Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
púúúúú
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Van egy olyan problémám hogy nem tudok játszani a GTA IV-el mert a Social Club lefagy belépéskor. Így nem tudom megnyomni a play gombot. Már próbáltam újrarakni a játékot a Social Clubot, de ugyanaz. A játékot is megpatcheltem de szintén ugyanaz. Egyébként a másik problémám hogy nekem nem jók a patchek: az 1.0.2-essel nem lehet a játékban internetezni a net caféban, pedig ez kell néhény küldetéshez. Az 1.0.3-assal meg egyszerûen el sem indul a játék. De most a Social Club a nagy problémám mert ez egy jó játék de ez a szar miatt nem tudok játszani.
Segítsetek légyszi ha tudtok!
Kösz elõre is.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
C2D E8200 alapon, 3GB Ram, Gianward HD4850 512MB Golden Simple, XP32Bit
a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
OMSI FOREVER!!!
bazi nagy lett az egész felirat a képernyõn, és nem ment a GTA.
OMSI FOREVER!!!
OMSI FOREVER!!!
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
púúúúú
Mikor tudom randira hívni ALEX CHILTON ("Liberated Woman").?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Játékban valahogy több volt a refrénes rész kevesebbet hablatyolt a csaj :s
am ha valakit érdekel:
MC Lyte - Cha Cha Cha
Beletudok valahol hallgatni a játék összes rádiójának számaiba?
Keresek egy számot és vagy a Beat vagy a Classic rádión szólt de nem tudom pontosan mert nincs fent a játék!
Valaki tudna segíteni?
1 kérdés. a patch feltelepítése úgy helyes, hogy elõtte feltelepítem az elõzõket is, vagy egybõl lehet a legújabbat?
KÖsssz! ^^
púúúúú
OMSI FOREVER!!!
OMSI FOREVER!!!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu