Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hello! nekem meg elindul és amikor betölt mindent elsötétül és kiirja a monitor h out of range :S valaki pls ha tud segitsen:S köszi
ChuckyHUN
Direkt elírás..
mint a brittország XD

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Máté94
Nkem az a problémám,.hogy a játék egy idõ után belassul és mindig kifagy:(
Erre valami ötlet?
Sziasztok! Velem az történt hogy: felraktam a játékot, de himbálódzott a kép ezért letöröltem,
felraktam újra, de megint himbálódzott ezért újra letöröltem,
most pedig nem tudom feltelepíteni a játékot. És ha belemegyek a "fájlok hozzáadása és törlése" menübe akkor kiírja hogy fent van még körülbelül 4-5 mega gta 4 fájl. De ezeket sem a keresõvel, sem a regedittel nem találom meg. A regcleaner meg nem tudja letörölni. Tudnátok nekem ennek a problémának a megoldásában segíteni? elõre is köszi
ProGabe
esetleg ha Nikoról mutatnál képet, meg is tudnánk mondani mit cserélj le rajta

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Máté94
Szivesen:)
Stefibaba
osztrákia? Véletlenül nem Ausztria? :D

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

Stefibaba
és szerintem olyat ami össze van gombolva (van ami nincs? :D)

The Protector
Olyat próbálj meg ami egyben adja ruha az öltönyt és a nyakkendõt.és külön a makkos cipõt.Perseus boltban lehet ilyenekkel nyomlni.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

lipovics
Van valakinek tippje, hogy miért nem tudom elkezdeni ezt a küldetést:
Three Leaf Clover (+$250.000)

Öltönyben vagyok, nyakkendõsben
Öltöny nadrág van rajtam
Öltöny cipõ van rajtam

Mégis ezt írja ki:

ChuckyHUN
Rire:D
Megjöttem osztrûákiábol, hát fantasztikus volt:|
este multi?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

egy modnak semmi köze a DLC-hez
Stefibaba
Szal: Heringer roman esküvõjére a következõ napon 10 órára kell menni, a GPS majd mutatja hova.
Imrus: Bernie (asszem) küldetésénél, a feladatod annyi, hogy egy tisztes távolságból fuss mögötte, a többi majd jön magától

kocogj vele. ne túl távol ne túl közel.

nem küldte sms-ben, hogy mikor lesz az esküvõ? ha jól emlékszem a küldetés utáni napon reggel valamikor, menj azt ments párat a házadban.

Imrusssss
szasztok! ott tartok hogy van egy buzi és kikell vinni a parkba hogy tudjon kocogni ott mit kell csinálni???

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

És mikor hiv roman,csak járkálni kell össze vissza.

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

február 17-én jelenik meg csak x360-ra. szóval hajrá.

Snexi
fölraktam a Lost and Damned motor módot de így nem akar elindulni (be se jön a játék,semmi hibaüzi)
másnak se indul el?

törölni sehogy sem, lopsz egy rendõrautót, nyilvántartásba beírod a keresett személy nevét, kiadja a címét, beadod gps-be, elmész és kinyírod.

n3whous3
Megölni, nem törölni. Kikeresed az adatbázisból a nevét annak a faszinak, akit kell keresni (ha elfelejtetted, vagy kiírja a gép, vagy a fõmenüben a Brief alatt nézd ki). Aztán megmutatja majd a térképen, ha megnyomod azt a gombot, ami kell (nemtom mi volt már ráírva).

púúúúú

ott mondja dimitri mit kell csinálni, ha ennyire sem megy az angol akkor lehet, hogy más jétákot kéne keresned.
amúgy meg http://www.gta4iv.com/index.php?pageid=php/01hu

