Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Ha tudna valamelyikõtök tud segíteni azt megköszönném. Amint elindul a gta rögtön szaggat, ráadásul a házakat és a tájat se hozza be azonnal, és ha bármit is behoz mondjuk egy házból, amint elhaladok elõtte azonnal kitörli azt. A szaggatás nem zavarna, de az hogy valamikor jóformán az üres földön állok a játékban az már nagyon idegesít. Lehet hogy gyenge a gépem: proci: 3.00 GHz
ram: 1 GB
videókártya:GeForce 6600 256 MB
Remélem jó helyre írtam. Elõre is kösz.
milyen részletességgel fog menni szerintetek?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Az a kérdésem h a következõ konfiggal
AMD Phenom II 550 @3.0 Ghz (vagy felhúzom 3,4-5 Ghz-re vagy beröffentem a letiltott 2 magot)
SAPPHIRE HD4870 1GB Vapor-X
OCZ 4096Mb DDR3 1333Mhz
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
kicsit lassabb szerintem a crackes verzio, de nagyon picit csak
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Javaslom neked, inkább szánd rá magad arra, hogy letöltöd a 14 gigát, mivel midnen gépen máshogy fut független attól amit írtak rá, menj biztosra, én is azt tettem és nem bántam meg 😊
tehát akkor játszható lenne?
nem akarok máshova írni, vagy vissza olvasni lécci
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Remélem jó helyre írtam.
Az hogy tudnám megoldani (ha meg lehet), hogy ha itthon feltelepítem a játékot, és egyik ismerõsöm az én gépemen tudna ezzel játszani interneten keresztül. Tulajdonképpen távolról használná a gépemet.
Nekem XP-m (4/1-es internettel), neki Vistája van (valamilyen hasonló sebességû mobilinternettel).
Köszönöm!
Õszintén szólva nem tudom, de ha esetleg emiatt nem veszed meg a játékot akkor sajnállak. 😄
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Meg nem jatszodtam a jatekkal, de oszre tervezem a gepem fejleszteset....mind1...a lenyeg h a rendor, mento, tuzolto autoval mikor mentek, hogy huzodnak le az autok??? remelem nem ugy mint a Sa -ban, hanem szepen 😄
Na koszi a valaszt.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
OFF
Csak mégis félek a proci húzástól, mert ilyet még sose csináltam. Pl azt sem tudom, hogy ez a progi a memóriák órajelét is automatikusan, párhuzamosan változtaná-e (más beállítással gondolom nem kell foglalkozni), vagy azt magamnak kéne-e állítanom. Pl most alapon van minden és a memória órajel 800-on van. Lehet, hogy akkor mehetnének csak 1066-on, ha procit tuningolnék? <#pardon1>#pardon1>
ON
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD
nem olyan dolog állítgatok és ó lessz valami nem jó nem megy a gép többet😄
Vidikarihoz pl: RivaTuner...ezt használom full jo és lehet 'cfg'-t is csinálni szal csak berakom ha jáccok és kiveszem hanem😊)
a procit meg Bios-ban😊)
és sy h okoskodok csak nem bizti h tudodxd boocs😊)))
CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD