Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Volna egy kérdésem: ilyet hogy lehet csinálni?
http://www.youtube.com/watch?v=I0KWSJWIUvY
Gondolom a hangot sehogy, mert hallatszik, hogy a film hangja van alárakva, de magát az égõ keréknyomot hogyan lehet megcsinálni, illetve utána mi van? Meghalsz vagy valahova randomba berak?
Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
kedvencek nincsenek mivel nincsenek fix szerverek, ha pl te hostolsz egyet, és 2 ora game után vége, mert leléptek a haverjaid, ill te is, akkor nem marad empty serverként ott, hanem a server mint olyan megszünik, érted? nem fix világos mint pl SAMP
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
LOL! Valamit most én már nagyon nem értek. :S Mert amikor elindítom a játékot és ki jön az hogy írjam be az Email Címet és a Jelszót na és be írom és van hogy Play,Play Offline és Cancel rá megyek hogy Play majd ki írja hogy: Authenticating User... aztán pedig: Sucesfully Logged into Social Club. Itt bejelentkezik de a játékban ha elõ veszem a telefont ott pedig azt írja hogy csatlakoznom kell az RGSC-hez. Akkor most hogy van ez ? :O o.O Segítséget elõre is köszi.
én sem tudom mi lehet a gond, a játék azóta megvan, hogy kiadták, soha nem volt gondom vele, most összeraktam új gépet, mondom meghajtom kicsit, full grafkon gta-t (persze multiban szeretném...) és nem tudom >_<
Ha SC-ban play offline-ra mész, akkor sem enged belépni a LIVE-ba, hogy legalább a multi menjen?
Egyébként miután regisztráltatok SC-n, a profilnál biztos megcsináltátok az account linking-et? HA bejelentkeztek a SC honlapján és ott a profile-ra mentek, akkor ott látszik a mail cím meg a felhasználó név ilyen szürke betûkkel (nem lehet megváltoztatni, azért szürke)? Mert, ha nem akkor nem csináltátok meg a account csatlakoztatást.
te felupdatelted a legujabb patchel? külön social club kliens már nincs ha felrakod, és változtasd a jelszót 1x probálj belépni az oldalon majd a social clubba a programban, és ha igyse akkor support
Azt szeretném kérdezni hogy valaki tudna-e segíteni hogy tudjak játszani multiplayeron azaz Online ? A Játékom eredeti, na fel telepítettem a rendes játékot, Rockstar Games Social Clubot is feltelepítettem már mnden meg van, létrehoztam profilt a játékban és be kell jelentkezni RGSC (gondolom tudjátok mi ez, Rockstar Games Social Club) na és elindítom az asztalról az RGSC -t és ki írja hogy jelentkezzek be es beírom az emailt és a felhasználónevet és azt írja hogy Email adress or password incorrect. Pedig jól irtam be, interneten is beregisztráltam az RGSC oldalra. És ha valaki azt mondana hogy használjak klienset az nem jó mivel játszottam már IV:MP Kliensel de most ezt akarom ki próbálni hogy kliens nélkül mert így is lehet, elõ veszem a telefont a játékba majd rá megyek hogy Multiplayer aztán a 3 közül a legfelsõre és ezt írja: You need Login to RGSC. Na és valaki segít hogy hogy tudok bejelentkezni RGSC-be ? Mert mindig azt írja failed, aki segít annak nagyon megköszönném de köszi elõre is. :)
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Fogalmam sincs, hogy kérdezték-e már korábban, nem is érdekel, és ezért nem fogok órákig olvasgatni, úgyhogy rátérek a lényegre:
http://www.origo.hu/techbazis/hightech/20081205-gta-iv-pcn-bajos-telepites-tulzott-gepigeny-elmeny-helyett-szenvedes.html
Ez úgy egész konkrétan mennyire igaz? Vagy a patch tényleg javít rajta? Elõre is kösz!
Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
cserélj vga drivert is esetleg
Bocsi a kérdésért, új vagyok itt, és nem nagyon találtam még választ a kérdésemre ebben a topicban:
(Biztos valaki valahol leírta már, de legyetek szívesek hanyagolni a "nézd vissza, mert már leírták 20-an" típusú dumát :D )
Viszonylag jó gépem van:
- Core2Duo E8200
- 4 GB Corsair memória
- ATI 6850 1GB videókari
- Win7
Mégis szinte játszhatatlan a játék, szinte folyamatosan akad, még LOW beállításon is. Feltettem ha jól emlékszem az 1.0.2.0-as Patch-ot, de semmivel nem jobb. Van esetleg rá megoldás ?
Köszi elõre is :D
Jelenleg így áll a dolog:
GTA IV 1.0.4.0: normálisan mûködik
GTA IV 1.0.7.0: sok bug (pl piros égbolt), hiányzó effektek
EFLC 1.1.2.0(=1.0.7.0): sok bug (pl piros égbolt), hiányzó effektek
Parasite Eve 2, best game EVER!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Nem értem miért gond ez ? 0.o Kövezzetek meg b+ ... pedig még ki sem mondtam hogy Jehova ! ! ! XDDD :P
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |