Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bence94
én is ezt olvastam! itt valami nagy frissítés lesz!
dlc-kre kíváncsi vagyok mikor fogják kiadni pc-re.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

MerlinW
"On 19 June 2009, a fourth patch (1.0.4.0) was released for the Microsoft Windows version of the game. Rockstar Toronto called it a 'Maintenance Update' and said that it is in preparation for a future patch."

1.04 egy elõkészítõ tapasz a további javításokhoz. Állítólag készül egy nagyobb volumenû darab,

[merlinw.org]

MerlinW
Fileplanet-en mintha láttam volna HighDef texturapakkot

[merlinw.org]

jackcsabi
Na tegnap Cence azt hiszem veled játszottam (nem akarok hülyeséget mondani, ott más volt a neved). Bocs, hogy eltüntem, de lefagyott a gép, mire visszaértem akkor már elmentél :S
Pedig jó kis hajszát rendeztünk a zsarukkal 😄

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

fery02
<#wave>

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Csak tudod elegem van ebból a szarból , hogy már kb 3 tettem föl és töröltem le....és mindig ugyan ezt írja.... És nem azért írtam "hogy mit csináljak" mert nem tudok olvasni hanem , azért mert megkérdezek egy-két embert aki ért is hozzá, mert lehet nem is kell letörölni....
na csá

"na inditsuk el a GAME-et és azt irja ki hogy ...rakjam föl ujra a játékot...most mit csináljak?
felhivnám a figyelmed arra, hogy mit csinálj (tudom az értõ olvasás a mai emberek körében nem a legjobb)

"...rakjam föl ujra a játékot..."

na mit csinálj szerinted?
kiemeltem a lényeget

SL
ték

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

Firerock
ikább 130

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

0Fritz0
A banner alatt lévõ link.
Egyébként meg semmit sem ér. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Lacee86
Hát ez amit itt felsoroltál, sztem olyan 140-145 körül van, plusz hát még amit még újan venni akarsz (gépház, táp, DVD író stb.)

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

rvn
Menne fainul, és ezek az alkatrészek oprendszer nélkül kb 100-110 be kerülnek együtt.

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

SL
jóhogy <#idiota>... bár a videókártya memóriája lehetne több

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

csáó srácok! az új patch (4-es) hoz vmi gyorsulást, ja és miket javít?

Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810

adikakk
hy all
C2D E8400 @ 3.0Ghz
4 Gbs Corsair Ram 800Mhz
Ati Radeon Sapphire hd 4850 512Mb
Gigabyte EP35-DS3
Vista Home Premium x64
egy ilyen gépen jól futna a game ja és menyibe kerül kb egy ilyen pc?

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

JaSoN HuNTeR
1.0.4 javit valamit? 😄

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

n3whous3
fekete cipõ és ruha, valamelyik

púúúúú

Firerock
ohh
és honann tudom melyik?

tommygear
nem mindegy melyik öltöny az se h melyik cipõ
Firerock
öltönybe már próbáltam

tommygear
ruhabolt????
Firerock
és olyat hol lehet kapni?

tommygear
alkalmi ruha és cipõ
Firerock
valaki elmondaná hogy mit jelet az hogy smart clothes and shoes?

késöbb talán (meglesem a filmet és utána) 😊

ChuckyHUN
Valaki most multi?
ChuckyHUN

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

on my way :p

ha társasággal játszol akkor elég jó lehet, cheaterrel egyedül freemodeban találkoztam eddig

5Dani
loál

When someone saves a new HDR photo, god kills a kitten. Gyerekmunka jó, maláj elnök rossz! http://www.flickr.com/tokeletlen/

Ha megveszed nekem a gamet akkor megyek multizni okés?
jackcsabi
Valaki jönne multizni? Most kedvet kaptam hozzá.
Aki gondolja, hogy jön keressen: Heffi2

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

hello létezik a játékhoz olyan mod ami hd-s képminõséget csinál? vagy olyan ami a grafikát még szebbé teszi?😄

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

fery02
A játéknak a részletességéhez képest nincsen túlzott nagy gépigénye, mindenki kussoljon. <#smile>

bertino
hadd járjon a szája 😊
a játék nem lesz tökéletesebb tõle, ez a lényeg.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Lacee86
Nem várnánk, h Celeronon elfusson, de te sem vitézkednél annyira, ha gyengébb géped lenne...

