egyes CTS tulajt, mert mindig fejbe lövöm õket egy Glock-kal és állandóan lopkodni már unalmas😊
valaki esetleg nem tudja hogy vmilyen formában elmentett játékot hogy lehet egy másik gépen futtatni?
elmentettem két fájlt amit találtam a savegame mappában viszont nem tudom hogy ez most offline vagy online mentés volt (social clubra nem regisztráltam, csak windows livera)
feltelepítettem a játékot egy másik gépre, egy másik accounttal és bemásoltam a mentést és nem tudja betölteni (itt sincs social club, csak windows live)
visszaolvastam, de kicsit zûrös nekem az offline-online mentés, valaki esetleg elmagyarázná és hogy esetleg hogyan lehet ezt a problémát megoldani? htx
I love this game!
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Ha pedig a jármû beszerzése a cél nem csak a poénkodás, akkor megtudod oldani máshogy is a már megszokott kissé lökött jármûgenerálásnak köszönhetõen: Annyi idõt töltesz el az RSben mielõtt megmurdelnél, amennyit csak tudsz, így nagyon jó eséllyel amikor a kórházhoz raknak, akkor spawnolni fog pár. Így 2 próbából már az elején sikerült beszerezni nekem is, bár hajóval mentem, de ez lényegtelen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mi itt a helyes megoldás?
:3
eddig még nem jött össze, de szerintem meg lehet csinálni😄