Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ekkor a gomb lenyomása elõtti 30-50 másodpercet menti el (gondolom csak az adatokat), így nem nem okoz nagy akadást és 1-2 másodperc az egész mûvelet játék közben.
Ilyenkor nyugodtan lehet minden a legkisebb grafikai beállításon, mert csak a pozíciókat, mozgásokat menti el és ezért nem számít grafika. A szerkesztés elõtt szoktam mindent felnyomni, mert ott úgyis képkockánként rendereli és nem számít az fps.
(Bár lehet, hogy a szerkesztõ független a beállításoktól és magától is a lehetõ legjobban csinálja és mi csupán az általunk beállított felbontásba (720p, 1080p) tudunk beleszólni?) Majd kipróbálom.
Változó, de általában ha halál után gyorsan nyomok egy F2-õt, akkor még a murdálás elõtti akciót is rögzíti.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Grafika: 9
Hang: 10
Irányítás: 9
Sztori: 9
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
A kategóriájában ennek van a legrealisztikusabb fizikája, beleértve az autók viselkedését, de végülis mind1.
#36825 (0Fritz0): Gondolom csak úgy lehet szerkeszteni vidókat, ha be van kapcsolva játék közben a Clip capture opció, ami nálam jelenleg ki van kapcsolva, a gyorsabb játék édkében. Majd megnézem mennyire lassít, ha bekapcsolom.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
(Single-ben felvett videókhoz talán még azt sem)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Grafika: 8 (a sok bug miatt kapott ennyit)
Hang: 10
Irányítás: 1 (ez nem grand theft auto hanem bevásálókocsi szimulátor)
Sztori: 9
Összegzésben 8 pontot adnék rá, de az optimalizálatlanságáért levonok 3 pontot.
Szóval össszesítésben 5 pontot adok a 10bõl.
A mi esetünkben ugye a sziget miatt szinte vízbõl indultunk, meg a Cél is víz volt, egy villa úszómedencébe kellett beleugrani. Az is nagy volt, szinte egyszerre értünk társammal a villához, de mivel a bejárat a másik oldalt volt, nagy kerülõvel, a kerítésen átmászást választottuk. Mindkettõnk kocsija már tropa volt, mögötte mentem. Lassított volna a kerítéshez érve, de én köcsögösködésbõl kicsit megtoltam és egy pompásat csattantunk a kerítésnek, minek hatására már be se indult egyikünk kocsija se, így szinte egyszerre szálltunk ki, majd futva végigvágtáztunk az udvaron de végülis nem sokkal ,de én csobbantam elõbb 😊
Azthiszem tudom melyik létrára gondolsz, van mikor ott a legtetejénél a tetön van a cél, na és már 5 emberböl 4en ottvoltunk a közelében, folyt a nagy tüzharc a tereptárgyak mögül, mert senki se mert kifutni a létrához csak úgy. Erre mikor mégiscsak valaki kirohant mindenki elkezdett futni, beugráltunk a vízbe, a létrának a feléig sikerült feljutnom, kicsit szemét voltam és mikor ök is másztak lecsúsztam és lelöködtem így öket 😄 Végül 2.nak értem be 😊
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
#36801 (jackcsabi): Ezek a Free race-k hatalmasak szerintem. 😊 Ezek tudnak lenni a legmókásabbak. Mi egyszer egy szigetrõl indultunk, ami Alderney-ben van a Parkban lévõ tó közepén. Mindenki megindult és a híd híján mindenki csobbant egy nagyot. Szinte egyszerre ért mindenki a parthoz, ahonnan egyetlen létra vezetett ki a tóból. Aki a játékban, úszva próbált már meg létrára mászni, tudja milyen körülményes tud lenni a kijutás. Fõleg a verseny hevében. Mindenki ott szarozott, hogy megpróbáljon pont szembe kerülni a létrához. Vagy fél percet elvoltunk ott. Aztán futva a fõúton a közelben csak egy, leparkolt autót láthattunk. Azért is szinte harc folyt. 😊
#36808 (0Fritz0): Ezek a képek nagyon jók. 😮 Én is akarok ilyen minõségû képeket csinálni, de gondolom ehhez a játék videószerkesztõje szükséges, meg ahogy látom Social Club, amit én annyi idõre használok mindig, hogy a fõablakban megnyomom a PLAY gombot. 😛 Majd ismerkedni kell azzal is akkor. 😊
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Szerintem most egy kis ideig nem fog változni a játékok grafikája (még PC-n se), mert már nem olyan erõsek ezek a mai konzolok, és a gyártók pedig arról portolnak pc-re. Szal egyhamar nem fogunk Crysis grafikájú játékot kapni.
Nekem a Farcry az szinte a tökéletes progi volt a maga idejében, viszont a Crysis nekem ehhez képest csalódás volt...
Grand Theft Auto (GTA 1)
Megjelenés éve : 1997
Azóta 12 év telt el...
Szerintem 20 év múlva már majdnem szellõztetni kell egy jól sikerült akció után, hogy kimenjen a szobából a lõpor, és az égett gumi szaga!
Már sokkal gyorsabb a számtek fejlõdése, mit akkor volt, és ez csak gyorsulni fog!
Én is ma vettem elõ több hónapnyi kihagyás után, de nem hiszem, hogy hosszú életû lesz. 😊
#36809 Nem tudom, a képeket az elmentett videókból nyertem ki.
#36812 Kidob
A fejlesztõk nagyban leszarták már az elejétõl fogva a PC-s verziót és ennek meg is lett az eredménye:
Csalóktól hemzsegõ, instabil és optimalizálatlan õrület.
ty
köszi.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
hoy ehh
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

23" = 1920x1080
Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Ha én most vennék egy fullHD-s 23"-os monitort akkor sokat fog a memóriából levenni a GTA IV pl ha most a 19"-os monitoromon megy a GTA IV átlag 35FPS-t akkor sokkal lemehet az FPS? Ha jó a konfig érdemes beruházni rá?
Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en
CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD
Tegnap történt egy érdekes eset is:
GTA Race-eztem, Free Race (amikor gyalog indul mindenki és szerezni kell jármüvet) Egy tetöröl indultunk(amit elöször senki se vett észre, hogy az egy tetö<#idiota>#idiota>), ahogy visszaszámolt egyböl rohan mindenki egyenesen, látom valami alacsonyabb hely következik, gondoltam hát akkor ugorjunk, a levegöben vettem észre, hogy hoppá ezt nem kellett volna. 5-en 6-an ugrottak le ugyan ott, csak úgy sorba hullot mindenki és mindenki meghalt 😄<#idiota>#idiota>
púúúúú
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
púúúúú
#36789: Te meg felhagyhatsz a szenteskedéssel 😉
nem nem vaktában rendeltem,már fél éve finomítgatom a rendszert😄
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Minden javaslatot megkoszonnek...
púúúúú
majdnem egyszerre rendeltük kopa1-el😄
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
#36768 Biztos magas beállításon, de miért nem próbálod ki?
RAM: 2GB
GPU: Ati Radeon HD 3850 1276MB
CPU: Intel(R) Core(TM) 2 Duo 2.33GHz (2 CPUs) ~2.3GHz
Amúgy normálisan 30ason szokott lenni.