Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
addig oké, énis megértettem mit ír 😄

de akárhova kattintok nemcsinál semmit
fery02
Van a Túlélési kézikönyvön kívül egy másik könyv. Na azt fordítsd meg!

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Sztem címet kellene adnod a videónak.
Szó szerint:Kérlek írj be egy videó címet, mielõtt exportálod. Ahhoz, hogy beírj egy címet, duplakatt a cím-es dobozra, a storyboard felett.

tommygear
ez mi a jó isten?? videó mentésnél írja ki és nemtudom mitkell csinálni ezzel
Hello. Bocsi h ilyet kérdezek, eredeti gta 4-em van és nem tudom hol van a termék kulcs. A gta 4 map térkép az megvan , meg a túlélési kézikönvy is, és nem emlékszem h van e még egy kis füzet és abba van e bele írva. Csak ennyit szerettem volna. Ha van még 1 kis füzet és abba van beleirva akkor megkeresem de most hirtelen nem emlékszem. Szoval légyszi mondjátok el h hol találom meg a cd key-em. THX!
Hy mindenki! Egy nehéz döntés:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Dwayne-t v Playboy X-t érdemesebb megölni? Sztoriból NE lõjjetek le semmit, csak arra vok kíváncsi, hogy elõnnyel jár-e, ha egyiket/másikat választom?és pár küldi más lesz-e?kimaradnak-e küldik? a kérdésekre spoilermentes választ várok, olyat ne írjatok, h akkor ez meg az fog történni. Kösz.

Köszike. A "Controlell" hogyan tudom alkalmazni? Mert beirom hogy melyik gombhoz melyik betü legyen, és alul az "enterre" nyomok, és megnézem másodszor is a Controlell-t .és nem úgy van beállítva ahogy azelött.
nem marad meg, probálkozta 5x valamikor megmarad valamikor nem.

Csá!

n3whous3

púúúúú

n3whous3
bug

púúúúú

Sziasztok. Megoldódott a telepítés, és azt szeretném még megkérdezni hogy van csalás a játékhoz? A F.A.Q.-ban nincs leirva. máshol van csalás kód?

Csá!

Nathan66
Nekem is, szinte élvezhetetlen mindihogy a játék.. nem tudom mit vársz?...

FAQ-ban talász kettõt, ha azok nem jók, akkor google
Hello!

Valaki tudja hogy miért nem reagálnak a rendõrök ha mondjuk átmegyek a sorompón vagy ha egyik rendõrt lelövök.

HEMAXXI
csá all
honnan tudnék mentést szerezni mert az enyémet véletlen le töröltem jah meg még vmi ha kimásolom a mentést és ujra rakom a windows-t akkor ha vissza másolom és ugyan olyan néven csinálok profilt akkor az meg marad?
elöre is kösz

TDU NICK:anudis0000[hun]

bertino
meg ugy az egész.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Lacee86
Tényleg válaszoltunk már... Processzor miatt szinte biztos h nem menne élvezhetõen, és a ram is kevés.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

DJS8
nem kell darabokra szedni csak az oldalát leveszed és ki porszívózod vagy a legjobb eset ha kifújod kompresszorral.

DJS8
2 csavart kell leszedni és lejön az oldala ezen mi olyan qrva nehéz?

Tudom,de ha portalanítani akarom a gépet akkor szét kell szednem nem?
bertino
9.4es catalyst

hátha akad, aki kipróbálja.

bertino
nem a te hibád.
de ez minket sokban nem érint.

