Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Amúgy miért döntött vajon úgy a Rockstar, hogy kiad egy NO-DVD launchert (tudom, hogy senki se gondolatolvasó itt, csak valami logikát keresek. 😊).
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
van egy acsi, impossible trinity néven, amit a múzeumos küldetésben kapunk meg. ugyebár ott van jó pár szereplõ. Niko, az elsõ DLC fõszereplõje Johnny, és egy néger srác sörétessel
na ez a teória arról szól, hogy ez a 3 ember az a bizonyos trinity, vagyis a 2. DLC-ben lehet, hogy a néger lesz a fõszereplõ
a fejlesztõ gesztusai sok mindent elárultak, amikor ezt elmondta neki a mûsorvezetõ 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
keci hosszú volt, de egyáltalán nem unalmas, sõt! jó, volt egy-két üresjárat, de nem volt vészes
szinte alig kolbászoltam a városban, mármint nem nagyon csináltam mást a küldetéseken kívül. most ez jön, egészen 100%-ig 😊
remélem mi is kapunk majd DLC-t. ma néztem a GT Tv-n hogy mik lesznek benne, hát elég jóra sikeredett. új fegyverek, új kocsik, jobb küldetések. a fejlesztõ elmondta, hogy most tényleg nem volt más dolguk azon kívül, hogy igazán dögös akciókat találjanak ki
plusz van benne mid-mission mentési pontok, új multi módok és természetesen helyenként kapcsolódik a fõszálhoz a sztori
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
hogy tudhatom meg, hogy melyik az?:CCC
elvileg van a játékba a neten egy honlap ahol mutatja hol vannak a rejtett dolgok, ugratók, stb. azt is mutatja melyiket csinálta már meg?mert ez igy FAIL😞
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Hogy lehet elmenteni a játék mentéseit? Újra akarom rakni a rendszert.
Nem szeretném elõröl kezdeni, mint legutóbb... thx
rögtön

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
a baj az hogy a pécé mindig ilyen marad... cc
A Stats-ben hogyan lehet a "prostitute visit" értékét növelni?
Ugy már csak jó lesz a játék.Már nagyon szeretném kiprobálni...
Idioták kiméljenek!!! :)
(árat majd megdumáljuk)
Nekem Nvidia Geforce 9500gt 512mb
x = egy számot ide, ami szorzó. 2 esetén 2x annyi ramot észlel (nem teljesen, valamennyi egyéb dolgokra le van foglalva azért mindig)
púúúúú
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Pedig elvileg 256MB-os videó kártyám van,Edig mindent vit...(edig)😄
#32938 Köszönöm a segitségeket.Meg probálom😊
Nem tudjátok véletlenül hol és hogyan lehet prostizni?
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
Ez mindig random idõtartam után, de minden alkalommal.
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
Meg vetem a játékot felraktam regisztráltam minden...
És a játékban ilyen a kép😞
tul gyenge a videó kártyám,vagy mitöl lehet?Köszönöm elöre a válaszokat!Üdv Krisztián!
Akinek eddig a játékidõvel voltak problémái most már nem panaszkodhatnak.
Több hónapnyira lett fejlesztve a játékidõ. ~150 óra még végigjátsza a fõ küldetéssorozatot az ember és 1 év mire kijön egy olyan patch, amivel játszani is lehet.
Mindenkinek akad egy hasonló konfigon:
X2 4200+, 8800 GT 512, 2 GB Geil Value, SATAII
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
- Add a no-dvd Launcher by an updated executable (LaunchGTAIV.exe).
that means it will remove the dvd checks so you don't need the dvd inside your drive.
- Fix for some controllers (more controllers will be supported).
- Some more Rendering optimizations.
- Fix for disappearing/missing objects and textures.
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |