Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Because fuck you. That\'s why.
Egyébként ahogy nézegetem a benchmarkokat, mindig olyan érzésem van hogy mindenki rádob egy tizest az FPS-re. 😊
Nekem nincs rossz gépem, mégse lép a GTA 34 fölé. Néha meg amikor megyeget kb 23-26 - al, akkor is van olyan, hogy mintha beakadna egy pillanatra. Csak nálam van ilyen?
"jáccasz"-no comment:d
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Average FPS: 45.83
Duration: 37.10 sec
CPU Usage: 94%
System memory usage: 72%
Video memory usage: 94%
Graphics Settings
Video Mode: 1440 x 900 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Texture Filter Quality: High
View Distance: 30
Detail Distance: 30
Hardware
Microsoft Windows 7 Ultimate
Microsoft Windows 7 Ultimate
Video Adapter: ATI Radeon HD 3800 Series
Video Driver version: 8.14.10.671
Audio Adapter: Speakers (High Definition Audio Device)
Intel(R) Core(TM)2 CPU 6420 @ 2.13GHz
File ID: Benchmark.cli
Because fuck you. That\'s why.
A gépeen hogy jáccasz a gta 4-el mien grafon és hogy szaggatja mert nekem teccik a géped lehet én is ijet veszek
a regediteset és az msconfigosat megcsináltam már de nem segített😞
nyomom a home gombot de semmi :S
\"Erről van szó!\"
Pedig napokkal ezelõtt telepítettem ugyan ilyen pecssel és akkor ment. Ja és bekellet ixelni a tulajdonságain hogy "Windows 7 (Service Pack 1)" Kell valamilyen SP?
x360? az is kezd avulni... mostanában lesz egy feljavított változata, inkább várd azt meg.
púúúúú
lesz egy kis zsém és nem tom hogy erõsitsek (lásd #37251)
vagy vegyek egy Xbox 360 premiumot .
Szerintetek melyik a jobb, mert láttam a grafjukat kicsit a szinek eltérnek ....
Uranus cabrio
Buffalo cabrio
Virgo cabrio
Comet police
kivancsi vagyok a folytatasra, lesznek-e rendes auto konvertalasok, mint az elozo reszekhez. bar ha sikerult az alap modelleket alakitgatni, akkor biztos lesznek majd rendes, konvertalt autok idovel.
próbáld csak meg szóközzel
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
így néz ki a commandline.txt:

moddolós progi?semmi nincs fenn csak maga a game
púúúúú
és apatchek se mennek fel,arra nincs valami megoldás?ahoyg felrakom akkor az exe hibát észlel
púúúúú
púúúúú
Lehet köze van ennek az 1.04-es patchez is. Eddig a kórházas küldetésnél teljes LAG és utána rövid idõ elteltével játszhatatlanság. Most meg semmi és 1280x1024-ben megy szinte teljesen akadás nélkül. Elõtte meg örültem, ha full low-on 800x600-on ment.
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
am mediumon akadozás nélkül
valaki fel tudná nekem tölteni a mûködõ commandline.txt-jét?
én bárhogyan csinálom nem mûködik
az kéne bele csak hogy 2xesnek lássa a memóriám,hátha megszûnik a Resc10es hibám(Out of video memory)
processzor: AMD Athlon94 x2 6000+(3.0GHz)
Videókártya:ATI Raedon HD 4830 512MB
4 GB RAM
Mert körülbelül ugy hiszem hogy közepesen nem szaggat bele.Ti szerintetek ez mien grafon menne ???
low: %
medium:%
high:%
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