Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ryder7
az AMD-t kihagytad. XD sztem elég nagy hülyeséget irtál, egyik gyártónak se érdeme szar karikat/procikat gyártani, csak azért, hogy megvegyék az új verziót. az újra az új cuccok miatt van szükség, pl nekem a HD2600 XT-men az NFS UC és a PS is majdnem fullon futott pedig a karim nem egy mai darab, ez a Rockstar hibja, szóval Fatal-nál az igazság.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

aztmondjátok meg nekem hogy amikor Multiba LIVEon vagyok és belépnék egy játékba és az úgy rakbe mintha teljesen új játékot akarnék csinálni de ha megnézem a playersbe akkor bentvannak azok akikkel játszanom kéne... ._.
Snexi
aha...

[HUN]FaTaL
Hülyeség, nem kell mindig összeesküvés elméleteket gyártani. Ez egy elbasz*tt port, programozási epic fail. Aki meg ehhez gépet vesz az megérdemli.

http://goo.gl/gd6Zi5

Sztem az nvidia, intel, és ati állnak a háttérben hogy ilyen nagy a gépigénye legyen a GTA IVnek. azért hogy az emberek megvegyék az õ cuccait a gépébe.

[HUN]FaTaL
Az elõzõ GTAkkal nem volt ennyi probléma az tény, de a GTA3-nak saját korában, pont ugyanilyen irreálisan magas gépigénye volt és ott még medium/low-ra levenni sem lehetett. De az legalább nem volt ekkora bughalmaz és az árnyékok már abban szebbek voltak.

gfreak
<#vigyor> asszem elkiabáltam az elõzõ portokat akkor <#vigyor>

mondjuk patchek terén meg soha nem erõltette meg magát a R*...bezzeg amikor DMA designként elkészült a GTA 😉 böfögve futás 😄

Racism is a weapon of mass destruction!

Kit--Kat
Nálad lehetett a hiba, soha nem fagyott le nekem a GTA SA, tálcára is letehettem bármennyiszer bármikor, nagyon stabil volt.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

SA nekem pl folyamatosan kékhalálozott a gépemen 😊 Miközben minden más ment...
gfreak
az elõzõ GTAkkal nem volt semmi gond PCn szerintem...legalábbis ennyit szöszölni egyikkel sem kellett mint most...különben a Lionhead megoldásai a portolásokra nekem sokkal szimpatikusabbak...oké hogy fél év/év várakozás van pluszban, de a Fable portja az egyik legsikerültebbek közé tartozik, és PCn megfejelték ugye plusz egy fejezettel, és sokkal szebb is lett...tényleg azzal kéne szakítani hogy a PCs port ne abból álljon hogy 'baszunk oda nekik pár hi-res textúrát meg plusz hdr meg csillogás, had örüljenek a hülyegyerekek, aztán szarunk rá'

Elég csak az elõzõ GTA-kat, és egyéb konzol portokat megnézni 😊
n3whous3
Istenuccse nem baszott még olyat a PC-s világ, hogy egy játék mindenkinél máshogy mûködjön jól avagy szarul.

púúúúú

Szerintem nem. Az arany középutat lõtték be a túl sok meló, és az eladhatóság között.
Valszeg teljesen tisztában voltak vele hogy mire számíthatnak, és ennél nagyobb jelentõséget nem is tulajdonítottak neki.
n3whous3
De tuti nem tanultak belõle...

púúúúú

gfreak
én is (és közülük nem is páran próbálják eladni sikertelenül 😊 ), és minden eredetire jut 10 másolat...konzolon is lopnak, csak úgy tûnik, kevesebbet xD

különben a R* szerintem tisztában van a GTA4 PC-s 'bukásának' okaival (többen is megvették volna, ha egy kicsit odafigyeltek volna a PCsekre)

n3whous3
jah :C mondjuk én sok embert ismerek, akinek eredeti

púúúúú

Ja, mert a "mi PC-sek" közül 10-bõl 8 embernek warez van (amúgy érthetõ okokból).
Ha megnézed, a PC eladási toplistákban sehol sincs GTA4, míg xbox meg ps3-on is az élmezõnyben van.
Vajonmiért.
A tendencia elég egyértelmû.
n3whous3
Úgy látszik a cégnek éppen elég munkát ad a hamarosan megjelenõ elsõ felnõtt jelzést viselõ Nintendo DS játéka, a Chinatown Wars, valamint a Microsoftnak ígért két Xbox exkluzív Grand Theft Auto 4 DLC.

mi pc-sek meg ugye egy kalap szart se érünk, akiknek ugye nem jár a teljes játékélmény, ami alatt a hibamentes mûködést értem és még csak nem is a magas FPS értéket.....

púúúúú

DJ Skyline
sztoncsi
Amit nagyon hiányolok belõle, az a multiban a küldetések száma..., amit akár coop módban is meg lehet csinálni...! Ezért nekem ez is inkább marad a hentelõs bandázós bûnözõs játék!
DE NAGYON TUTI!

