Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#falbav>

n3whous3
sok idióta még trollkodni se tud meggyõzõen

púúúúú

Lacee86
Én is. xD

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

jackcsabi
Ahh, hogy ez csak duma. Gugli se talált rá ép magyarázatot, de azért jó volt, én elhittem egy ideig 😄

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

mesedélután van? ^^
ChuckyHUN
Az összes achievementet meg kell csinálni.
Képet nem teszünk, csináljátok meg ti is 😉û
letöltött mentéssel NEM FOG MÛKÖDNI!!!

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Snexi
lol

Máté94
42 év
Sziasztok!Azt hol lehet megnézni a magyarítás,hogy áll a játékhoz?

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

Lacee86
Bazz ez a VC dolog komoly?! 😊 Mit kell csinálni hozzá pontosan akkor? Meg pár képet dobjatok róla, pls! 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Én is elszeretnék menni Vice Ciry-be csak a 0-ról összegyûjteni az achievementeket sok idõ
És Vice City-ben ugyan azok a kocsik?

ChuckyHUN
NEkem tetszik 😊 Jó ott krosszmotorozni a parton az emberek között 😄
Meg hát azért én jobban szeretem a napsütést 😊
Csak Vice Cityben játszok már.

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

fery02
Másképp nem sok értelme lenne elrepülni. 😊

#37226: Nem tudom mennyi helyet foglalhat, de azért Liberty city sokkal többe foglalhat benne, ez a Vice City benne szinte ugyanaz, amint az alap, csak itt-ott szebb textúrákkal. De látszik azért, hogy úgymond Easter Egg-nek szánva nem foglalkoztak ezzel pluszba nagyon sokat, pl a textúrák szinte egy az egyben Liberty Citibõl vannak. Küldetések nincsenek, csak garázdálkodás.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Azért 13 giga a játék, 7 liberty city meg még 6 vice.😄<#nyes>

jackcsabi
???? Irány achizni 😄
Vice City nekem úgy is kiesett <#vigyor2>

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Snexi
<#eplus2>

ChuckyHUN
Kurva jo, vice cityben garázdálkodni 😊

Nuclearity
és ott is gamelhatok? 😄

Hogyha megcsináltad az összes archievementet ez lesz? hogy elrepülhetsz vice citybe? mer az rohadt jó lenne.😄😄

fery02
A dukes-i a reptéren elérhetõvé válik egy repülõ egy sofõrrel és abba beszállva elrepülhetsz Vice Citybe. Sajnos el lopni nem tudod. Úgy kell elképzelni az egészet, mint a San Andreasban, mikor az államok között jeggyel repkedsz, csak itt Vice Citybe visz csak járat.

Nuclearity
felraktam egy dual core optimizert meglestem nem volt problem vele o.O rem nem is lesz bár kicsit mintha jobban szaggatna a game mint elötte, fingom sincs h miért v csak én látom ugy (valszeg én látom ugy mert számomra sokkal lassabb mint SA volt a gyorsulás meg minden...) majd eldöl

Nuclearity
ezzel csak az a gond h nem tudok játszani ergo feleslegesen vettem meg? o.O a vicc az h ezzel a konfiggal szépen ment a game nekem nem volt bajom vele...

vissza raktam ide vinyora szépen fut a game, persze bármikor multiba mennék már pörgeti 100 ra és behal...

tanácstalan vagyok, tényleg nincs senkinek semmi ötlete?

semmi
maximalisták 😊

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

hát beszarok...

formáztam a gépet mondom hátha valami de ugyanaz volt már game ujra rakva win és nem akarja az igazat, CPU 100% és kséz...

nem birná a fkking SATA vinyot v mi? :S

és mi a jó abban ha minden achievement kivan unlockolva?

fery02
Megvan, hogy mit kell csinálnunk a Petrovic achievementben. Minden versenyt (Road, Heli, Boat, Free Race, Cannonball Run) meg kell nyerni legalább egyszer normál módban, meg GTA Race-ben is. Ez kb 120 verseny.
Igen, ez a legbuzibb achievement a játékban, írják külföldi fórumokon is. 😊

valaki segítsen már

a következõ gondom van még mindig a gameval, miota friss a rendszerem folyamatosan felpörgeti a CPU-t 100% ra és befagy a gép csak a reset segít, mi lehet az oka, hogyan oldhatnám meg a problémát?

nézz szét itt
rooney8
Nem<#nemtudom>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

SL
VEZÉRLÕPULT->MAPPA BEÁLLÍTÁSAI

mostmár jó lenne ha elhúznál a bambaságaiddal innen.

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

Firerock
ha total commandert használsz akkor beállítások ott felülrõl a második és ott a legelsõ:látszi ka rejtett system file

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Te nem unod már magad?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

n3whous3
valahol csak van, mondjuk nekem nincs win7

púúúúú

longhaul
Helyette fent van keresõ a WIN 7 rendszerben.

OMSI FOREVER!!!

longhaul
KÖSZI. az tudtam hogy futtatás, csak a Win7 ben nincs olyan na mind1.

OMSI FOREVER!!!

n3whous3
amit én írtam le az ugyanott van

futtatás -> beírod, hogy regedit. Aztán amit írtam, meg tommyg is

púúúúú

longhaul
nem tudom hol? Ismerem a Vezérlõpultat.

OMSI FOREVER!!!

Sziasztok! Mi kell a játékhoz hogy tudjak új cuccokat betenni tudom van valami program vagy mi de tudom a nevét és nem igazán találom sehol vagy csak én nem tudom hogy már megtaláltam.

n3whous3
ja a végén meg kell restart, ahogy mindig win alatt

púúúúú

n3whous3
futtatás -> regedit ez lett volna

púúúúú

n3whous3
arra gondolt, hogy a regedit-et futtatod a futtatás gombbal, majd aztán a SOFTWARE fül alatt törlöd az összes bejegyzést, aztán majd újra generálódik. A SYSTEM/setup alattiakat is töröld

púúúúú

longhaul
És a vezérlõpultban belül rendszergazda?

OMSI FOREVER!!!

SL
Vezérlõpult tudod hol van?

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

longhaul
Biztos jó lesz? Nem a programokat is törölöm vele együtt?

OMSI FOREVER!!!

rooney8
reménytelen...<#shakehead>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

longhaul
Milyen akadémia?

OMSI FOREVER!!!

rooney8

tommygear
törölj minden bejegyzést a regeditbõl és jó lesz
n3whous3
aki ezt most érti, az tegye fel a kezét

púúúúú

longhaul
Jó de hol engedélyezzem? Windows 7 alatt a fenti keresõbe mindent szót beirtam, de semmilyen kiadod útvonal sem arra utalt . Most beirtam r e * e d i t szót, és milyen értéket adjak meg? Nem tudom már pontosan de 300 vagy 0.300 a sok nulla után??

Köszönöm

OMSI FOREVER!!!