Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Büdös Bohóc
Nekem 2 újnál is volt memóriahiba, jó is, hogy volt rá garancia, nem hogy valami használt gagyi stuff... Kíváncsi vagyok ki az a hülye, aki tirexi két szénnéégetett radeonját megvette, saját bevallása szerint is keményen tolta a hõt a rendszer meg tuningolta, de a sok hülye...

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

wesker24
Használt video kártyát nem érdemes venni mert nincs rá garancia és ki tudja mit müvelt vele az illetõ !

Lehet venni használt VGA kártyát is de csak abban az esetben ha az eladó min 1 hét vagy 1 hónap próbagaranciát ad rá !
szavulyzsolt
Értem. Köszönöm a választ. Igazából engem konkrét típus érdekelne, mivel nem magyarországi vagyok és nem tudom az ottani árakat, nem ismerem online boltokat... És akkor ezzel egyidejüleg kérdezem a következõ, ebbõl eredõ kérdésemet: szerinted (szerintetek) használt videókártyát mennyire érdemes venni? Van sok kockázat benne?

Csak a döglött halak úsznak az árral!

mennyi az a nagyon szûk keret? 15k alatt ne nagyon vegyél semmit, és akörül se újonnan. hardveraprón van sok jó ajánlat.

szavulyzsolt
Sziasztok. Egy kis segítség kellene. Éppen most tuningolom a gépemet és mivel nagy GTA rajongó vagyok, szeretném, ha már pénzt áldozok rá, legalább a GTA IV-et ki tudjam próbálni. Eddig minden rendben, de most kicsit elakadtam a videókártyánál. Szóval az a helyzet, hogy nem akarok nagyon sok pénzt beleölni, mert nagyon szûk a keret, de azért nem akarom a leggyengébbet se megvenni, szóval egy olyan olcsó/jó kategóriában gondolkozom, amivel megmozdul a játék és élvezetes is. Várom az ajánlatokat.
Nagyon szépen köszönöm.
További kellemes estét!

Csak a döglött halak úsznak az árral!

masterthief
Írd be ide a konfigod légyszi. Frissíts VGA drivert, zárj be minden háttérben futó programot-alkalmazást. Esetleg futtasd rendszergazdaként. VGA-val valami tuti nem stimmel, ha ilyen gondjaid vannak.

Elõször eredetibe szereztem meg a játékot és akkor is rossz volt. Aztán megszereztem másoltan és azt meg is patcheltem de úgyse lett jó. A win-t nem hiszem, hogy újra kell telepíteni mert mikor elõször szereztem be akkor volt vadi új a gép.
totyak
Eredeti a játék? Mert, ha nem, akkor esetleg még az lehet a probléma. Lehet rossz a törés vagy gagyi a feltört játék, esetleg Rip és olyat is kivettek belõle, amit nem kellett volna.
Ha eredeti, akkor esetleg próbáld meg újratelepíteni, vagy, ha módod van rá tedd újra a win-t, illetve egy másik gépen is tesztelheted, hogy azon elindul-e.
Elvileg a IV és az EfLC tökéletesen ugyanaz, tehát nem fogom fel, hogy mi lehet a gondja.

Nekem a legalacsonyabb graf az 800x600 és eddig is azon próbáltam de mindig szinte mindig lefagyott... a ballad of gay tonyba hameg nem fagyott le akkor mikor bemegyek a maisonett-be akkor minden fekete, csak a zene szól meg a radar látszik.. :S
Rob02
Sziasztok! Skint hogyan tudok készíteni egy adott jármûre? Melyik fájlt kell szerkeszteni a WFT-t vagy a WTD-t és mivel nyissam meg?

masterthief
Vedd le a grafot kicsire 680-200-ra amíg azt a küldit tolod. (egyébként eléggé furcsa, hogy már az elsõ küldinél lefagy!)

Sziasztok!
A kérdésem igazából az EFLC-vel kapcsolatos. Mért van az, hogy a GTA IV tökéletesen fut akadás nélkül a gépemen, az EFLC-be meg az elsõ küldetést sem tudom megcsinálni mert állandóan lefagy. Én úgytudom, hogy a két játéknak ugyan az a gépigénye, vagy nem?
A válaszokat elõre is köszi! 😄
Béla9248
Sziasztok!
Érdeklõdnék kicsit hogy mennyire megy még a multi rész? Mármint érdemes megvenni, vannak még sokan?

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

fery02
Majd belejössz valamikor a fórumozásba. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

a FAQ-ban le van írva
Ha saját zenét szeretnék berakni azt hogyan tudom megtenni és hol fogom azt hallani játék közben(melyik adó)?
Büdös Bohóc
kiszáll az, ha lángol a kocsi akkor is, te vagy a béna

ha hosszan nyomod (amíg nem száll ki Niko) AKKOR van az, hogy addig fékez a kocsi míg meg nem áll ÉS aztán száll ki.

