54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • w77d
    nincs esetleg car spawn trainer hozzá? poén lenne, ha bármely járművet le lehetne pottyantani elénk :)
  • bertino
    mennyit ér neked ?
  • Jobboka
    Ha tudtok küldjetek linket pm be
  • Jobboka
    nem tud vki vmi olyan cheatet ami örökéletet ad?? mert már kicsit uncsi hogy minden motorbalesetnél meghal a niko...... meg vicces lenne heliböl ugrálni
  • bodesz
    igen van.
    xlive wrapper+lemented a mentéseid
  • Mikiller
    Jaa! megtaláltam FAQ-ba, Sry!
  • Mikiller
    Hi!
    Van már megodás arra, hogy újratelepítés után megmaradjon a mentés?
  • zorrobomber
    Izé, zenét hogy kell betenni Independence FM-be?
  • erieskrisz
    probáld meg ugy hogy 1-2 méter távolságot hagysz csak
  • misiizsai
    nem sikerűl pedig távol futok tőle.És nem futok közel se hozzá
  • erieskrisz
    igen fussál de ne folyamatosan mert ugye kicsivel gyorsabb vagy pár méter távolságot tarts
  • misiizsai
    és amikor követem fussak? és ha igen akor mennyire?
  • erieskrisz
    Csak kövesd de ne túl messziről és asszem azt sem szereti ha nekifutsz másnak
  • sztoncsi
    Én ezt használom... eddig jól le volt írva minden!
  • misiizsai
    Sziasztok
    Az első kűldetés Berninek a Parkba mit kell csinálni?Mindig elrontom
    Probáltam mellete futni de ugy nem jó
    És tudnátok ajánlani egy Gta 4-es Végigjátszás oldalt?
    Előre is THX
  • zorrobomber
    Igaz.
  • Synit HUN
    Amúgy nem tökéletes a térkép, de tud segíteni. Pl. ugratóból is 50-nél több van rajta.
    erieskrisz: Az lesz az. Én helivel néztem meg hol az ugrató :D
  • erieskrisz
    Egyébként az miért van hogy az i nteraktiv térképen k ipipálok dolgokat de semmi nem jelenik meg pl a step 5 ha ki van pipálva ot már nem mutat a térképen semmit és egyébként ezek mire jok nem igazán vágom hogy mit jelölnek
    köszi a térkepet
  • erieskrisz
    Ugye egyébként ez az a rendörség ahol gépfegyveres örök állnak a kapuban és inkább valami FBIközpontra hasonlít
  • erieskrisz
    THX
  • Synit HUN
    3m usb kábel van rajta. Nem vezeték nélküli. A wireless alapból 12 körül van.
  • n3whous3
    nekem full maxra nem is engedi :C na nyomhatom be a -norestrictet, hogy megbizonyosodjak... :C
  • bertino
    receiver ?
    ez alatt mire gondolsz pontosan ?
  • zorrobomber
    Ahhoz viszont kell egy külön receiver is még ami nem 2ft. Együtt a kettő már 10 felett van.
  • gfreak
    durva basszus...havernál le kellett húzni a semmibe hogy ne villogjon...tényleg minden gépen más beállítás működik...elképesztő
  • bertino
    jöhetne már uj Ati driver.
  • FlyHigh
    Megoldottam az árnyék villogást, maximumra fel kellett rakni, így finomabbak a vonalai, éppen csak az éle rezeg egy kicsit.
  • sztoncsi
    THX
  • mike369
    pedig mostanra szépen ki lehetett tanulni a beállítását és így már semmi gond nincs vele...
    maga a játék pedig szvsz JÓ :)
  • Synit HUN
    X360-é teljesen jó. MM-ben 7K. És azonnal megy. Tökéletesen használható a bill+egér páros mellé. Felváltva is egyszerre is amennyi végtagod csak van
  • sztoncsi
    Te milyen gamepadot használsz ami megy a játékban?
  • sztoncsi
    Nálam eltűnnek néha az út textúrái, mert kicsit túl van húzva a játékban a megjelenített távolság...!

Amikor nem volt túlhúzva nem is volt ilyen gondom, csak mindig akkor jut eszembe, amikor már elindultam küldibe és így elmarad a visszaállítás... (mondjuk ez nem is BUG, hanem a saját hülyeségem)
  • Synit HUN
    Itten E!

Az interaktív térkép pedig ITT
  • Riddick21
    Mondanál pár ilyen gépfüggetlen bugot? Csak mert én szerintem már a sztori vége felé járok (3. sziget is átjárható jó ideje) és még semmivel nem találkoztam....
    csa skacok!

nekem egy olyan kérdésem lenne hogy ha a játékot már kiakasztottam, akkor az infernus meg a comet kocsikat ho találom?

a segitséget előre is köszönöm
  • gfreak
    de az csak egyszer működik, a csajjal meg mindig xD
  • erieskrisz
    Szia és azaz ugrató melyik szigeten van hátha még nem csináltam meg
  • Synit HUN
    Óbazmeg! Az egyik stunt jump bent van a rendőrségen ahol lépcső és 3 ugrató vezet a tetőre. Addig igen szar eljutni. A csöves Derricknek kellett volna pusztulnia wázz!
  • Ryder7
    ott van még Kiki is... csak a patch most cselezik és nem lehet akkor beszerezni netről.