Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy ha még nem vagy a többi városrészben... akkor egybõl kapsz 6-os körözést, ha átlépsz a határon 😊
púúúúú
Ha Service Pack 2-öt használod, és nem akarod feltenni a Service Pack 3-mat
csináld a következõt.
1.Start menü
2.Futtatás
3.Írd az üres helyre hogy, regedit.exe
4.HKEY_LOCAL_MACHINE (2ball klikk)
5.SYSTEM (2ball klikk)
6.CurrentControlSet (2ball klikk)
7.Control (2ball klikk)
8.Windows (2ball klikk)
9.Jobb oldali ablakban/CSDVersion (2ball klikk)
10.Írd át a 200at 300ra!
11.Indísd újra a géped.
Ha van még valami baj,akármivel, GTAIV.exére,és a GTAlauncher.exére jobb klikk, Tulajdonságok/kompatibilitás/ Kompatibilis üzemmód/futtatás a következõ üzemmódban (pipa/válaszd a windows 2000et
(Ez tudtommal sp3 javítás)
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
Bemásoltam egy 60%-os mentést az enyém mellé (offline), itt gondolom új user-ként kéne megjelennie, de nem teszi. Mit kéne csinálnom?
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Az lenne a problémám, h a gépet újraraktam, a gta4 viszont másik winyón van, így megmaradt. Nem akarom újrarakni mind a 14 gigát, de nincs reg file-om, amivel windowska felismerné. Vki tudna segíteni?
köszi elõre is
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
nvidia 181.20
Ilyesmi másnál is volt?
When someone saves a new HDR photo, god kills a kitten. Gyerekmunka jó, maláj elnök rossz! http://www.flickr.com/tokeletlen/
de én nemrég nyírtam ki vagy 100 rendõrt, a fele swat-os volt, lelõttem egy helikoptert is és még mindig csak 5 *. WTF?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Gondom van a mentéseimmel.
Eddig xp-n játszottam, kimásoltam mindent amit kellett, viszont vistat raktam fel, és ott nem tudom hová kell visszamásolni.
Tud segíteni valaki?köszi!
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
megint okos kérdés, a lowrider-t lehet pattogtatni meg ienek, és ha igen akkor mivel...?
púúúúú
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Arra, van valami megoldás, hogy elindítom LAN-ban a multit. Másik géprõl rákeresünk a szerverekre, ki is írja, hogy 1 results found. Viszont nem mutatja jobb oldalon a listában. Mindegy melyik gépen csinálunk szervert...
. : Z E L L E R : .
ha a másikat, pénzt nem fogsz kapni, a kikötöbe a hajón kell lövöldözni, és Kate fog meghalni
persze nem egybõl hanem a nagy eseményen.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Racism is a weapon of mass destruction!
Racism is a weapon of mass destruction!
Az a problémám, hogy nem mûködik a Gta 4 a gépemen, amikor elindítom azt írja ki, hogy "Fatal error RM340" és kilép az egészbõl. Fel van téve a rockstar social club és az xlive is. Tudna valaki segíteni?
Köszönöm
Erröl tud valaki értelmes választ adni?? tegnap este még játszottam ma már ez fogadott....
Sakkoo.......Baszkiiii
http://www.gta4iv.com/index.php?pageid=15hu Itt 60 galamb részletesen le van írva, képpel együtt.
Más:
Én Dwayne-t hagytam életbe, mikor lehet tõle segítséget kérni? Ha hány % a barátság? 80?
(vége a vizsgáknak, végre lehet játszani 😄)
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01