Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Szó szerint:Kérlek írj be egy videó címet, mielõtt exportálod. Ahhoz, hogy beírj egy címet, duplakatt a cím-es dobozra, a storyboard felett.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem marad meg, probálkozta 5x valamikor megmarad valamikor nem.
Csá!
púúúúú
Csá!
Valaki tudja hogy miért nem reagálnak a rendõrök ha mondjuk átmegyek a sorompón vagy ha egyik rendõrt lelövök.
honnan tudnék mentést szerezni mert az enyémet véletlen le töröltem jah meg még vmi ha kimásolom a mentést és ujra rakom a windows-t akkor ha vissza másolom és ugyan olyan néven csinálok profilt akkor az meg marad?
elöre is kösz
TDU NICK:anudis0000[hun]
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
de ez minket sokban nem érint.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
púúúúú
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
vajon menne-e a GTA IV a gépemen?kérlek segítsetek
Intel Celeron CPU 3.2 GHz
NVIDIA GeForce EN8600 GT ( DDR2 512 Mb...ASUS
1 Gb RAM
Elõre is köszönöm 😊
Kösz😊
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
No tiszteletem.További jó játékot!;>😉
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Mindegy leszarom😊
Azé' köszi nektek.
Keresgéltem itt a topikban, sokaknak meggyûlt vele a baja mint olvastam.Nincs fent semmi peccs, nem is szeretnék feltenni mert így ahogy van fasza, mûködik minden.Kivéve ezt az idióta tekét😊.Nincs rá valami tuti módszer?Tudom cibáljam az egeret😄D
Köszi!

Csá!
Csá!
Thank you. Your subscription preferences have been updated.
RSS users, please note that you can also subscribe to the Rockstar Games RSS News Feed to get up-to-the-minute news announcements as they happen.
Just visit: http://www.rockstargames.com/rss/
hova kell menjek hogy activálo kódot kérjek
Csá!
a GRAND THEF AUTO MAILING THE GOOD VAGY A OFFLINE-RA?
Csá!
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
púúúúú