Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze,mert a játékok fejlesztõit meggyõzni,meg átfesteni és átnevezni a kártyákat még mindig sokkal könnyebb,mint fejleszteni. 😉

HEMAXXI
már sikerült ugy hogy a xlive fájlt is be másoltam kösz SL

TDU NICK:anudis0000[hun]

Lacee86
Az a konfigmegjelölés egy hülyeség. 7900 van írva minimumnak, 8600 ajánlottnak, miközben a 7900 jobb mint a 8600... Amúgy meg sztem 8500 (vagy akár 7600 GS) is elég neki alacsony grafon, ha van mellette egy viszonylag jó processzor: pl. én amikor a processzort húztam, nõtt az FPS, tehát nem volt VGA limit.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Lord Myn
Ez hülye szöveg, mert ez a játék speciel jobban fut nV-n, mint Radeon-on (bár a patchek sokat segítettek), csak mondjuk nem egy 1000 éves 7600GS-n, amikor a min. konfignak is 7900-as van megjelölve.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Passz, nekem simán elfogadta a régi mentést amikor vistárol átváltottam win7-re, új játék indítása mentés felülírása után. (OC format c)

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

SL
ték

☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢

SL
a mentéshez kell az Xlive mappa is (C:\Users\név\AppData\Local\Microsoft\XLive) ha nincs meg akkor kezdheted újra az egészet.

tommygear
én be tudtam
HEMAXXI
faszom ki van ezzel a gta val raktam uj windows aztán nem lehet be rakni azt a szar mentést probáltram már ugyis ahogy irta grifidos de ugy se jó aki tud mondani vmi okosat az mondjon elöre is thx

SL
ja tényleg 😄 fail

tommygear
jó a májusi is 😄
n3whous3
Legalább február-március környéki driverrel és 1.0.3. patchel próbáld.

púúúúú

Snexi
új drivert meg patchet is rakd föl

Nvidia Sucks again...<#hehe><#levele>

fery02
ok

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

A video kártyám nem tudja megrajzolni a játékot csak a 1m-es körzetbe és ahogy haladok elöre 1-re jobb lesz de mögötem meg homályos Video Card : NVIDIA GeForce 7600 GS 512mb
n3whous3
aláírás: 9600 GT

púúúúú

SL
milyen videókarid van?

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

n3whous3
Javításról hírt nem hallottam, de nem is néztem mondjuk mostanában a megfelelõ fórumokat erre 😊

Ha kikapcsolod az árnyéktávot 0-ra, akkor este még gyorsabban is menne a géped, egy ideig hiányozna talán, de nem észrevehetõ, nappal sok az árnyék, este nem lenne max a kocsiktól vetõdés a tárgyakon meg ilyesmi. Sok fps-t számít néha.

púúúúú

Üdv mindenkinek

Most hogy feldobtam egy uj windows-t meg uj drivert a videokarimhoz elég jól bírja átlag 47 fps megvan mondjuk ez mikor este van a játékban kicsit visszaesik de már elviselhetõ.

Amúgy érkezik még hozzá javítás?

AMD Phenom X4 9850 BE 4GB 800MHz Kingmax XFX 9600 GT

n3whous3
ja úgy ok, akkor az már nem lehet 😊

púúúúú

A dupla install azt jelenti hogy azonos kulcsal 2-en akarnak egyszerre gamelni 2 különbözõ gépen.

n3whous3
Nem tiltják le, nálam már volt reinstall a kulcs visszavonás nélkül egyszer és azzal se volt gond. Egyedül hardverváltozás mellett lehetne gond, tehát felrakod, kicserélsz pár dolgot és vissza.

púúúúú

Ijesztgetés.
Tévedtem.
Elfelejtettem, hogy csak eredetileg akarták rátenni, de a rockstar az install limit mentes Securom mellett maradt.
A dupla install viszont veszélyes lehet mert esetleg letiltják a cd-kulcsot, bár az csak akkor esélyes szerintem ha egyszerre használják.

n3whous3
Fasza lenne, ha lennének tényleg ilyen extrák a játékban, pl kocsikat vehetsz a kereskedésekben, vagy telefonnal a hirdetésekben, aztán hogy legyen is értelme a kocsit mindig hsaználni, ha elviszed valahová és ott kellene hagyni, akkor utólag mondjuk a városgazdálkodásnál vagy rendõrségnél vagy tudomisénhol felvehetnéd, mert mondjuk elvitték tilos parkolásért XD

púúúúú

fery02
"drm-et" - mi ez? <#wow2>
Csak mert én másik, régebbi gépemre már felraktam az eredetit és ott mikor uninstalláltam, akkor kidobott valami ablakot CD- kulccsal kapcsolatban. Nem mertem semelyik opcióra se nyomni, hátha valamit csinál a kulcsommalt, inkább bezártam az ablakot. Az jó döntés volt vajon? Mondjuk azóta semmi negatív hatást nem érzek, ugyanúgy multizok gond nélkül ezen az újabb gépen.

fery02
Hú mit álmodtam! 😄 GTA IV-eztem (nem tudom hogyan kerül álmomba GTA IV 😊) és pénzt akartam single-ben, mert meg akartam venni az összes elérhetõ autót, amit meg lehet venni (az álmokban minden elképzelhetõ ugye). Így pénz cheat-et használtam (valóságban sohase csalnék), aminek a következtében lenullázódtak büntetésként LIVE-on a G pontjaim. <#idiota> Azután végig siralmas, kétségbe esett hangulatban voltam álmomban, akármi történt a következõkben. 😄

Verset, novellát vagy regényt.
Mindenki lexarja, hogy mit írkálsz.