Bronx South
Frankó hogy mikor véletlenül rányomok az "F" -re ami ugye a jármû elhagyása, akár helikopterbõl is kiugrik az emberünk... DE amikor a rendõrök szarrá lõtték már a verdát, vagy egy robbanás miatt kezd el lángolni a vas akkor akárhogy nyomom azt az F -et, nem nagyon van kiszállás. Az utóbbi esetnél csak úgy volt hajlandó kiszállni, miután megálltam, persze az már késõ volt, a rendõrök is löktek párat, épp hogy kiszálltam már robbant is az autó. Kicsit felbasz a játék ilyenkor... Esetenként még megállás után is ütni kell az F -et mert azon gondolkozik hogy kiszálljon vagy sem. <#wilting>

Nem megijedni kéne hanem észrevenni magad hülye troll...

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

<#wink>

www.smart-bus.hu

Sziasztok! Csak azt szeretném mondani , hogy az egyik gta 4-es oldalon egy videót láttam és gondoltam szólok!

A videóban egy mód van amely a World Trade Centert mutatja be! Szerintem király!

We will never forget! WTC

somdav95
Sziasztok!
Eddig offline profil-om volt, ( igen tört játék ), de most megvettem a játékot steam-en reggel, és az lenne a kérdésem hogy át lehet-e vinni valahogy vinni online profilba a mentésem? Vagy ha felrakom mellé az eredeti Libery City Stories-t akkor lesz valami gebasz a kettõ között?

sherlock1
Akkor marad a youtubeos:

http://youtu.be/4v8qae11_-M

sherlock1
Jujj de kemény vagy, úgy megijedtem... <#nevetes1>

Amúgy meg: iCEnhancer 2.0 Alpha

Sikerüüült!!!Köszönöm szépen!Minden megy szépen!Kösziii...hálám üldöz!! 😊
"Hozz létre commandline.txt néven egy szöveges fájlt a játék fõkönyvtárában, majd másold be a
-norestrictions -nomemrestrict kapcsolókat. Ezzel feloldod a grafikai (nomemrestrict) és memória (nomemrestrict) korlátozást. Ilyen módon egyéb beállítások is elérhetõk, a teljes listát a játék Readme fájljában találod."

www.smart-bus.hu

MerlinW
Sz.géphez kötött a munkám, ezért jah. No, nem mindtha bármi közöd lenne hozzá. Befejezted a személyeskedést, vagy szeretnéd, hogy eldurvuljon a társalgás?

[merlinw.org]

Metallica most ezt nekem írtad?met ha igen akkor kína nekem nagyon
bertino
<#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Volt valakinek olyan, hogy elindul a játék de ahogy betölti a menüt csak középre teszi be a játékot nem teljes képernyõre és ha állítani akarnék a felbontáson vagy a grafikán akkor nem engedi így elkezd ugrálni ahogy följebb tenném a felbontást. Valaki tud rá megoldást? Elõre is köszönöm.Nem hinném hogy a gép lenne a baja:
Intel core i5 3.1GHz 4magos
8Gb
GeForce GTX 550 Ti 3Gb
sherlock1
Azért lógsz mindig ezen a fórumon, mi?

Nincs is AA GTA4-ben...
nem értem hogy evvel mit akarsz mondani. 😄

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

MerlinW
Van életem...

[merlinw.org]

Fpocok
NA. Megvettem GTA csomagot. Hülyének is megéri 😄

Szóval új VGAval, MINDEN MAXON, még az AA is amit nem szoktam amúgy... 45fps a benchmarkal

Parasite Eve 2, best game EVER!

Laza
Vót má? Vagy sem? 😊

Steamen egy 7 részes GTA pack még 20 órán keresztül ... az összes GTA!

http://store.steampowered.com/sale/2011_pre_GTA_fran

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

sherlock1
#52822-tól #52845-ig
Nagyon up-to-date vagy hallod...

Helo.Az lenne a kérdésem hogy gta iv hez mijen programokkal lehet autot csinálni lehetöleg maygar nyelvü.
elöre is köszi
szabii98
áhh....egyszerûen rohadtjó.

I met God. She's black

MerlinW

GTA 4 ICEnhancer 1.35

[merlinw.org]

MerlinW
Mé, nem tudsz 305-el osztani?😊

[merlinw.org]

Mennyiért adod ? Nem akarom meg venni mivel nekem is meg van eredetiben, csak kíváncsi vagyok 😄 Amúgy ha lehet akk € -ban mond meg hogy mennyiért adod. 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Akit érdekel van eladó eredeti GTA IV-m 😊
Nagyon olcsón! 😊

Büdös Bohóc
talán kapcsold ki a telefont benne és nem hívnak, vagy csak simán szard le az összeset

wollnerd
Hát sziví! 😄

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

wollnerd
-után-

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

lol, ez igen jó. El tudok vele lenni, most tesztelgetem hogy milyen game hogy fut el a gépemen, kösz az oldalt. 😄 😄

wollnerd
Hát Te! Képzeld: Én a mentésemet elvesztettem! 😄 Az egy hét utáni Win7 re-intall (és proci csere) elõtt megfelejtkeztem.

Bronx South
Hihetetlen hogy nem érek a fõ story végére. <#idiota> 1 küldetés másfél óra pöcsölés, ide viszem a haverokat, oda viszem a haverokat, közbe megpróbálok nõket felszedni a lovemeeten etc. megint egy küldetés, másfél óra pöcsölés, nem unalmas csak tolnám már a dlc storykat. 😄

esetleg hardveraprón keress egy Episodes from Liberty City-t, és akkor megkapod a TBOGT-t is