Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Lehet venni használt VGA kártyát is de csak abban az esetben ha az eladó min 1 hét vagy 1 hónap próbagaranciát ad rá !
Csak a döglött halak úsznak az árral!
Nagyon szépen köszönöm.
További kellemes estét!
Csak a döglött halak úsznak az árral!
Ha eredeti, akkor esetleg próbáld meg újratelepíteni, vagy, ha módod van rá tedd újra a win-t, illetve egy másik gépen is tesztelheted, hogy azon elindul-e.
Elvileg a IV és az EfLC tökéletesen ugyanaz, tehát nem fogom fel, hogy mi lehet a gondja.
A kérdésem igazából az EFLC-vel kapcsolatos. Mért van az, hogy a GTA IV tökéletesen fut akadás nélkül a gépemen, az EFLC-be meg az elsõ küldetést sem tudom megcsinálni mert állandóan lefagy. Én úgytudom, hogy a két játéknak ugyan az a gépigénye, vagy nem?
A válaszokat elõre is köszi! 😄
Érdeklõdnék kicsit hogy mennyire megy még a multi rész? Mármint érdemes megvenni, vannak még sokan?
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
ha hosszan nyomod (amíg nem száll ki Niko) AKKOR van az, hogy addig fékez a kocsi míg meg nem áll ÉS aztán száll ki.
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
www.smart-bus.hu
A videóban egy mód van amely a World Trade Centert mutatja be! Szerintem király!
We will never forget! WTC
Eddig offline profil-om volt, ( igen tört játék ), de most megvettem a játékot steam-en reggel, és az lenne a kérdésem hogy át lehet-e vinni valahogy vinni online profilba a mentésem? Vagy ha felrakom mellé az eredeti Libery City Stories-t akkor lesz valami gebasz a kettõ között?
Amúgy meg: iCEnhancer 2.0 Alpha
http://youtu.be/4v8qae11_-M
-norestrictions -nomemrestrict kapcsolókat. Ezzel feloldod a grafikai (nomemrestrict) és memória (nomemrestrict) korlátozást. Ilyen módon egyéb beállítások is elérhetõk, a teljes listát a játék Readme fájljában találod."
www.smart-bus.hu
[merlinw.org]
Intel core i5 3.1GHz 4magos
8Gb
GeForce GTX 550 Ti 3Gb
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Szóval új VGAval, MINDEN MAXON, még az AA is amit nem szoktam amúgy... 45fps a benchmarkal
Parasite Eve 2, best game EVER!
Steamen egy 7 részes GTA pack még 20 órán keresztül ... az összes GTA!
http://store.steampowered.com/sale/2011_pre_GTA_fran
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
elöre is köszi
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Nagyon olcsón! 😊
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2