Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont a modnak van egy nagy bugja. (ha be van kapcsolva) észre fogod venni mikor be-kiszállsz a kocsiból. De ez ne zavarjon.
Talán holnap este én is felteszem és meglesem részletekig. 😊
A Paramelic mod az ELs nélkül nem mûködik? nehezen hiszem... Csak persze nem lesz annyira látványos 😊
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
ha nyomom a g -t akkor egyszer megnyomom beindul a sziréna ha utána folyamatosan nyomom akkor egyszer az efggyik fajta szol máskor a másik és ha 1 x megnyomm és utána mégeszer akkor kikapcsol
tudom hogy neked ez sok mármint nem akarsz itt nekem magyarázni de nekem ez fontos léccives mert én is mentõs vagyok és szeretnék már evve is élvezetesen jáccaniu 😊
Toggle= megnyomni
Alt key must be pressed as well= Alttal együtt kell megnyomni.
pl.
Infós Panel: Alt és M együtt.
speciális világítás (sztem): Alt és Y együtt.
Ezenkívül az L, H, J, K is mond valamit csak nem emlékszem pontosan mit. Próbálj ki! az egyik csak akkor mûködik
ha az infós panel be van kapcsolva. (sztem a K az)
Ennyi.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
na, amelyik a numpadosra van, azt írd át olyanra amit a játék (és az ELS mod) nem használja, nehogy legyen zavartság. Pl. KeyActivateMod=96 olyan fukcióbillre ami szabad (F1,F2,F3...) KeyActivateMod=96 to KeyActivateMod=117.
Hajrá!
numpaddal müxik-e? ELS mod NEM a numpaddal mûködik! nem értelek... (a Paranelic modot még nem néztem meg.)
2. linkben volt a bill. kiosztás! Van, amelyiket Alt-tal együtt megnyomni a parancshoz tartozó betût....
Normálisan kezdõdött, majd eldurvult! Én elég jól mentem, meg akartak akadályozni! pl. úgyis: Felgyújtották a kocsijukat (idõközbe már kocsira váltak)próbáltak szorosan mellettem menni égõ motorral és kerékkel hogy a felrobbantáskor az én kocsim is felrobbanjon! De nem sikerült! akkor robbant fel a kocsijuk mikor én 2 méterrel távolodtam! XDDD hatalmasat röhögtem ezen! Verseny vége felé már csak második lehettem.
CÉL elõtt pár méterrel ki kellett szállnom a kocsimból mert majdnem vízbe dobták, kiszáltam, futottam a célvonal mögé. DE 1-3/4 méterrel a célvonal elõtt kb. 10 HP-ra elgázoltak és a játékos kocsijának a motorháztetõn fekve begurultam a célba!!! XXXXXDDDD
többieket megvártam, de úgy tûnt hogy inkább kiléptek és mikor "az utolsó életben játékosok"-kat mutatta, ketten maradtunk és láttam hogy vok a elsõ! Hát az elsõ helyezettû játékos? Úgy tudtam hogy a verseny közbe már beért a célba! WFT?
Hihetetlen volt ez a verseny!!!!! xD régóta nem élveztem ennyire a multit!
A GTA multijánál van jobb multi?? Sztem nincs. 😄
Hogyan kell telepíteni és használni
Jó szórakozást! <#wink>#wink>
vasalo1998 az eflc külön futó játék, patch is külön van rá
http://www.rockstargames.com/downloads#/?collection=9
meg egy olyanom hogy GTA EPISODES FROM LIBERTY CITY de viszont ez olyan hogy a the lost damed és a the ballad of the gay tony van benne és erre a gamesra nem tudok patchelni a csak ez van fent meg ez semmit nem engedéjez
de viszont a sima az jo de minenki azt mondja hogy az eflc a jo de az alap az gta iv és én ezt mnem értek ebböl semmit
valaki tud magyarázatot?
meg egy olyanom hogy GTA EPISODES FROM LIBERTY CITY de viszont ez olyan hogy a the lost damed és a the ballad of the gay tony van benne és erre a gamesra nem tudok patchelni a csak ez van fent meg ez semmit nem engedéjez
de viszont a sima az jo de minenki azt mondja hogy az eflc a jo de az alap az gta iv és én ezt mnem értek ebböl semmit
VALAKI EL TUDJA MAGYARÁZNI???????
http://www.youtube.com/watch?v=s4eGSSigzEs
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
http://www.gtagarage.com/mods/show.php?id=5740
ez a 1.0 vagy a 2.0 ás mer ott azt irja 1.0 version de ha rákattintok hogy downloand akkor ott már 2.0 at ir ?????
Úgy fogalmazok inkább, hogy másodpercenként hány képváltást láthatsz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Sokam mondják, hogy 30 fps-nél már tökéletes a játékélmény, de errõl eloszlanak a vélemények.
GTA IV esetében viszont tény, hogy a 30 fps már nagyon szép eredménynek számíthat.
Amúgy az egésszel nem muszáj foglalkoznod, ha élvezhetõen tudsz játszani, akkor nem számít semmi, csak az önfeledt szórakozás..
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
érdekelne hogy mit jelent pl 39fps
milyen fps-en fut normálisan a gta 4 mert nálam eléggé zúg a gép ?
mekkora fps en futna normálisan illetve kiválóan?
elõre is köszi
Nézd be a topicjába!
XDDDDDD <#banplz>#banplz><#idiota>#idiota>
eléggé zug a ventilátor
Ott az 1. GTA IV-em amivel multizok. (Te is multizol?) és ott a mentéseim a eredeti helyen van.
De én szerettem modolni ,de a multi miatt nem lehet modolni. ezért eszembe jutott egy megoldás: Csináltam másolatot játékról (a mappájából) mintha 2 helyre telepíthettem volna, abba tettem be Xlivelesst kikapcsolta ott a Live-t, ráadásul a mentést sem piszkálja meg mert másik helyen használja a mentéseket!
És akkor a SA-nak mi marad??? Remélem van egy progi amivel lehet szerkeszteni egyszerûen a dll fájlokat!
Nálam miért?????? Nekem még ki is fagy gyakran!
Én csak azt a dolgot nem értem amit a mód telepítõje mondott a save-krõl hogy nem kompatibilisek a mentéseim vagy valami ilyesmi.... Ezt nem érthettem!
We will never forget! WTC