54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Look at the cat
    hali hátha valaki tud segíteni köszi előre is elszeretném adnia játékot de bevan regisztrálva , és nem szeretnék megválni social club+gfwlos accountomtól

létezik valami megoldás?
  • Hunter of Deer
    Nem csak 32 bites rendszeren lehet. én 64bites win 7el tolom.
  • peterr80
    Sziasztok.

A kérdésem az lenne hogy hány giga ramot használ a játék. Feltünt ugyanis, hogy csak 32 bitben lehet telepíteni és ugye azok a rendszerek még csak 3 gb-ot látnak maximum.

Tehát a játék sem használhat sokat és ez is okozhat teljesítmény csökkenést a játékban.
    Kérdésem az lenne hogy lehet-e és ha igen akkor hogyan növelni a játék ram igénylő mennyiségét.

Segítségeket előre is köszönöm.

Pl. a Skyrim is 32 bitre készült, de van hozzá 4gbos mód.
  • gabby13
    Szevasztok , nekem lenne 1 olyan kérdésem, hogy a gta4 hez nincs +18 as texture mint a san adnreas hoz is volt? Ha van valaki pls linkeljen vagy írjon. Választ előre is köszönöm.
  • Robi546
    menj oda a pulthoz, kérni jegyet vagy mi az és E betűt nyomd meg majd menj egy üres "lane" -hez vagyis ahol lehet játszani majd E betűt nyomd meg megint. Azt hiszem ha nem jó akkor F
  • tplink
    Sziaztok lenne egy kérdésem hogy én most keztem el jatszani és a 4 küldetésnél tartok a first date-nél és azt nem tudom hogy amikor beérek a bowling klubba ott melyik gombot kel meg nyomni hogy játszhasak??
  • spawn12
  • sausages1994
    Hello!

Ezzel a kérdéssel gondolom már rengetegen fordultak ide, de mivel 625 oldal van ezért nem szeretnék vissza olvasgatni.
    Szoval adott egy: eredeti GTA IV, win 7(64), az ajánlott gépigényt bőven teljesítő gép(Nvidia)
    A hiba: belépek a játékba rá katt start. Amint elindul a játék szaggatni kezd, de egy pár másodperc mulva enyhül, de ugyan ugy megvan. Elindulok a kocsival majd nemsokára egyszercsak eltünik minden, az út, a házak, oszlopok minden és csak kékség van. A kocsi meg a térkép marad meg. Átállítom a felbontást, vissza jön minden. 5 másodpercre kb. mert utána kiléptet RESC10 hibával.
    Ha tudtok segíteni megköszönném. Ha esetleg frissítést ajánlotok vagy bármi hasonlót akkor légyszi linket is küldjetek mert már minden honlapot megnéztem de nemtaláltam semmi értelmeset. Előre is Köszi!
  • fery02
    Rosszabb.
  • Mitsurob
    Nem rondább.
    Na hoztam egy videót, kérnék véleményt, lehetőleg YouTube-ra! :)
  • fery02
    Nem rondább.
  • wollnerd #53386
    Az ilyen minőségű enb modokkal már 18-25 fps :/ Alap graffal 35-45 fps a városban...
    Pedig a gépem:
    AMD Athlon(tm) II X3 460 Processor 3.4 Ghz
    RAM: 4,00 GB
    Videokártya: AMD Radeon HD 6670, 2814 MB - teljes elérhető grafikus memória

Pl. a Icenhancer 1.35-hoz már +4 magos proci és 6 GB RAM kelll?!
  • morzsi555
    Hát ha szerintetek az enb modokkal rondább lesz a játék, akkor sűrgösen menjetek szemészhez.

• oneal1
    mekkora lapozófile-t kell beállítani a játéknak, hogy elég legyen neki a memória?

köszi!

most azthiszem 3000-8000 ig van
  • sublimaze
    Most hogy jön ide a konzolportozás? Én a játék látványvilágáról beszélek amit ezek a grafika modok teljesen hazavágnak(és ezzel együtt ugrik az egész játék hangulata is).... De kinek a pap...

Egy graf mod nem tudom mivel teszi izgalmasabbá... :D
  • Mitsurob
    Hát az alappal játszottam eleget. Unalmas.
    Így tudok játszani vele heti 2-3 órát... :)
  • Hunter of Deer
    Hát ha nem egy fos konzolportról lenne szó akkor azt mondom hogy ok. nah de majd talán a GTA V jobban lesz optimalizálva.
  • sublimaze
    Szerintem ezek a fos modok az izléstelenek... Nem kis fejlesztőgárda áll a játék mögött akiknek az a munkájuk, hogy egy összképben jól kinéző játékot rakjanak össze, aztán nehogy már összevissza modokkal jobban nézzen ki... :D
  • Hunter of Deer
    Hát ha neked az alap verzió szürke hányadék képe teccik akkor grat.

