Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
a DOF-ot akarom megcsinálni, de egy két beállításnak van értelme, a többit húzhatom az egekig semmit sem ér.
ha valakit érdekel azt megtudtam csinálni hogy az autó lámpái erõsebbek legyenek.
http://www.tenke.hu
mert ha a grafika korlátozást irom be akkor eltünnek a textúrák
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Ezen az oldalon nézd meg , ahol pipa van jó , ahol X nem jó!
Nekem mindenhol Pipa van és néha nekem is akad (bár ez ritka).....Memória nagyon sok kell!
Farming Simulator 2013 módok, magyar közösség: http://lshungary.hu
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
a home gombal hol kell elinditani a régit ?
Mert a múltkor nem öltem meg, csak megvertem, majd otthagytam.
Most meg úgy jött ki a lépés, hogy baseballütõvel kiütöttem az ablakon, és hát így járt...
2.hozz rajta létre egy tetszóéeges accot
3. futtatásba ird be regedit ott keresd meg a: hkey_classes_root/software/microsoft/xlive-n belül jelöl ki a Default_profile-t és fájl menü-->exportálás mentsd le majd ezt nyisd meg a fiad gépén és menni fog.
DE ÖRÜLNÉK HA NEKEM IS SEGÍTENE VKI!
én kúrvát löktem vízbe, de meghalt😞 pedig nem akartam megölni
bár gondolom ha olyan embert viszel vizbe, aki késõbb élnie kell, akkor az kórházba kerül.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Mert mondom én nem ölöm meg, csak jól összevertem, majd belelöktem a vízbe, õ ott úszott és otthagytam. Beszállok a kocsiba, erre jön a bejátszás, hoygy hót véresen húzom a hulláját, közben meg nem is öltem meg.
::??
Sakkoo.......Baszkiiii
Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
PCre elbaszták...
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
már rég próbáltam beírni ide csak reg után 1 nap míg lehet válaszolni 😊
"PLEASE ENABLE SHOW HIDDEN FILES"
Backup these 2 Folders:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
C:\Documents and Settings\YOUR_PROFILE\Local Settings\Application Data\Rockstar Games
C:\Documents and Settings\YOUR_PROFILE\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
& If you also want backup your replay editor files & User tracks & Bench Mark Report
C:\Documents and Settings\YOUR_PROFILEl\My Documents\Rockstar Games
"These files are not necessary to be copied for loading saves"
1.Now Install new OS
2.Copy the Backup files in there place
3.Load game
4.Press HOME before Playing
5.Select Your Old Profile
Enjoy the game! smile.gif
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Free roam, egész város sok pickup, RENDÕRÖK!!
valaki aki jól vezet helit, mindenkit felvisz azegyik híd lábára / az amelyiknek szép nagy felülete van, ráfér 1 heli/
akár 2 t is fordul, lényegtelen, tehát mindenki ottvan, full megpakolva tölténnyel meg armorral és hp val is. és elkezdjük irtani a rendõröket. na mit szóltok?
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
CM Storm Trooper//Asus Sabertooth P67// Intel Core i5 2500K//CM Hyper 212EVO//16GB DDR3 Corsair 1600Mhz//Sapphire R9 280X Vapor-X TRI-X OC 3GB//