Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Képet nem teszünk, csináljátok meg ti is 😉û
letöltött mentéssel NEM FOG MÛKÖDNI!!!
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
És Vice City-ben ugyan azok a kocsik?
Meg hát azért én jobban szeretem a napsütést 😊
Csak Vice Cityben játszok már.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
#37226: Nem tudom mennyi helyet foglalhat, de azért Liberty city sokkal többe foglalhat benne, ez a Vice City benne szinte ugyanaz, amint az alap, csak itt-ott szebb textúrákkal. De látszik azért, hogy úgymond Easter Egg-nek szánva nem foglalkoztak ezzel pluszba nagyon sokat, pl a textúrák szinte egy az egyben Liberty Citibõl vannak. Küldetések nincsenek, csak garázdálkodás.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Vice City nekem úgy is kiesett <#vigyor2>#vigyor2>
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
vissza raktam ide vinyora szépen fut a game, persze bármikor multiba mennék már pörgeti 100 ra és behal...
tanácstalan vagyok, tényleg nincs senkinek semmi ötlete?
maximalisták 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
formáztam a gépet mondom hátha valami de ugyanaz volt már game ujra rakva win és nem akarja az igazat, CPU 100% és kséz...
nem birná a fkking SATA vinyot v mi? :S
Igen, ez a legbuzibb achievement a játékban, írják külföldi fórumokon is. 😊
a következõ gondom van még mindig a gameval, miota friss a rendszerem folyamatosan felpörgeti a CPU-t 100% ra és befagy a gép csak a reset segít, mi lehet az oka, hogyan oldhatnám meg a problémát?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
mostmár jó lenne ha elhúznál a bambaságaiddal innen.
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
futtatás -> beírod, hogy regedit. Aztán amit írtam, meg tommyg is
púúúúú
púúúúú
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.