Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEOreg3
omfg a felbontás növelésével kevesebb lesz a rece, te egy zseni vagy!

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Ezt tudtuk eddig is 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

nah ezt akakrtam

megint elcsesztem

áááá

nah most nobel díjat fogok kapni... rájöttem h. lehet az antalisinget javitani.

http://www.sg.hu/galeria/1195053752/11950537521232634429.jpg

csak a resolutiont kell a maxra tenni (én pl az 17" es monitoromon 1024x768 helyett 1280x1024-re tettem)

bertino
nekem se ment sajna...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

n3whous3
hm mégse az volt a gond, se a R* SC acc. Minden mûködik, de nem tudok videót feltölteni :C Legutóbb is akartam a SC videó versenyre jelentkezni :C

púúúúú

zorrobomber
ja persze, alapjában véve nem az ötlettel van a baj, ha úgy mûködne mint a Gears of War-ban nekem se lenne egy szavam se 😄

gfreak
érdekes kérdés...gondolom az accokat összelinkelted

Racism is a weapon of mass destruction!

n3whous3
Szerintetek a Social Clubos video uploadot megakadályozhatja az, hogy a Live(! nem R* SC!) accountom nem megfelelõen lett még kitöltve? Mert a cím meg a város, stb nem lett, csak az ország...

púúúúú

Nekem 256osból 418-at 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

gfreak
A gránát engem akkor szivatott meg, amikor a parkolót kellett kiüríteni a rosszarcúaktól (paper küldetés)...gondoltam beállok a kis bódé sarkára, és bevágom a gránátot az autók közé...szóval kicsúsztam a széléré, elhajítottam a gránátot, ami azonnal beakadt egy láthatatlan pixel és a fejem közé xD...duplaszaltó hátra, szemközti házfalra békába fel, majd szépen, csendesen alászállt pár menekülõ gyalogosra xD

Nekem a másik halálom a gránát dobás. Fõleg ha nem messzire akarod dobni, hanem közelebbre. Akkor aztán számítsd ki hova fog esni, meg ha valami padka mögött állsz, tuti fennakad rajta, mert éppen alul gurítaná az IQ harcos... nem kevésszer felrobbantottam már magam emiatt.
Próbáltam pl a titibáros missziót úgy lebonyolítani, hogy a bárpult mögül lövöm le a fõnököt, majd a 600 emberét pár gránáttal... ahm. Elsõre faszán felrobbantottam magam, másodikra meg olyan helyre sikeredett dobni a gránátot, hogy lehalt a játék a robbanástól 😊
gfreak
hehe...néha jól 'megtréfálja' ez az új fedezékes rendszer az embert...mondjuk én örültem neki hogy van már benne ilyen, ez azért nem volt egy rossz húzás tõlük...persze finomítani kell, mint ahogy a játék egészére ráfért volna még egy-másfél hónapos finomhangolás 😉

zorrobomber
A vicc hogy az egész topik a hardverproblémákról szól, ami nem is baj, de tegnap én nem a szaggatástól sokalltam be, azt már sikerült 1-2 hónap alatt tûrhetõ mennyiségre lecsökkenteni. Úgy felbaszta az agyam a szar irányítás hogy vmi hihetetlen. 2szer haltam meg egymás után amiatt hogy látni láttam hogy a fedezék mögött rendõr van, de kilõni a fal mögül már nem sikerült, nem, nekem ki kell gyalogolni ami azzal jár hogy szerencsétlen Niko forog összevissza mint a libafos. Az AI halál béna, ha mondjuk fps nézet lenne, 0 hp veszteséggel lekaszabolnék mindenkit, pedig abszolút nem vagyok fps huszár.

fery02
Az a vicc, hogy az 1 gigából csak ~500 Mb-ot mutat nálam, és még így is csinálja. Szar az egész.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

igazat adok lesz sõt lehet szerezni

n3whous3
nem

púúúúú

DeerHunter01
nem 😄
akkor vegyél hozzá 2 magos procit és minimumon el fog menni

\"Erről van szó!\"

martin3
512es 8600 se jelent semmit mi?

Level 47 human warrior!

DeerHunter01
nem fog futni jól .
minimumon sem.
2 magos procim volt 2.0ghz-sbe + 8600 t 256 mb + 2 gb ram és minimumon ment csak.

\"Erről van szó!\"

[HUN]FaTaL
Felejtsd el, a 8600gt is nagyon gyengusz. 😞

http://goo.gl/gd6Zi5

NEOreg3
nem valószínû

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

martin3
helo sziasztok!egy olyan low kérdésem lenne hogy szerintetek 3.4es egymagos procin elfut a game?8600gt 4gb ram minden megvan csak prociba nem vok biztos addig meg nem akarom letölteni.szerintetek elfut jáchatóan vagy nem?

Level 47 human warrior!

n3whous3
De úgy is lehetne nézni, hogy nincs se kedvem, se idõm lehúzni 2 double layer dvd-t az egy megabites netemen, szal ,,|,, -.-

púúúúú

Nekem gyengébb a gépem mint a tied!! mégis high high-on nyomom és 1280*1024-ben a többi meg ugyanúgy van!! nekem a pecs meg az új n-vidia 181.20-as sokat jelentett min 10 fpst!! nekem is szaggat de álltalában olyan 25 fps-el megy de amikor rendõrök jönnek sokan😛 lemegy 15-re😛 a bechmarkom 27% -tlagban de sokszor felmegy a játék közben 30 fps fölé is!!

