Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
TDU NICK:anudis0000[hun]
Ha kikapcsolod az árnyéktávot 0-ra, akkor este még gyorsabban is menne a géped, egy ideig hiányozna talán, de nem észrevehetõ, nappal sok az árnyék, este nem lenne max a kocsiktól vetõdés a tárgyakon meg ilyesmi. Sok fps-t számít néha.
púúúúú
Most hogy feldobtam egy uj windows-t meg uj drivert a videokarimhoz elég jól bírja átlag 47 fps megvan mondjuk ez mikor este van a játékban kicsit visszaesik de már elviselhetõ.
Amúgy érkezik még hozzá javítás?
AMD Phenom X4 9850 BE 4GB 800MHz Kingmax XFX 9600 GT
púúúúú
Tévedtem.
Elfelejtettem, hogy csak eredetileg akarták rátenni, de a rockstar az install limit mentes Securom mellett maradt.
A dupla install viszont veszélyes lehet mert esetleg letiltják a cd-kulcsot, bár az csak akkor esélyes szerintem ha egyszerre használják.
púúúúú
Csak mert én másik, régebbi gépemre már felraktam az eredetit és ott mikor uninstalláltam, akkor kidobott valami ablakot CD- kulccsal kapcsolatban. Nem mertem semelyik opcióra se nyomni, hátha valamit csinál a kulcsommalt, inkább bezártam az ablakot. Az jó döntés volt vajon? Mondjuk azóta semmi negatív hatást nem érzek, ugyanúgy multizok gond nélkül ezen az újabb gépen.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Mindenki lexarja, hogy mit írkálsz.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Ja hogy hülye a júzer?
Indíts rá egy új installt a régebben telepítettre, ha már nem volt anyi eszed hogy uninstallal leszedjed az új rendszer felrakása elött. (buktál egy drm-et). Csak átfut a telepítõ a cuccon és megcsinálja a registry bejegyzéseket illetve a live-ot, ráküldöd újra az 1.30-as patchet és kész is. Kb 5 perc alatt.
púúúúú
De õk sipítoznak ilyen savegame meg egyéb faszságokért, avagy nemtom...
púúúúú
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Nekem van egy eladó GTA IV-m 7 000FT. Számlával eredeti csomagolásban.
Azért adom el mert maguntam meg 2 szer végig is játszottam.
A CD karcmentes
Éredeklõdni lehet: [email protected]