0Fritz0
A játékban hatalmas potenciál van, de sajnos a sok apróságon (némelyik nem is olyan apró) elcsúszik az összkép.
Még a legutolsó patch-el és a legújabb driver-ekkel is bugos, kivág. (Tudom, vettem volna Nvidia-t)
A várt fps növekedés hiányáról nem is beszélve. (Na jó, 1920*1200-ban nem is várok csodát, de azért némi kakaó jólesett volna)
A multiban sincs semmilyen lehetõség a csalók ellen és nem úgy néz ki, mintha küzdenének ellene.

Ezért max. ökörködésre jó, komoly és hosszú távú élvezetet számomra nem jelent.
Persze akinek mindenestül bejön, annak hajrá! 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

rooney8
Én se értem mért szidja mindenki ezt a nagyszerû játékot 😊 Fizika g*cijó, irányítással sztem semmi probléma, grafika is jó... stb. Jóllehet hogy az elején kicsit bugos volt, de jöttek a patchek... És a gépigény se olyan fú de magas. Mit várnak, hogy majd egy celeron-on és egy 9550-en elfut? 2009 van...

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Firerock
nekem konkrétan ez lesz az elsõ játék az új gépen😄 nekem ez fontos,és komoly kitüntetés,még mindig emlékszem hogy ezen a gépen a Jurassic Park Operation Genesis volt az elsõ:d

Firerock
amúgy mindenki szidja ezt a játékot,de nemértem miért
nagyon kurvajó,és még ilyet hogy a fizikát szidni,az egyik legjobb a játékban

n3whous3
a nagyon kekeckedõknek 9 XD

púúúúú

n3whous3
ja, tíz

púúúúú

fery02
De várjunk. Mi az, hogy bevásárlókocsi szimulátor? Miért pont bevásárlókocsi?
Szerintem egyáltalán nem baj, hogy ebben a GTA-ban már "érezhetjük" a kocsit, súlyuk van, teljesen reálisan hat rájuk minden környezeti fizikai hatás. El tudjuk felettük veszíteni az uralmat, ha nem figyelünk nagy sebességnél, ami hatására iszonyatos látványosan meg tudunk pördülni az úton, méternyi keréknyomot hagyva, letiporva mindent/mindenkit ami/aki az utunkba kerül. Én sokszor direkt szórakozom ilyesmivel, hogy felgyorsítok és direkt megpördítgetem a kocsikat, annyira élvezetes.
A látványról ne is beszéljünk, még fél év elteltével is tudok ámulni a grafikán....áhhhhh...hagyjuk inkább. 😊

tíz

szerintem meg igaza van, nem csodálkozom ilyen értékeléseken "bevásárlókocsi szimulátor" lol?
Barátnõm is játszik a gameval, neki sem megy az autó vezetés profin (vélhetõen neked sem ha ilyeneket írsz) de nem értékeli le csak azért mert nem tudja még olyan jól kezelni.
Továbbá nézzük a jó oldalát, legalább tudja milyen a játék, nekem van ismerösöm (nem vagyok büszke rá) aki szerint a GTA egy Autó versenyzõs game...

fery02
tíz

5Dani
tíz

When someone saves a new HDR photo, god kills a kitten. Gyerekmunka jó, maláj elnök rossz! http://www.flickr.com/tokeletlen/

n3whous3
9,10,9,9 = 9 még a bugokkal együtt is, amiket már az új driverek javítottak meg a peccs is. Szerintem.

púúúúú

n3whous3
te se menj kritikusnak

púúúúú

0Fritz0
Lehet benne valami. 😊

fery02
Tehát akkor bekapcsolva kell lennie, de csak úgy menti ki "fizikailag" az utóbbi pár másodpercet, ha F2-t nyomsz. De akkor is folyton mentenie kell a játéknak az utóbbit történéseket, mert akkor semmit sem ér az egész. Tehát lényegében csak lassít valamennyit az egész játékon, mégha csak 1-2 fps-t is, nem? 😛

Lacee86
Ez aztán a "logikus" "velõs" értékelés! Sztem küldd be vhova, bukni fognak rá! <#idiota>