Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
púúúúú
púúúúú
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Letöltöltöttem a 33%at. de vistán nem tudom berakni.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
XP alatt nyomnám ha menne...:-) Ha nem csatlakozok a net-hez akkor megkérdi hogy offline-ben játszok -e , aztán feljön a Social Club ablak , de hiába klikkelek a PLAY-ra semmi...
Ez a 'Revoke License' -ot hol lehet megtalálni, milyen opció alatt?
TDU NICK:anudis0000[hun]
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Sokan beleesnek ebbe a hibába.... (Ha nálad nem ez a gebasz, akkor bocsi)
http://www.freetvmaci.info/
nem? de nem 100%
CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD
Felraktam az 1.0.3as peccset..mentések bemásoltam a helyére ahogy a FAQ-ban le van írva de amikor elindul a játék nyomogathatom a HOME-ot nem tölt be semmit...és új játékot kezd. (már az SC-ot is újraraktam, de a rák tudja mi a baj)
help pls
púúúúú
kipróbálom !
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Az eredeti játékdvd nem akar müködni nekem ...:-( Semmi hibaüzenet csak nem indul a feltelepített játék . Meghajtja a dvd-t aztán egy perc mulva leáll. Mi lehet a baj ???
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
Konfig: AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 4200+, 3,00 GB RAM DDR2, ASUS EN9600gso 512MB
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
link
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
tinypic.com
#36202: Látom nem tanultam a hibámból és nem neveztem el a képet Névtelen névrõl. Ki lehet törölni a hsz-t.
púúúúú