De én nem tom,hogy szedjem szét a gépet,és ami a legfontosabb összerakni se tudnám.
n3whous3
bazzeg, olvass már vissza, legalább 3-an válaszoltunk <#wow3><#wow3><#wow3><#wow3>

púúúúú

Stefibaba
Jaja az fontos én tegnap elõtt porszívóztam ki (nem szívtam, fújtam 😄) a gépbõl a port, belefújok a táp ventillátorába, azthittem megfulladok olyan adag por jött ki belõle XD

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

sziasztok
vajon menne-e a GTA IV a gépemen?kérlek segítsetek
Intel Celeron CPU 3.2 GHz
NVIDIA GeForce EN8600 GT ( DDR2 512 Mb...ASUS
1 Gb RAM
Elõre is köszönöm 😊
fery02
Elõször is ne hagyd, hogy a nyulak elszaporodjanak a gépedben. 😊

Sziasztok!Mivel lehet megakadályozni a túlmelegedést?Azt,hogy milyen gépem van,már leírtam.Válasz kösz.
Csabesz6
Vettem!
Kösz😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

n3whous3
rakd fel a peccset és ok lesz

púúúúú

Csabesz6
Sírt a lófasz, tudta a franc hogy ez warez téma. Szaros bowling😄
No tiszteletem.További jó játékot!;>😉

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

n3whous3
Mehetsz is akkor sírni a warez topikba és ne itt kérdezd a bajaidat 😊

púúúúú

Csabesz6
: DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

rooney8
Ha eredetid van akkor semmit sem ronthat el (csak javít)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

n3whous3
Épp azért szar, én is alig tudtam használni, amíg nem jött ki a peccs.

púúúúú

Csabesz6
😄 Mondom hogy nem peccseltem.
Mindegy leszarom😊
Azé' köszi nektek.

fery02
Nekem azzal az a bajom, hogy a hozzá kapcsolódó achievment-et nem tudom sehogy sem összehozni. 😊 Pedig olykor már elég közel járnék hozzá.

n3whous3
Mi a bajod vele? 1. peccs óta asszem már teljesen ok az egész... Te vagy a béna 😄

púúúúú

Lacee86
Nem kellett azt sose cibálni. 😊 Már patch nélkül is ment vmennyire, csak elég hosszan hátra kellett húzni majd elõre. (Határozott mozdulattal, de nem kell rángatni. ) De a patch óta kevésbé kell sztem.

Csabesz6
Ecsém ez a nyamvad teke sehogy se akar összejönni😄DD
Keresgéltem itt a topikban, sokaknak meggyûlt vele a baja mint olvastam.Nincs fent semmi peccs, nem is szeretnék feltenni mert így ahogy van fasza, mûködik minden.Kivéve ezt az idióta tekét😊.Nincs rá valami tuti módszer?Tudom cibáljam az egeret😄D
Köszi!

Pár kép "csak úgy" kocsikáztam...

akkor jó regisztráltattam magam.

Csá!

e-mailben nem adtak serial kodot.

Csá!

n3whous3
ez csak reklám volt <#wow3>

púúúúú

Rámentem a GRAND THEF AUTO THE GOOD-ra és a submit change gombra, és ezt irja ki:

Thank you. Your subscription preferences have been updated.

RSS users, please note that you can also subscribe to the Rockstar Games RSS News Feed to get up-to-the-minute news announcements as they happen.
Just visit: http://www.rockstargames.com/rss/

hova kell menjek hogy activálo kódot kérjek

Csá!

Regisztráltam, és kijön egy link rá klikkelek, --- ,és mire kell rámenni?:

a GRAND THEF AUTO MAILING THE GOOD VAGY A OFFLINE-RA?

Csá!

bodesz
zsír zsír TY kipróbálom ott csak müxik a saves dolog.

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

n3whous3
rakd szimplán a játékra rá az elõzõ peccset és nem kell újrarakni, nem is értem miért nem próbálta ezt itt még senki 😄 Csak mert mûködik.

púúúúú

Lacee86
Ehhez nem értek nagyon, bocs. Kérdezz meg vkit, mondjuk akitõl kérted. 😊

Lacee86
Á, processzor miatt sajnos biztos h nem fog élvezhetõen menni, meg a ram sem vmi sok.

n3whous3
nagyon minimumon talán, de majdnem kizárt

púúúúú