54919
-
#32381 nincs esetleg car spawn trainer hozzá? poén lenne, ha bármely járművet le lehetne pottyantani elénk :) -
#32380 mennyit ér neked ? -
Jobboka #32379 Ha tudtok küldjetek linket pm be -
Jobboka #32378 nem tud vki vmi olyan cheatet ami örökéletet ad?? mert már kicsit uncsi hogy minden motorbalesetnél meghal a niko...... meg vicces lenne heliböl ugrálni -
#32377 igen van.
xlive wrapper+lemented a mentéseid -
#32376 Jaa! megtaláltam FAQ-ba, Sry! -
#32375 Hi!
Van már megodás arra, hogy újratelepítés után megmaradjon a mentés? -
#32374 Izé, zenét hogy kell betenni Independence FM-be? -
#32373 probáld meg ugy hogy 1-2 méter távolságot hagysz csak -
misiizsai #32372 nem sikerűl pedig távol futok tőle.És nem futok közel se hozzá -
#32371 igen fussál de ne folyamatosan mert ugye kicsivel gyorsabb vagy pár méter távolságot tarts -
misiizsai #32370 és amikor követem fussak? és ha igen akor mennyire? -
#32369 Csak kövesd de ne túl messziről és asszem azt sem szereti ha nekifutsz másnak -
#32368 Én ezt használom... eddig jól le volt írva minden! -
misiizsai #32367 Sziasztok
Az első kűldetés Berninek a Parkba mit kell csinálni?Mindig elrontom
Probáltam mellete futni de ugy nem jó
És tudnátok ajánlani egy Gta 4-es Végigjátszás oldalt?
Előre is THX -
#32366 Igaz. -
#32365 Amúgy nem tökéletes a térkép, de tud segíteni. Pl. ugratóból is 50-nél több van rajta.
erieskrisz: Az lesz az. Én helivel néztem meg hol az ugrató :D -
#32364 Egyébként az miért van hogy az i nteraktiv térképen k ipipálok dolgokat de semmi nem jelenik meg pl a step 5 ha ki van pipálva ot már nem mutat a térképen semmit és egyébként ezek mire jok nem igazán vágom hogy mit jelölnek -
#32363 köszi a térkepet -
#32362 Ugye egyébként ez az a rendörség ahol gépfegyveres örök állnak a kapuban és inkább valami FBIközpontra hasonlít -
#32361 THX -
#32360 3m usb kábel van rajta. Nem vezeték nélküli. A wireless alapból 12 körül van. -
n3whous3 #32359 nekem full maxra nem is engedi :C na nyomhatom be a -norestrictet, hogy megbizonyosodjak... :C -
#32358 receiver ?
ez alatt mire gondolsz pontosan ? -
#32357 Ahhoz viszont kell egy külön receiver is még ami nem 2ft. Együtt a kettő már 10 felett van. -
#32356 durva basszus...havernál le kellett húzni a semmibe hogy ne villogjon...tényleg minden gépen más beállítás működik...elképesztő -
#32355 jöhetne már uj Ati driver. -
#32354 Megoldottam az árnyék villogást, maximumra fel kellett rakni, így finomabbak a vonalai, éppen csak az éle rezeg egy kicsit. -
#32353 THX -
mike369 #32352 pedig mostanra szépen ki lehetett tanulni a beállítását és így már semmi gond nincs vele...
maga a játék pedig szvsz JÓ :) -
#32351 X360-é teljesen jó. MM-ben 7K. És azonnal megy. Tökéletesen használható a bill+egér páros mellé. Felváltva is egyszerre is amennyi végtagod csak van -
#32350 Te milyen gamepadot használsz ami megy a játékban? -
#32349 Nálam eltűnnek néha az út textúrái, mert kicsit túl van húzva a játékban a megjelenített távolság...!
Amikor nem volt túlhúzva nem is volt ilyen gondom, csak mindig akkor jut eszembe, amikor már elindultam küldibe és így elmarad a visszaállítás... (mondjuk ez nem is BUG, hanem a saját hülyeségem) -
#32348 Itten E!
Az interaktív térkép pedig ITT -
#32347 Mondanál pár ilyen gépfüggetlen bugot? Csak mert én szerintem már a sztori vége felé járok (3. sziget is átjárható jó ideje) és még semmivel nem találkoztam.... -
#32346 csa skacok!
nekem egy olyan kérdésem lenne hogy ha a játékot már kiakasztottam, akkor az infernus meg a comet kocsikat ho találom?
a segitséget előre is köszönöm -
#32345 de az csak egyszer működik, a csajjal meg mindig xD -
#32344 Szia és azaz ugrató melyik szigeten van hátha még nem csináltam meg -
#32343 Óbazmeg! Az egyik stunt jump bent van a rendőrségen ahol lépcső és 3 ugrató vezet a tetőre. Addig igen szar eljutni. A csöves Derricknek kellett volna pusztulnia wázz! -
#32342 ott van még Kiki is... csak a patch most cselezik és nem lehet akkor beszerezni netről.