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

sztoncsi
<#eljen><#worship><#hehe><#integet2><#banplz>

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

Ryder7
nem igazán van semmi. csinálsz egy commandline.txt-t a játék fõkönyvtárába és beleirod, hogy -novblank, de FAQ a barátod.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

hali...útoljára akkor voltam itt amikor megjelent a game vagy utána 1 kicsivel lényeg h nagyon régen mert a gépek tönkre ment de viszont mostmár jó és szeretnék kérdezni 1-2dolgot.játékhoz van vmi progi ami egykis fps javitó vagy vmi?vagyis használtok valami programot?mint ha régen vmi procival kapcsolatos programot montak volna....
köszi😊

Alonso forever :) Amd athlon64 x2 6000+,8800GTS G92,4GB DRR2,Gigabyte MA69G-S3H,Logitech G25

[HUN]FaTaL
nincs mit 😊

kösz, javítva
szabod
Sziasztok!
Tegnap kipróbáltam a videó szerkesztõt, és nagyon megtetszett. Össze is ütöttem egy videót. Itt megtekinthetitek.

Mente et Malleo

FZoleee
az direkt ilyen, még kerete is van <#idiota>
tommygear
lol
Stefibaba
Newhouse direkt ilyen a logod, vagy eltûnt? 😄

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

n3whous3
ott a brightness, mint minden játékban a display alatt :C Meg a gamma is.

a második kérdésedre meg ... ehhhhhh .......

púúúúú

hi...nem lehet vh vilagositani a játékba?..azt akarom h világosabb legyen a kep...meglehet oldani?...és még azt h lehet megjavitani h kevesebb fps van ha esik az eso...elore is kosz a valaszokat 😛
lipovics
Valakivel vitatkoztam itt, hogy nem lesz harmincezer alatt a Quad!

Hát íme: http://www.sg.hu/cikkek/65186/arat_csokkentett_az_intel_es_az_amd
REPS0L
hát jó lenne, addig nem is játszok amig nem lesznek értékelhetõbb modok, ill. nem moddolhatok.

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

DJ Skyline
San Andreasba már átkonvertálták a GTA IV autópark negyedét kb, most már eljöhetne az idõ hogy a GTA IV-be konvertálnak autókat 😊)

köszönöm

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

[HUN]FaTaL
ldavid: A FAQ-ban a 60%os mentésnél lévõ link is a 37%-osra mutat, majd javítsd ki 😊

Ephyra
FAQ

hol lehet megtalálni a ofline mentéseimet?

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

DJ Skyline
gta3.net pl.

Synit HUN
Ehhez kapcsolódóan: A dinamikus árnyékokat tudod kikapcsolni ugye, és ez a dinamikus árnyék xboxon nincs is! És a "P" ott alapvetõ.
Én mostanában sokat játszok párhuzamosan xboxon és pc-n (haver mindig áthozza a boxát 😄) És az optimalizáció is szar ám, de az alapvetõ gondok ott vannak boxon is. Pl: pop-up, pár grafikai bug... És én sokkal teljesebbnek látom a pc-s verziót. Csak hát na... ilyen sajnos.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

fekete0012
hi gta4 módokat honnan lehet letölteni?

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

n3whous3
nem cseszték el és nem lehet kikapcsolni, csak az éjjeli (avagy kocsik fényszórója által vetett) árnyékokat

púúúúú

gfreak
nos...egyetértek azzal, hogy a GTA4 megoldásai egyedülállóak (eddig), de a lassúsága javarészt a programozói trehányság számlájára írható...rengeteg olyan számolást végez el a processzor, amit esetleg át lehetett volna adni (mondjuk terhelhetné a GPUt nyugodtan, hiszen ahhoz alig nyúl a játék), a fizikát is le lehetne venni szerencsétlen processzorról (hiszen erre van a PhysX)...szó se róla, nagy játék lett, remek megoldásokkal, élettel, miegymással, de a fejlesztõi/kiadói trehányságra nincs bocsánat...

