54919
-
n3whous3 #32421 Na lássuk mit ér bugok szempontjából a cata 9.1 :C -
#32420 Kéne egy kis help!
Arra, van valami megoldás, hogy elindítom LAN-ban a multit. Másik gépről rákeresünk a szerverekre, ki is írja, hogy 1 results found. Viszont nem mutatja jobb oldalon a listában. Mindegy melyik gépen csinálunk szervert... -
#32419 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha a pénz ikont választod, egy raktárba kell menni lövödözni, kapsz egy csomó pénzt, viszont Roman fog meghalni, nem tudsz tőle taxit hivni, ilyesmi
ha a másikat, pénzt nem fogsz kapni, a kikötöbe a hajón kell lövöldözni, és Kate fog meghalni
persze nem egyből hanem a nagy eseményen. -
Verseghy #32418 Ez milyen kurvajó már:) Ismeritek? -
Leky #32417 Légyenszíves írja le valaki, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a játék végén a Deal or Revenge közül melyiket érdemes választani? Melyiknél mi történik, ki hal meg benne és melyik a könnyebb? Köszönöm. -
#32416 jaja. -
#32415 igazából akkor bosszantó amikor pont rajta vagy a sztoriküldetéseken, csinálnád mint állat, és egy saroknyir a a missiontől megcsörgetnek a város másik feléből hogy ütközzetek, és ugyanúgy egy órád van (2 perc irl)...és ha elkésel akkor meg anyáznak.. -
#32414 azé hosszú távon idegesítő hogy 5 percenként hivogatnak hogy hova menjünk, ha nem megyeka kkor meg berágnak... -
#32413 75 asszem...de Dwayne nem olyan igényes, két bebaszás meg egy titibár és már nagy cimborád xD -
#32412 sony vegas fórumba készült, csak pont ezt a két jelenetet vettem fel a gamebol :D -
#32411 jesszus mi az a szar ronda téglalap benne? -
#32410 nincs rendszergazdai jogosultságod, vagy korlátozott. -
#32409 RMN40,nincs fönn az sp3,fölkell telepítened -
Atti10 #32408 Hello!
Az a problémám, hogy nem működik a Gta 4 a gépemen, amikor elindítom azt írja ki, hogy "Fatal error RM340" és kilép az egészből. Fel van téve a rockstar social club és az xlive is. Tudna valaki segíteni?
Köszönöm -
Erröl tud valaki értelmes választ adni?? tegnap este még játszottam ma már ez fogadott.... -
Adam19 #32406 Galambosoknak:
http://www.gta4iv.com/index.php?pageid=15hu Itt 60 galamb részletesen le van írva, képpel együtt.
Más:
Én Dwayne-t hagytam életbe, mikor lehet tőle segítséget kérni? Ha hány % a barátság? 80?
(vége a vizsgáknak, végre lehet játszani :D) -
#32405 jaja, az télleg zsír
ha minden igaz, itt: a második:
ebben -
Borg #32404 Szerintem az ugratókat is csak térképpel lehet értelmesen. Némelyiknél meg van szabva, hogy milyen messze, vagy milyen módon kell ugrass, némelyiken meg elég ha csak átbucskázol. Úgyis kiirja amint kipróbálod :) A legjobb a harmadik szigeten az, amivel át lehet ugratni a középsőre :) Na ahhoz jó verda vagy motor kell, és még az sem mindegy, hogy hova meg hogyan érkezel a túlparton. -
#32403 Francis és Derrick választás elött vagyok és nem tudom, h
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Francis is csak 2 csillagot tud majd elvenni? Mint Kiki?! Illetve milyen küldetéseket tud majd adni Derrick ha őt hagyom életbe? Még vmi: ha Kiki is a barátom:) akkor Francis-t is feltudom hívni ha gáz van a rendőrökkel? Nem kavarnak be egymásnak? -
#32402 galamb az nem gond, tán csak egyet níirtam ki, majd azt térképpel megjkeresem mindent, mind a gta3-ba -
#32401 Jah ha sikerül akkor kiirja hogy stunt jump completted meg hogy mennyi van még amit meg kell csinálni -
#32400 Igen ez nagy szivás nekem asszem már csak 12 ugrató van meg v agy 110 galamb -
#32399 az ugratós dolgokat hogy kell megcsinálni?
kiirja hogy sikerült, mert eddig én néha hébe hóba ugrálgattam ha arrajártam, de olyasmit irt ki hogy nem sikerült szerintem, de egynél kiirta hogy hány méter, megpördülés, etc.
Ha elkezdem ezeket is megcsinálni, honnan tudom, hogy valamelyiknél márjártam, és azt nem kell?
vagy nyomtassak ki térképet?:D -
#32398 elsőre megcsináltam:(
kicsit lemaradsz az nembaj.mit vagy a seggében,tán buzivagy teis:| -
#32397 Ne legyél nyomi -
#32396 utolsó rohadt faszcibáló buzi FLORIAN!faszért kell egy ilyen embert berakni a játékba.leszarom h buzi e v nem az ő választása de a faszomért rinyál a Hating the Heater nevü küldiben.túl közelvagy meg get be-hiny me meg ilyenek NA TAKARODJ MÁR.50szer kezdtem újra a küldit.már vagy 5ször elfutottam vele a kis aluljáró közepéig de erre túl közel vagyok meg ilyenek WHAT THE FuuuuuuCK már kinyírtam ezt a kis buzit mindennel amivel csak lehet.csinálni fogok 1 modot ahol minden 2.férfi az utcáok florian lesz és olyan nyugodtam fogom ölni őket hogy csak na! -
#32395 galamb : http://my360.hu/wp-content/gallery/grand_theft_auto_4_maps/Map_pigeon_01.jpg
ugratások: http://my360.hu/wp-content/gallery/grand_theft_auto_4_maps/Stunt-Map-Jumps.jpg -
PunkZoli #32394 acsívment, 4perc alatt kell halálra verni 10 tagot -
#32393 Valaki irt olyan küldit hogy tiz embert meg kell verni vagy mi ha azt megcsinálja az ember azután mit kap és mit kell csinálni konkrétan -
#32392 Ha találsz küldj linket -
PunkZoli #32391 nincs valami galamb szenzor?:D már csak az meg az ugratások hiányoznak a 100% hoz -
#32390 öltöny lakkcipőt. -
asd16 #32389 Nah valami smart cloth + shoes kell neki!
Az mi jelent???
Jimmy PEgorino-nál!?
PLS help!
Üdv Gyuri -
n3whous3 #32388 ilyen ruhába öltözős küldi talán 1 van, ott pedig fel kell venni elegáns ruhát, de én már nem emlékszem pontosan milyet mondtak. -
asd16 #32387 Hali all!
XBOX-on tolom a játékot és az lenne a kérdésem hogy Jimmy Pegorino-hoz milyen ruhában kell menni, hogy adjon küldetést???
Üdv Gyuri -
#32386 F.A.Q....sőt...RTFM!!!!! -
#32385 ty nekemis -
#32384 Car Spawner -
#32383 akkor linket légysziiii :D -
#32382 Már elég régóta!:D