Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vajon menne-e a GTA IV a gépemen?kérlek segítsetek
Intel(R) Celeron(R) CPU 3.2 GHz
NVIDIA GeForce EN8600 GT (ASUS) DDR2 (512 Mb)
1 Gb RAM
Elõre is köszönöm :)
hogy tudom megcsinálni h menjen is és ne írjon ki hibát amikor beakarja tölteni?
xlive wrapper a játékban...
rakjam újra és 1.0.2.0 vel v az alap gameba rakjam bele és ott mennifog?
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Akkor kezdem újból
remélem van rá vmi megoldás...
próbáltam xwrapperes megoldást hát nem jöttbe 1.0.3.0-al... :S
Kezdhetem újból az egészet?
Mi lehet a megoldás?
Eddig rendes felhaszáló nevem volt és mûködött is, eddig. De mióta újratettem az egészet így nem.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Felraktam a játékot, aztán a pecs, a live , aztán csináltam egy offline profilt, kill3r21 névvel (ez volt a régi rendszeren is) Aztán a savegame könyvtárba bemásoltam a "SGTA400" filet, és megy a régi mentett állásom! nem kell ide semmi xlive okosság! Frankó :)
az a baj hogy az xlive könyvtárab nem mentettem le, akkor buktam?
Ezt írja ki amiikor be akarok lépni. mit csináljak?
Gigabyte GA-MA770-DS3, AMD Athlon X2 5200+, ATI Radeon HD 3850 512Mb, 4 GB DDR2
Újra tettem a gépet és a játékot most tettem fel. de van 1 kis problémám vele. nem akar belépni a "games for wondows live"-ba. vagyis 1 pillanatra belép aztán ki is lép. Mi a porbléma?
púúúúú
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
nekem mind a 3-om pecsel együtt. kivéve a texture van mediumon, a többi highon van a csúszák pedig 0 30 50 0 az alsó kettõ pedig be van kapcsolva nekem ezzel a beálítással megy 15 és max 45-fps között de nagyon átlagban 20 fps:P jó van a:D
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
az EREDETI pc-s cd-s játék az tényleg nem jól mûködik? Lehet hogy hülyeséget kérdezek, de olvastam valahol hogy nem jó a cd-s változat. Igaz ez a hír?
Csá!
túlemelegedés sztem itt a probléma.
Milyen géped van? (táp is)
okés el is jutottam Roman házáig, ahol az átvezetõ film közben elment a hang, aztán fagyott az egész cucc, task managerbõl kellett kilõni
már a kezemben volt a dvd, hogy kettétöröm, de aztán eszembe jutott az ára és meggondoltam magam
mindenesetre most a játék félretéve, mûvelõdöm kicsit hozzá mit lehet kezdeni, meg a biztonság kedvéért lenyomok egy memtest-et is, sose lehet tudni (eddig ugyan még nem volt probléma a géppel, decemeber közepén vettem)
videokártyához nem tud valaki valami teszt programot?
Sztem a kártya mellé minimum 3000MHz-es proci kéne.
Nekem 2500MHz-es procim van a HD4850-em mellé és nemtudja kihatjani...proci limites mindent game!
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
menyit dobna a játék fps-én ha vennék még a gépembe 2 giga ugyanolyan ramot mint amilyenek vannak benne????
vhol mintha olyat olvastam volna, h a 9.2-es driver xar, van esetleg tipp, h melyiket érdemes felrakni?
4850-es ati kártyával teljesen reménytelen a dolog? másodpercekig fut csak a stuff, aztán kivág, hogy elfogyott a video memória (1 GB). mind a három patch fent van, a driver 9.2-es.
Lehet valamivel játszani (másik driver, vagy kártyabuzerálás) vagy dobjam ki a francba?
És ha utóbbi, akkor melyiket dobjam ki? a vkártyát vagy a gta-t?
jp