Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mint a brittország XD
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Erre valami ötlet?
felraktam újra, de megint himbálódzott ezért újra letöröltem,
most pedig nem tudom feltelepíteni a játékot. És ha belemegyek a "fájlok hozzáadása és törlése" menübe akkor kiírja hogy fent van még körülbelül 4-5 mega gta 4 fájl. De ezeket sem a keresõvel, sem a regedittel nem találom meg. A regcleaner meg nem tudja letörölni. Tudnátok nekem ennek a problémának a megoldásában segíteni? elõre is köszi
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Three Leaf Clover (+$250.000)
Öltönyben vagyok, nyakkendõsben
Öltöny nadrág van rajtam
Öltöny cipõ van rajtam
Mégis ezt írja ki:

Megjöttem osztrûákiábol, hát fantasztikus volt:|
este multi?
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Imrus: Bernie (asszem) küldetésénél, a feladatod annyi, hogy egy tisztes távolságból fuss mögötte, a többi majd jön magától
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
másnak se indul el?
púúúúú
amúgy meg http://www.gta4iv.com/index.php?pageid=php/01hu
púúúúú
u dont have to listen anybody else but me
Mondjuk itt van a MP ami azért elég fasza<#worship>#worship>, de akkoris, a SA-ban sokkal szabadabb volt az ember mint most... sebaj, majd a következõben...
u dont have to listen anybody else but me
Ki mit tud lesz e a gta 4-hez magyarositás?
Sziasztok!
megcsináltam 1 revengés küldit...kit kell hivni vagy mit kell csinálni h a többit adja?:D
(58.88)
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
ujra telepitetem a windowst (XP) és fel tetem ujbol a GTA Iv et, aztán bemásoltam a mentéseket a C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Rockstar Games mappába, és amikor el inditom a játékot akkor be akkarom tölteni a mentést és akkor ezt írja ki:
Load Failed. Please check your hard driver and try again.
mitöl lehet ez hogy ki írja? hogy lehet megoldani a problémát?
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
Van már normális megoldás a savegamek használatára?
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic