Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

most jött meg az eredeti GTA IV-em.Mi ez az aktiválásos dolog?Mert nekem ilyen nincs :D

Nuclearity
gép függõ, nekem médium felé nem engedte, nemrégiben muszáj voltam uj video kártyát beszerezni mert elfüstölt a régim és simán engedi a fullot is. De a FAQ ban benne van hogy tudod kiütni ezt a korlátozást :)

bocsánat,nem engedi felhúzni

amúgy az normális hogy mindent csak lowon enged és nem enged felhúzni?Vagy ez csak azért van mert a warezzal játszok?(ma hozzák meg az eredetit)

Prince of Máté
Hey!

Ennek a Nomemrestrict -es dolognak van értelme?
Azt tudom, hogy ezzel felhúzhatjuk maxra a grafikát, de egy 512-es kártyával sokat töltögetne a képen?

jaaa,értem.Hát én a PC GURU honlapjáról töltöttem le 1.1.2.0-sat :D Simán az volt oda írva hogy GTA IV patch.No mind1.Igazából én csak azt a problémát akarom megoldani hogy a játék ne szaggason minimális grafikai beállitás mellett...mert idegesítõ.Úgy tudom hogy ezt az 1.0.5-ösel javították ki.Nem?

masterthief
Egyébként az EFLC-hez van 1.1.1.0 és 1.1.2.0 patch.

masterthief
? XD Nincs se 1.1.2 se 1.0 patch. A legelsõ 1.0.1.0, az utolsó 1.0.7.0 patch.
Írd le pontosan mit akarsz, mi a gondod, melyik patch van fent, illetve melyiket akarod felrakni.
Badarságokat ne írj, tessék megfontoltan és helyesen fogalmazni.

most oylan gondom lenne hogy az 1.1.2-es patch-et nemtudom feltenni.1.0-ra...miért?Elõre is köszönöm a segítségeteket.

kössz,már csak a warez topikba kéne válasz :D

Vraaanyek
ööö....Google -> beírod "gta 4 100% save"
borzalmasan bonyolult :D

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

sziasztok.Tud adni valaki egy 100%-os mentést?

Büdös Bohóc
leginkább

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Ricsi234
Akkor XBOX360 lessz belöle:D:D

Büdös Bohóc
nem valami nagyon jól, de eldöcögnel videokártyából erõsebb kéne, prociból is nem ez a fos dual core, hanem core2duo vagy intel i3,i5 sorozatból valami (i3-ból erõsebb, i5-bõl gyengébb is ok)

Ricsi234
Heló all!Ezen menne?

Dual core (3Ghz),
Geforce 8500 GT (512Mb),
250GB IBM HDD,
2GB RAM (800Mhz),
DVD író,
17" monitor,
bill.,
egér,
hangfalpár stb.. minden
85000HUF

Ötlet?

Büdös Bohóc
ja

Yoda001
1.4es patch = v1.0.4.0?

http://9gag.com/gag/5135249

masterthief
Sajnos ez van. A taxi a legtöbb akármit csinálsz, bármelyik mod-nál,

ronso
sziasztok
végre találtam egy müködö car pack-ot ami jol megy hiba nélkül.csak egy dologra mondjatok valamit,tele vagyok taxival és csak elvétve találkozom más tipusu autóval,ha találkozom akkor meg csak abbol van. van ez ellen valami megoldás. olvastam itt taxi buf fixet de nem tudom hogy az müködik e, válaszokat köszönöm.

Sakkoo.......Baszkiiii

masterthief
Próbáld meg a windows keresõjével meglelni a rejtett fájlokat, és akkor szerintem tudod törölni.

Pretorian
Áhhh, nem indul ez a rák GFWL valamiért...A Steam-es Games For Windows Live-játékaim nem indulnak csak. GTA 4 és Dawn of War 2 van fent. A nem GFWL-os játékok gond nélkül futnak Steam-en. Valakinek van valami ötlete?
Vindóz alól a kliensbõl be tudok lépni a Live-ba, de az kevés úgy látszik...Live-ot hogyan lehet lemarni a géprõl teljesen?
Mit kell törölni a system32 mappából? Win7 van fent, vagy 8-szor újraraktam a klienst. Egy másik konfigon hibátlanul mûködött mindkét játék nem olyan rég...köszi.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Yoda001
errõl a módról valakinek tapasztalata? :) LCPD First Response

plusz, valaki játszott HD6770 kártyával, esetleg hasonlóval? hogy ment, milyen konfig mellett?

Bronx South
Tegnap majdnem elszállt egy 5 órás játékom mert nem mentettem. A central park keleti oldalán ugyan tudtam hogy ott bugos a leszállás a metróról, de most újfent megkíséreltem mert az a megálló lett volna a legközelebb az uticélomhoz. Hát megnyomtam a leszállást (F), azt a csávó csak ült tovább a bemondó nõ monta be 4 másodpercenként a következõ megállót, a metró meg állt.

Régebben Alt F4 volt a dologból de most mindent megbabráltam amit tudtam, végül a telefonon valaki felhívása + a kamera nézet váltás (ami ebben a helyzetben hosszan tartó ütögetést kívánt meg) ami csak a folytonosságra reagált segített, és a metrõ elindulását eredményezte, majd úgy gondolta a játék hogy kidob a metró mellé az alagútba, megmenekültem.