Nekem a VisualIV + better city textures van fent (iCEnhancer2 nem akarja az igazat) és máris sokkal jobb a feelingje mint az alap szürke színvilágnak, és a graf sokkal jobban néz ki. a kocsikat én is ki akartam cserélni, de a car pack nem akart rendesen működni, így letettem róla, de az hogy ki mit módosít döntse el maga. én pl szívesebben játszanék egy jó összepakolt car pack kocsijaival mint az alappal (mivel az alap kocsik már uncsik).
    nah de mind1 kinek ez kinek az jön be.
  • Botond #53378
    Igen, nekem fut. Steames verzió.
  • Büdös Bohóc
    nem a kocsival van a baj, két dolog:

1. túlcsicsázott fényeffektek, szarságok, az összes ilyen mod csak egy nagy kalap szar, láttam párról olyan képet, hogy elakadt a szavam, aztán futás közben kalap szar
    2. a játékban az autókat komoly designerek csinálták eredeti modellek alapján, sok száz munkaóra van bennük és egy egységes érzést adnak, valahogy érezni, hogy ugyanaz a csapat felelt értük és nagyjából olyan eloszlásban vannak, ami megadja a feelinget. Egy autócsomag elrontja az arányokat és látszik, hogy nem illik a képbe. Ha az egész autógarmadát lecseréled az se ok, mert nem szokás az autócsomagokba gané kocsikat is rakni, márpedig nem ad igazi város feelinget az, ha mindenki porschevel, bmwvel stb jár. Ja és nem mellékesen valami megmagyarázhatatlan ok miatt a város designjába is beleillenek a kocsik, míg az amatőrök által kétség kívül pontosan összedobott igazi modellek már belezavarnak a képbe.
  • wollnerd #53376
    Igen, mennie kell...
    De viszont nekem is volt, mikor telepítettem a játékot, aztán vhogy megszűnt....
  • oneal1
    64bites win7en elvileg futnia kéne a játéknak ugye?

appcrash rögtön indítás után:S
  • Szabi84
    de tényleg, eddig az alap verzió a legjobb
  • Mitsurob
    Szerintem jól néz ki. Ez legalább nem egy bug-világ. :)
    Kifejtenéd mi nem tetszik? Hátha tudom javítani. :D
  • Büdös Bohóc
    full undorító giccsparádé
  • wollnerd #53371
  • oneal1
    gondoltam, feltem újra a game-t, már egyszer végigtoltam, még a régi gépemmel.

elindítom erre akad mint a disznó... na mondom fasza:D

van valami trükkje a dolognak?
    amd phenom II x4 965
    ati 5850 1 gb
    2x 2 gb kingston 1666

nem kéne akadnia, plána, hogy a régi masina jóval gyengébb volt.
    akkor is ati kártya volt 3870 azthiszem és athlon x64 proci.
  • Mitsurob
    Persze, miért is...
    Most mehet egyesével..

• Mitsurob
    Pár kép.

Remélem jól teszi be...
  • Hunter of Deer
    valaki tudna nekem ajánlani egy jófajta car packot, ami müxik 1.0.7 el? jah és az icenchancert 2-t probalta mar valaki 1.0.7 patchel hogy muxik e sima GTA IV-el?
    koszike!
  • Borg
    Egyszerű a képlet. Az imageben minden autófile mérete adott. Minél nagyobbat teszel be helyette, annál jobban csökken az utcán a variáció. Magyarán el kell kerülni a feleslegesen túlbonyolított, túl jó minőségű autókat.
  • MerlinW
    Örök GTA hiba minden résznél. Nem lehet tenni ellene, nem a mod készítők hibája. Ha el akarod kerülni, egyesével magad rakod be az autókat és mindegyik után kipróbálod előjön-e a jelenség. Ha igen, akkor az adott autót kiveszed (autó + a 3 konfigban való bejegyzés).
  • mester1987
    Na jó a taxik már Chevrolettek...xD

Volt értelme elkészítenie ezért.
  • mester1987
    LOL, nálam a GTA IV 1.7-en a Reals Cars v0.41 BETA-ban, minden autó Merci xDDD

Pedig ez a legújabb Mod verzió
  • sherlock1
  • MerlinW
    Megjelent az icenhancer 2.0
  • janihunk
    http://depositfiles.com/files/xeexzbize Ez már egy módosított verzió, mezei user csinálta. Nálam nagyon jó semmi hiba.
  • wollnerd #53359
    Na, ez őrület! xD

Download this mod! :D
  • morzsi555
    Itt vannak a válaszok a problémáidra: http://icenhancer.proboards.com/index.cgi?board=help