Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdekeset Találtam! Szerintem Felér egy Easter Egg-el! Taxi Tetején vettem észre!
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W
THX!
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Én csak ezt ismerem (http://www.gta4iv.com/index.php), de ezen már túlhaladtam.
Piros nyakkendõs öltöny volt rajtam és a többi ruha is stimmelt. Valami bug volt, mert átöltöztem és utána beengedett és megcsináltuk a ..... 😊
Nagyon király kis küldi volt.
Másik kérdés. Katie nevû hölgyet már ötödször viszem randira, mindig okés vagyok nála, ellenben nem fekszik...
Ez direkt van így, ne is próbálkozzak vele?
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
Racism is a weapon of mass destruction!
LAN-on szeretnénk nyomni egy haverral... 2db eredeti Game van!
De nem tudjuk összehozni a két játékot... mind a ketten csak Hostolni tudunk csatalkozási lehetõséget nem is találunk a játékban... (mobilon)
Megoldást valaki?
THX<#falbav>#falbav>
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Romannak sem taxiztam 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Bevallom én csak a hangároknál motoroztam egyet, de annyira akkor nem érdekelt.
Be is nézek a következõ alkalommal 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
2. Szerintem ott még ne próbálkozz helikoptert találni... Mert nincs...
Kettõ kérdésem lenne, ha megengeditek <#vigyor2>#vigyor2>
1. A reptérre majd, belehet-e menni valamikor úgy, hogy ne körözzenek 4-es szinten? <#violent>#violent>
2. Az elsõ városrészben ( ugyanis még nem jutottam tovább <#vigyor4>#vigyor4> ), hol lehet helikoptert találni? Addig ameddig a többi városrész nincs megnyílva?
Elõre is köszönöm a válaszokat!!!
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
A Jimmy Pedigro vagy ki ott van egy küldetés hogy 4 en megyünk egy nagy feldolgozó üzembe egy távcsõvel, leszedem az emberek miközbe az üzlet folyna és utána megy egy autó , na ott mit kell csinálni?
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
MSI K9N-neoF,SAPPHIRE HD 4850 Dual Slot Fansink,AMD64 X2 6000+,Transcend 2GbDDR2,HDD WD 250Gb, Trust 520 watt,Win 7
MSI K9N-neoF,SAPPHIRE HD 4850 Dual Slot Fansink,AMD64 X2 6000+,Transcend 2GbDDR2,HDD WD 250Gb, Trust 520 watt,Win 7
Shaun: Véletlen a felhasználói nevedben nincs ékezet? Mert azt sokszor nem látja. Vagy lehet, hogy nem scannelted be. Ennyit tudok segíteni :S
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
Suit az öltöny = nyakkendõ + zakó + nadrág
És ehhez kell egy megfelelõ cipõ.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF