Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
dlc-kre kíváncsi vagyok mikor fogják kiadni pc-re.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
1.04 egy elõkészítõ tapasz a további javításokhoz. Állítólag készül egy nagyobb volumenû darab,
[merlinw.org]
Pedig jó kis hajszát rendeztünk a zsarukkal 😄
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
na csá
felhivnám a figyelmed arra, hogy mit csinálj (tudom az értõ olvasás a mai emberek körében nem a legjobb)
"...rakjam föl ujra a játékot..."
na mit csinálj szerinted?
kiemeltem a lényeget
Egyébként meg semmit sem ér. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810
C2D E8400 @ 3.0Ghz
4 Gbs Corsair Ram 800Mhz
Ati Radeon Sapphire hd 4850 512Mb
Gigabyte EP35-DS3
Vista Home Premium x64
egy ilyen gépen jól futna a game ja és menyibe kerül kb egy ilyen pc?
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
ChuckyHUN
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
When someone saves a new HDR photo, god kills a kitten. Gyerekmunka jó, maláj elnök rossz! http://www.flickr.com/tokeletlen/
Aki gondolja, hogy jön keressen: Heffi2
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
a játék nem lesz tökéletesebb tõle, ez a lényeg.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Még a legutolsó patch-el és a legújabb driver-ekkel is bugos, kivág. (Tudom, vettem volna Nvidia-t)
A várt fps növekedés hiányáról nem is beszélve. (Na jó, 1920*1200-ban nem is várok csodát, de azért némi kakaó jólesett volna)
A multiban sincs semmilyen lehetõség a csalók ellen és nem úgy néz ki, mintha küzdenének ellene.
Ezért max. ökörködésre jó, komoly és hosszú távú élvezetet számomra nem jelent.
Persze akinek mindenestül bejön, annak hajrá! 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
nagyon kurvajó,és még ilyet hogy a fizikát szidni,az egyik legjobb a játékban
Szerintem egyáltalán nem baj, hogy ebben a GTA-ban már "érezhetjük" a kocsit, súlyuk van, teljesen reálisan hat rájuk minden környezeti fizikai hatás. El tudjuk felettük veszíteni az uralmat, ha nem figyelünk nagy sebességnél, ami hatására iszonyatos látványosan meg tudunk pördülni az úton, méternyi keréknyomot hagyva, letiporva mindent/mindenkit ami/aki az utunkba kerül. Én sokszor direkt szórakozom ilyesmivel, hogy felgyorsítok és direkt megpördítgetem a kocsikat, annyira élvezetes.
A látványról ne is beszéljünk, még fél év elteltével is tudok ámulni a grafikán....áhhhhh...hagyjuk inkább. 😊
tíz
Barátnõm is játszik a gameval, neki sem megy az autó vezetés profin (vélhetõen neked sem ha ilyeneket írsz) de nem értékeli le csak azért mert nem tudja még olyan jól kezelni.
Továbbá nézzük a jó oldalát, legalább tudja milyen a játék, nekem van ismerösöm (nem vagyok büszke rá) aki szerint a GTA egy Autó versenyzõs game...
When someone saves a new HDR photo, god kills a kitten. Gyerekmunka jó, maláj elnök rossz! http://www.flickr.com/tokeletlen/
púúúúú