JaSoN HuNTeR
de ha egyszer tényleg egy szégyen az 'R" akkor most mit irjak? XD

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

HEMAXXI
köszi sikerült

HEMAXXI
és ha a netröl szedek le mentést akkor is meglehet ugyan ezt csinálni?

Miért kellene újra rakni?
Ja hogy hülye a júzer?

Indíts rá egy új installt a régebben telepítettre, ha már nem volt anyi eszed hogy uninstallal leszedjed az új rendszer felrakása elött. (buktál egy drm-et). Csak átfut a telepítõ a cuccon és megcsinálja a registry bejegyzéseket illetve a live-ot, ráküldöd újra az 1.30-as patchet és kész is. Kb 5 perc alatt.

HEMAXXI
ok thx

Kezdj egy új játékot, azután ments benne. Majd írd felül az új mentést a régivel és müxik is.

HEMAXXI
vagy ti mitcsináltok ha ujera kell rakni a windowst?

HEMAXXI
nem tudja vki hogy ezt hogylehet használni?/XLiveLess

Már megvan...xD

Hogy a JóIstenbe lehet létrán mászni?? Ott állok a küldetésnél,nyomom amit kell,de nem csinálja....:@@@@@

HEMAXXI
tudna vki segiteni van saját 50%-os metésem és ujra raktam a windowst és nem tom betölteni mitt tegyek hogy ne keljen elöröl kezdenem?

n3whous3
millió hibát tartalmaz a telepítés???? Elolvastam ami benne van a kiskönybe lépésrõl lépésre és semmit se lehet elkúrni. Az már csak a mi bajunk, hogy trükközni kell az accountokkal (microsoft live), de hadd ne a R* szidjad ezért is, mert azt a M$ csinálta, hogy így legyen... És már ami azt illeti, ha valami jól megoldott és aktív rendszert akartak hozzácsapni az egészhez, hogy egybõl meg legyen a community érzés és egy pár extra ellenõrzés meg ilyesmi, hát nincs más választás. Fõleg mert Xboxra is ki lett adva és ott alap a multis játékoknak a live támogatás, most majd pc-re írjanak más modult, hogy 1 perc trükközést ne kelljen a címmegadásnál kikerülni, hanem mindenki egyértelmûen beírhassa, hogy "igen, itt lakom Pusztaröcsögén, a Fõ utca 10 szám alatt".

púúúúú

n3whous3
Én nem azért hoztam fel a dolgot, hogy eredetibuzishazzak, hanem mert kurva idegesítõ, hogy nap mint nap szidják a R*-t mint a bokrot, sokszor olyanért, ami néha pont azért szar, mert warez, vagy ha nem az, akkor sincs joguk leszarozni ilyen szinten. Kis hülyeségekért. Úgy megértem, hogy "csúnya, szar a mestint, azt olvastam deszar, fújdeszar"

De õk sipítoznak ilyen savegame meg egyéb faszságokért, avagy nemtom...

púúúúú

The Protector
Ez a játék tényleg egy bughalmaz.Nagyon jó lenne ha lehetne élvezhetõen futtatni és nem lenne ennyire macerás és millió hibalehetõségeket tartalmazó a telepítése.A Rockstarban sosem kellett csalódni mert profik de a pc-portot nagyon elszúrták.Irgalmatlanul elcseszték(bár lehet h direkt volt mert sokat tejeltek nekik azért h pakson láthasd max grafikán élvezhetõ sebességgel).

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
De nagy a pofájuk az eredetis majmoknak.Nekem megvan eredetibe a game.Most akkor klubtag vagyok és kinyaljátok a seggemet.Felháborító amit mûveltek.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Hatalmas LOL Többszörös oszkár díj. Gratu a készítõknek'! <#eljen>

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

hirdesd meg itt vagy itt
Lacee86
A GTA név egy fogalom a játékok között, és ki csinálta?! Így szidd a Rockstart...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

JaSoN HuNTeR
honnan gondolod hogy nem eredeti a játékom? és már egybõl oltogatsz te kis senki.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

n3whous3
takarodj kérlek a szépen a warez topikba, köszönöm

púúúúú

Sziasztok!!!

Nekem van egy eladó GTA IV-m 7 000FT. Számlával eredeti csomagolásban.

Azért adom el mert maguntam meg 2 szer végig is játszottam.

A CD karcmentes

Éredeklõdni lehet: [email protected]
JaSoN HuNTeR
Befogod a szád. köszönöm. Rockstar az egy szar. Szégyen folt.