Stefibaba
De ha most itt oltjuk egymást meg a jtáékot, attól nem lesz jobb! Elkell fogadjuk ami van és ennyi! Majd egyszer talán a r* kitalál valamit, vagy a modderek tesznek róla 😊

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

tommygear
SZIA
DeerHunter01
akkor mi a baj ? 😄

\"Erről van szó!\"

Fel vagy háborodva, mert nem volt annyi eszed mint másnak, hogy elõbb "kipróbáld"? 😄
Ezt ugye így is lehet nézni...
[HUN]FaTaL
A GPU-t se használja, csak a VRAMot. Egyébként meg micsináljon a lassú ramokkal?😄 Inkább a vga-t használhatná többet a proci helyett..

[HUN]FaTaL
Én nem vagyok felháborodva, kb leszarom, de ha normális játékot toltak volna az arcomba akkor megvettem volna. Így elfelejthetik 😊

DeerHunter01

A RAM-ot mér nem használja ki teljesen ?
amúgy szaggat de játszható.
alaplap lehet a háttérbe?

\"Erről van szó!\"

n3whous3
ki vagytok bazmeg akadva valamin, ami úgy van ahogy, miközben 10 másik buggal szívjuk a faszt. És nekem pl még eredeti is a game, szóval lehetek jogosan felháborodva, nem úgy, mint egyesek.

púúúúú

[HUN]FaTaL
Én azt nem értem hogyha napnyugtakor, napkeltekor és éjszaka normális az árnyék (értsd nem pöttyös) akkor nappal mi a kénköves isten haragjáért ilyen szar?😄

tudom, hogy nem szép, de engem személy szerint nagyon nem zavar. + azt kell szeretni, ami van. Ha Paint festékszóróval fújsz árnyékot, akkor még photoshopban tegyél rá egy kis blurt, és valóban eléred a játékbeli hatást<#vigyor>. Amúgy nem értem, hogy ha megoldották azt, hogy a fényforrásoktól függõen változzon, az árnyékvetés, (ami nagyon bejön) akkor hogy a francba nem tudtak valami rendes áenyékot csinálni ez a szemcsés valami helyett...

Gigabyte GA-MA770-DS3, AMD Athlon X2 5200+, ATI Radeon HD 3850 512Mb, 4 GB DDR2

[HUN]FaTaL
Ja nagyon szépek tényleg, paint festékszóróval szebbet fújok 😄

rvn
Nem rossz játék sztem. órákat el tok szórakozni a városba..csak aza baj h ezt mind 20 fps-el max , csomo tweaket bevetve. Kicsit lejebb nyomhatták vana gépigényt még...1 hónapot még vártunk volna rá

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

gfreak
fel a fejjel, majd az 5 megmutatja mit bir a R*! xD xD xD (cinikus kacaj)

bertino
vagy ha már szar árnyékot adnak, legalább futna normálisan ez az egész, nem ?!
grr.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

gfreak
kar hogy a szépség a játszhatóság rovására megy...akkor inkább lenne csak simple árnyék

abban egyetértek, hogy a GTA IV-ben nem lett százas az árnyék, fõleg amikor az autóban felkapcsolom a távolságit, de azért a GTA3 árnyékára nem mondanám, hogy szebb. A jármûvek alatt egy téglalap, az emberek alatt pedig egy folt volt árnyék gyanánt.. Azért ennél mégiscsak szebb a GTA IV.

Gigabyte GA-MA770-DS3, AMD Athlon X2 5200+, ATI Radeon HD 3850 512Mb, 4 GB DDR2

tobias88
egyértelmû szerintem is, hogy nem
[HUN]FaTaL
Szerintem nem lesz már semmilyen patch.

nincs valami hír mikor lesz uj patch ?

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

[HUN]FaTaL
Úgy állítsd be hogy ne menjen még narancssárgába sem az a szar, vagy -noprecache. Bár az uninstall jobban hangzik😄

ezt lehet megvettem volna énis de akkor fos hogy ugydöntttem nemérdemlik meg a pénzt

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

hiba
vagy talan nem akarjak megfizetni a programozókat, a konzol ugyis több eladast produkal
a pcnmeg 20% ha megveszi bar en majd megeszem mikor 2k ft lesz mitnt most a crysis 😊

fery02
1. A Melee countering acsívmentet szeretném megcsinálni, csak nem tudom, hogy mit/miket nyomjak/nyomkodjak. Mindenhol csak a kontrollerek esetében mutatják, hogy mit kell csinálni.
2. A multis acsívmentek is érdekelnének, amivel kapcsolatban csak azt kérdezném, hogy mennyi a legmagasabb szint, mennyi pénz kell hozzá?
3. HD4870 1 GB GDD5-ös kártyám van, és a játék egy idõ után kidob olyan viccel, hogy "Out of Video memory". Na ez ellen van-e valami megoldás az uninstall-on kívül? 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!