Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Próbálom elindítani a játékot, elõugrik egy kisebb ablak teljesen fekete és egy pillanat mulva már írja is ki hogy leáll.
Szerintetek mi lehet a gond?
Ha már mentve volt, akkor a mentést sajna törölni kell, mert a mentésbe írja bele, hogy nem koser a dolog és hiába rakod fel a már jó cracket, akkor sem lesz jó a küldetés.
van már fent régóta 1.0.2-es patch és hozzá, ami kell.
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Beletört a modellezõk bicskája?4
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Nemrég raktam újra a gépet, winxp pro sp3-al, és a problem, h az independence rádió nem mûködik. Ha nem rakok User musicot, ill nem scannelem be, akkro csak a reklámok mennek, de ha scan-t nyomok, akkor ha rákapcsolom a rádiót az independence-re, egy másodperc töltés, majd egy hangzavar, kb mintha egy rossz dj scratchelne, ez a hang kb. 3-4 mp, utána megsüketül a rádió. Máshova átkapcsolom, az ok, vissza, megint a sratch hang. Eddig ez nem volt. Mi miatt lehet? Kodek, hangkártya driver, esetleg directx, vagy a játék, vagy mi?? Köszi a választ
When someone saves a new HDR photo, god kills a kitten. Gyerekmunka jó, maláj elnök rossz! http://www.flickr.com/tokeletlen/
MÁsodszorra viszem, de elõre alapverzióval -nem patchelt- simán tovább engedett.
Mellesleg lehetne neki így is válaszolni...na sg.hu...itt a normális válasz az nem megy
When someone saves a new HDR photo, god kills a kitten. Gyerekmunka jó, maláj elnök rossz! http://www.flickr.com/tokeletlen/
Itt vm,i nagy bug van, leszállítanám Vlad autóját, de nem történik semmi. Fasza ez az 1.2 patch. alappal simán tovább mentem, behajtottama garázsba.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Az után érdeklõdnék hogy targoncának a villáit lehet e mozgatni? És ha igen akkor hogy? Elõre is köszi!
P
Hosszú és eredményes életet!!
vesztesek, bazmeg egy versenyben alapból utolsóként indultam és mi volt? Ahogy lehagytam elõttem valakit, az bedurcizott és kilépett
köcsögök :C
púúúúú
[bazeg már fejbõl vágom majdnem 100-on az elsõ két várost am.)
púúúúú
Errõl már én is akartam kérdezni. Az ott egy hibás rész. Mindig tele van ugyanolyan jármûvekkel. Elég bármilyen autóval menni ott egy pár kört és tele lesz ugyanolyanokkal. Én így szoktam magamnak verdát szerezni, mert ez a rész pont közel van az egyik safehouse-hoz. 😄
A másik:
Ez nálam egy teljesen természetes dolog. A rendõrök elviszik azt a jármûvet ami közel van hozzájuk és azzal üldöznek. Egyszer elvitte a szemét az én autómat a házam elõl. Máskor már busszal is jöttek, tegnap meg teherautóval üldöztek XD
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
egyik ez volt:
másik meg mégdurább sajnos arról nem csináltam képet😞
loptam kocsit, rendõr elkezdett üldözni, elég gyors kocsi volt, mentem, majd sikerütl jól felborulnom. erre megáll melettem egy motor, oszt leszált rólaa rendõr.dDDD
de hogy honnan lett motorja:S (nem nem motoros rendõr volt, hanem sima, bandamotor😄)
de amugy érdekes, most megnéztem, van egy olyan hogy fel van oldva az összes sziget, akkor megkapom azt a bizonyos acsit.
nos én nem kaptam meg valamiért:S pedig már jártam mindenütt.