Saint's Row 2-höz hasonlítani meg olyan mint a Doom3-mat a Moorhuhn-hoz <#nyes>....amíg a GTA4 egy komoly játék, addig az SR2 a végtelen baromkodást részesíti elõnyben...az SR2 nem vetélytársnak készült soha, csak egy szórakoztató, lövöldözõs-autózós TPS hentfesztiválnak, bandázós, bûnözõs elemekkel, sok minijátékkal, fekálialocsolással és más agyatlan baromságokkal amivel el tudod cseszni az idõdet 😉

Crysissal összehasonlítani meg kábé annyira értelmetlen mint a C&C sorozat bármelyik tagját mondjuk a Diablohoz...más kategória, más világ, más játékstílus, tehát más szempontok alapján fejlesztették, így más szempontok alapján is kell megítélni a produktumot, tehát nem is kell egymáshoz hasonlítgatni <#nyes>

szerintem... <#bee1>

tényleg nem vagy olyan hülye mint gondoltam...<#vigyor4><#vigyor4>
igazad van, mert tényleg nagyobb gép kell hozzá, mint az irt gépigénye a játéknak. Én csak azt akartam mondani, h. nagyon gyönyörû, életû és rengeteg részletet kell kidolgozni a gépnek azért lassabb a "csucsgépeken" is, nem azért mert rosszul lett optimalizálva. és mint már mondtam sokkal szebb igy AA nélkül meg élethûbb és messze tulmenõ a mai játékokon. megint csak a crysis-t tom felhozni ami sztem kisgyerekeknek való, mert már ezek egyre messzebb mennek a valóságtól, realitástol a homállyal, nem hogy közelítenének.
másik játékkal össze nem hasonlítható fizika van a játékban...nézd csak meg mindennek van sulya...érezni. az ember nem csak forog a tengelye körül hanem arra dõl futás közben is stb. a lábát a talajnak megfelelõen teszi le, a kerekek füstölése is...csodálatos, nézd csak meg ha kidõl egy oszlop. a földön megakadsz benne...vagy ha nyitva az ajtó a másik kocsival leviheted...stb stb. számtalan apró részlet amitõl valósághû lesz.
egy példát tok hozni a saints row 2. akkora egy otromba undorító hányás játék h. hihetetlen mint a rayman 3 vagy a kresbandikút vagy a supermario...kb olyan szinten van. hihetetlen gány az egész!
GTA ISTEN!!!
<#worship>
" tökéletesen fut rajta gyönyörû grafikával."

A tökéletes és a gyönyörû is meglehetõsen relatív fogalmak. 😊 Az én gépemen is játszható, elmegyeget 28-32fps-el. A gépem egyébként nem szar, de azért nem veszek négymagos procit + 50.000forintos VGA-t hogy 6-8fps-el gyorsabban fusson a gétéanégy. Minden más játék ami fontos nekem nagy felbontásban, nagy részletességgel fut rajta. Egyébként nem vagyok csúnyán eltévedve, mert a gépem pont megfelel az ajánlott konfignak: 2magos CPU, 2GB RAM, 512-es VGA, 18GB free HDD. Azok voltak eltévedve, akik ezt jelölték meg ajánlott konfignak. Az ajánlott konfigon nem éppenhogy kéne mennie egy játéknak.

"de mi lesz ha egy élõ várost akarsz csinálni, "

Itt a bibi: egyszer épp a filmszerkesztõvel szórakoztam (ami valóban nagyon jól sikerült feautre). Egy jelenetnél épp a kamerát állítgattam, célszemélyt váltogattam. Player, rendõr aki üldöz, gyalogosok a járdán, gyalogos a metróban: hoppá -> jó hogy ekkora gépigénye van, ha számolgatja a metróban fetrengõ csövesek mozgását is, miközben én odafent az autópályán 200-al menekülök a rendõrség elõl!

Akkor lenne tökéletesen optimalizálva a game, ha csak azt kéne a gépnek kiszámolnia, amit meg kell jelenítenie, és/vagy a játékos bármilyen interakcióba lép vele. Ha a CPU-nak a két utcával távolabbi, és a föld alatti dolgokkal kell foglalkoznia, az nyilván fölösleges munka, és lassítja a játékot.

rvn
Hátm az árnyékokat télleg elcseszték nem lehet vhogy kikapcsolni?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

[HUN]FaTaL
LOL azt nem is néztem 😄😄 Élethûbbet fújok painttel, mekkora lol <#banplz>

Ez nagyon-nagyon jóóó.
Még ilyet írj 😊 ekkora faszságot ritkán olvasni bárhol is, de ennek hatására még most se bírom letörölni a vigyort a képemrõl. Ezentúl ha rossz kedvem van, erre fogok gondolni: „élethû az árnyékok a fények” az árnyékok… <#eplus2> és tuti felvidulok.

&#8222;Minek él az olyan aki nem tudja mi a jó aki nem tudja mi való ?&#8221;

oneal1
megvan a gépem amit pár napja kérdeztem hogy fut e vele a progi.
megy frankón tényleg😊

csak ezt a qva commandline os dolgot nem engedi...

!Forza Ferrari!