Hi skacok senki nem vág fain handlinges car modot???:S
Büdös Bohóc
kizárt dolog, ennél sokkal jobb gépeken se megy teljesen normálisan

prociból legalább két magos kell, videokártyából a 8600GT sorozat kb az, amin épphogy eldöcög, memória még csak csak

Szevasztok! Lenne egy olyan kérdésem, hogy elfutna-e nekem a játék?
Proci: AMD Sempron 2500+
Videókártya: Inno 3d 7300 gt gddr3256 mb
Memória: 2 gb
Csak ha nem indulna el, nem veszem meg:S

A Deus Ex Human Revolution, Brothers In Arms Hell's Highway elfutott, közepes grafikán, szaggatásmentesen... Szerintetek érdemes próbálkoznom?
Elõre is köszi a választ!
Büdös Bohóc
gyapjúkocka

Értem. Köszi.
Yoda001
vagy a "borough bridge" vagy az "algonquin dukes expressway" egyik lehajtójánál el van dobva egy kés, az ellenõrzõ pont után valamelyiknél

Idáig csak egy fegyverboltot ismerek és abba csak baseball ütõt találtam.
wollnerd
Fegyverbolt....

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Sziasztok! Valaki meg tudja nekem mondani hogy a játékban honnan szerezhetek kést?
Noha itt most a "ne modold szét a GTA IV-et" olvasom, amit multinál meg is értek, viszont én most csak single playerre használnám, s szeretnék felrakni egy normális car pack modot. Amit viszont eddig találtam gtaIV-mods.com-on meg ilyesmi ott minden szép és jó volt kivéve a 10 km/h-val felborulok a kanyarba... Ebbe szeretnék helpet kérni, hogy egy normális car packet, normális handling-el vki toljon be pls, mert ami ezeknek realistic handling attól én sokkot kapok:D Elég lenne az, hogy car pack mod,de handling marad a basic beállított GTA-s. Nagyon köszönöm elõre is a segítséget!:)
Nuclearity
ha a multi is érdekel ne modold a gamed, csak a többi játékossal cseszel ki, nincs utálatosabb mint a retkes samp60 error message mert valaki szét modolta a játékát és multiban mindenkit szétcrasheltet vele...

Yoda001
hali, ismét itt... meg lesz a héten a gépem, és végre nem csak psen tolhatom, sõt, ott már mióta nem is játszottam... :(
annyi a kérdésem, hogy majd milyen patchet, modokat tegyek fel, láttam itt sok betehetõ autót mint anno SA-ba, azok hogy és mivel mennek, mennyire problémásak mûködés szempontjából? :)

sherlock1
Még talán ez: gta 4 mappába csinálj egy commandline.txt fájlt, és ezt írd bele:
ha 1gb-os a videókártya: -memrestrict 943718400
ha 512mb: -memrestrict 483183821
meg talán még ezt: -restrictApp 0

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Újra raktam, bemásoltam, de megint nem találja...
Egyébként ugyanúgy akad :(

By: Syasya

sherlock1
Ha nem érdekel a multiplayer része, akkor szerintem crackeld meg, egyszerûbb úgy. Ha fel raksz cracket akkor a Dokumentumok/Rockstar Games/GTA IV/savegames/-be kell rakni a mentéseket.

jajj de jó... akkor a következõ baki ott van, hogy ha megint leszedem a játékot, mert ugye újra kell rakni, akkor annyi a mentésemnek. :( A legelsõ game-t kimentettem, de nem töltötte be :(
Erre nincs valami megoldás? Hozzáteszem eddig live-os save-elésem volt, de most hála az égnek csak offline-ban mentettem. Ez számít?

sherlock1
Win 7-en igen, mert ,1.7-essel több memóriát zabál a cucc, win 7 miatt is kevesebbet tud használni a játék. Win 7-en 1.4 a jobb. Win xp-n fordítva, ott 1.7-essel lesz gyorsabb.

az 1.7-es rosszabb?

sherlock1
Próbáld ki az 1.4-es patch-csel.

Sziasztok!

Van egy olyan problémám, hogy szaggat a játék és így élvezhetetlen.
Felraktam az 7-es javítást hozzá, de még mindig semmi változás. :(
A konfigom a következõ:
Intel core 2 duo e8400 (3Ghz)
4Gb ram
win7 32bit
gerforce 9600gt

Olvastam rengeteg infót meg fórumot, de még nem találtam megoldást.
Gyengébb gépeken, de ugyanezzel a vidikarival akadás nélkül megy a játék.
Nagyon megköszönném, ha valaki tudna rá egy megoldást, mert én már kezdek kiakadni :) :(

Üdv:
Szasza

Én a Phenom 955-re fogok benevezni. 4 mag, jó teljesítmény, 25 ezer forint.
Csupán csak annyi a baj, hogy be kell tennem alá egy AM3-as lapot is. :D

wollnerd
Neked hát 1.4 patched van?

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

ronso
akkor oké, most kell venni számitogép alkatrészt mert most lent van az ára. jo négy magos proc is csak 38 huf. 3.7 Ghz/mag. potom pénzért felujitottam most a gépem.karácsonyhoz közeledve felfelé mennek az árak, igyekezz :)

Sakkoo.......Baszkiiii

grebber
Kíváncsian várom gta 4 miatt az új amd bulldozert mit megy majd game alatt!

Next PC upgrade: 2022

Nem a GTA-ért vennék én 4 magos procit (még az sem biztos, hogy veszek), hanem mert jobban illene a HD6850-hez teljesítményben, mint a mostani procim.

Kipróbáltam Gionights's Best ENB Final-t: képek
icenhancernél sokkal gyorsabban fut, csak az a baj, hogy alapból van benne ilyen távoli elmosódás, ami idegesítõ, de icenhancer 1.3-nál mindenképp szebb, az 1.3 nagyon szar lett. Az icenhancer 1.25 még mindig a legszebb szerintem, csak az gépigényesebb, ez meg nem annyira.