Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Racism is a weapon of mass destruction!
Engem az egész játékban az idióta barátok idegesítenek a legjobban, fõleg az a lúzer Roman... Jacob szeressen annyira ,hogy adjon fegyvert, a többi le van tojva. 😊
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
Nekem ilyen:
Statistics
Average FPS: 30.98
Duration: 37.22 sec
CPU Usage: 92%
System memory usage: 82%
Video memory usage: 90%
Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: High
Reflection Resolution: High
Water Quality: High
Shadow Quality: High
View Distance: 24
Detail Distance: 36
Definition: Off
VSync: Off
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Szervizcsomag 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce 9600 GT
Video Driver version: 180.48
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6000+
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Intel C2D E8400 | Gigabyte EP-45 DS3R | Sapphire HD4850(dual slot fansink)512MB | 2*1 GB Kingston HyperX DDR2(1066) | Gigabyte SuperB(460W) | Gigabyte GZ X1 | Samsung SyncMaster 943N | WinXP Pro
Average FPS: 38.85
Duration: 37.22 sec
CPU Usage: 87%
System memory usage: 76%
Video memory usage: 69%
Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: High
Reflection Resolution: High
Water Quality: High
Shadow Quality: High
View Distance: 24
Detail Distance: 36
Definition: Off
VSync: Off
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Szervizcsomag 3
Video Adapter: ATI Radeon HD 4800 Series
Video Driver version: 6.14.10.6891
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
Intel Pentium III Xeon processzor
Jó eredmény ez szerintetek a pentium 3-asommal?<#bohoc>#bohoc>
Intel C2D E8400 | Gigabyte EP-45 DS3R | Sapphire HD4850(dual slot fansink)512MB | 2*1 GB Kingston HyperX DDR2(1066) | Gigabyte SuperB(460W) | Gigabyte GZ X1 | Samsung SyncMaster 943N | WinXP Pro
BARNY, Nem gondolod, hogy KURVÁRA NEM ÉRDEKEL, HOGY NEKED HOGY A KURVA ÉLETBE MEGY A JÁTÉK??? EZ EGY OLYAN FÓRUM AHOL NEM MAGAMUTATÓK VANNAK, HANEM (legjobb esetbe 😄DD) SEGÍTÕKÉSZ EMBEREK, ÉS KURVÁRA NEM ÉRDEKELSZ BENNÜNKET! MENJÉ ÉS MUTOGASD A WAREZ TOPICBA A JÁTÉKOT NE ITT!!!!!! ITT AZOK VANNAK, AKIKNEK E-R-E-D-E-T-I A JÁTÉKA!! Nemondogasd bazdmeg hogy nekem eredeti volt, csak eladtam! AKKOR CSAK VOLT! MOSTMÁ WAREZ, SZAL HÚZZ A BÁNATBA ÉS NE RONTSD ITT A LEVEGÕT!
Sry utólag is 😊
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
http://www.freetvmaci.info/
Nem tudom volt - e már, ha igen bocsi. Szóval ha nagyon idegesít ez a barátkozósdi, a megoldás, hogy amikor elhívnak valahova, igent mondassz, aztán egybõl felhívod és lemondod. Nem csökken a %!!! <#mf1>#mf1>
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
ha pedig nem vagy 18 és a fater állította be a rendszert, akkor ne játssz a játékkal, ennyi...
púúúúú
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
az kivan írva valahova?
sztem megtartom még kész lesz magyaritáss és majd azzal megpróbálom megszerezni
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
utolag, hogy akarod a többnapos sztori végigvitelt áthackelni 30 órán belülivé ? <#idiota>#idiota>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Complete the story missions in less than 30 hours.
ehez ujra végig kell vinnem a játékot?😞
Survive 5 minutes on 6 star wanted level.
lol ez nekem megvolt most meg már mégsincs😄 hogy lehet ez?
Mert kiirja hogy a Win 7 nm kopatibilis vele
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Ki kell védeni az erõszakos járókelõknél az ütéseket, általába lehajáls, ilyesmi, azt bõven meglehet csinálni és erre kapjuk meg.