Sziasztok!Tudnátok segíteni search and delete címû küldetésben?Kit és hogyan kell törölni a rendõr nyilvántartásból?
VRSDM
/join

u dont have to listen anybody else but me

n3whous3
ok én nem fogok innentõl kezdve reagálni a "vótmá+idióta" kérdésekre, csatlakozzatok :D

púúúúú

VRSDM
nem raktak bele mindent ez egyértelmû. ezt most úgy kell venni mint egy GTA3 csak újabb kivitelben, aztán majd jönnek ehhez is a különféle kiadások hogy még többet el lehessen adni (addigra gépünk is lesz hozzá szóval minden rendben lesz :D)

Egyébként anno a San Andreas sokkal jobb játék volt, mint most ez... Sokkal nagyobb szabadságot adott, meg úgy az egész, sztem sokkal jobb volt küldetések után szõrözni, mint most...

Mondjuk itt van a MP ami azért elég fasza<#worship>, de akkoris, a SA-ban sokkal szabadabb volt az ember mint most... sebaj, majd a következõben...

Stefibaba
Tedd fel újra a patch-et mert nekem is ez volt :D

Carloska
már most elakadtál sztem uninstall de gyorsan.....

még annyi hogy amikor a sexshopba kell menni és három fickóra fegyvert fogsz ott mit kell csinálni?
VRSDM
13 kikúrt hozzászólást sem tudtál visszaolvasni? akkor nem mondom el.

készül, de hogy kész lesz-e és hogy mikor, azt nem tudni
utána majd hív roman, hogy menjél az esküvõre, aztán a többi majd jön magától.

sziasztok!
Ki mit tud lesz e a gta 4-hez magyarositás?
Sziasztok!
hy!

megcsináltam 1 revengés küldit...kit kell hivni vagy mit kell csinálni h a többit adja?:D

(58.88)

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

Sziasztok

ujra telepitetem a windowst (XP) és fel tetem ujbol a GTA Iv et, aztán bemásoltam a mentéseket a C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Rockstar Games mappába, és amikor el inditom a játékot akkor be akkarom tölteni a mentést és akkor ezt írja ki:

Load Failed. Please check your hard driver and try again.

mitöl lehet ez hogy ki írja? hogy lehet megoldani a problémát?

Ryder7
Lacee86 meg red bull: nyomjatok complete scan-t az audiónál a beállitásokban. n áttetem rádióra, tök jó mindig csengõhengot akarnak a számaimból meg a barátaim akarnak lenni a rádiósok.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

tommygear
eddig is volt

Van már normális megoldás a savegamek használatára?
Lacee86
Nekem is ez a gondom, gondolom neki is. Hiába csinálom meg amit kell (pedig elvileg jól csinálom), csak a duma megy az Independence FM-en, és semmi zene. (Még ha átállítom h csak zene legyen, akkor is.)

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Lacee86
Húzni kell a procit meg videokártyát. Procihoz jó hûtõ szükséges. Én is venni fogok majd egyet, aztán mehet a móka. :-)

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

red bull
ûlj be egy kocsiba és keresd az "Indepence FM" rádióállomást. vagy mit értesz a "nem jók a számok" alatt? legközlebb írd le érthetõbben mit akarsz, hogy pontosan mi nemjó, mert oké hogy a számok de most az nem jó hogy nem találod hol vannak vagy recsegnek vagy esetleg mindent tudsz és jól csináltál csak nem szólal meg...

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

hello beraktam a saját zenéimet a játékba mindent megcsináltam és nem jók a számok amiket beraktam, hogy lehet ez?? A felhasználói fiókomnak a neve ékezet nélkülinek kell lennie mert ez zavarhatna de ez is ékezet nélküli mi lehet a gond??elöszür quick majd complete scant nyomtam és de mind1 hogy csinálom nem jó!!

rvn
640x 480 ba is uyaghn annyi fps em van mind 1024 be

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

rvn
xpm is van meg vistam is de egyiken se elviselhetõ

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

n3whous3
ja ide ezt akartam: <#szomoru2>

púúúúú

n3whous3
<#sniffles>

púúúúú

grebber
Arra még várni kell!

Next PC upgrade: 2022

Endiman
lehet már letölteni magyarítást?

n3whous3