Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg tudná valaki mondani hogy hová teszi a gép a gta4 mentésemet vagy hogy hol van
(kivittem csítnélkül és szeretném rátenni a pendriveomra hogy meglegyen)
a dokumentumokban csak a sajátzene mappája van akkor hol van a mentés ( mert a sa ban ott volt abba a mappába)
Nem bírok rájönni milyen fileok okozhatták ezt. Bármi más ENB modot felrakok, ez az effekt megmarad.
Hameg kitörlök minden ENB-s filet a fõkönyvtárból, többet nem indul el a játék.
Ötlet?
We will never forget! WTC
Valószínû hogy csak akkor mûködik jól, ha nem módolt túlságosan a játék.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
BattleTag: kabel15#2672
Activation process has been terminated
Internal error message: userdata commit failed
AlexCross
Olvastam a gépedrõl, ez többféle alaplappal létezhet?
Egy ismerõsnél tetû lassú lesz új telepités után, de abban csak 1 magos 1MB cash van, valami 604 procival?
A tiedben pontosan mi a proci tipusa, lehet hohgy már ég kidobtad az egészet?
Köszi a választ-
"vettem új gépet mostanság.
amin eddig játszottam:
xw6200 hp munkaállomás, 2 x 3.4 Ghz, 2 x 2Mb chache, 2 x 800 Mhz FSB (két processzor)"
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
In space no one can hear you scream.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
egyébként meg xbox.com-on regisztálj.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Szeretném megkérdezni tõletek,hogy menne-e ezen a számítógépen a GTA4 maximum beállításokkal:
-Alaplap:ASUS M5A78L-MLX
RAM:4GB DDR3 kingmax
HDD:500GB SAMSUNG
CPU:AMD X2 260(elvileg 3,2GHz,2mag)
MONITOR:18,5 SAMSUNG E1920N
DVD ÍRÓ:LG H22NS70
VGA:nvidia geforce 440GT
Ha nem vinné -ami szerintem úgy lessz-akkor milyen beállításokon menne?
a válaszokat elõre is köszönöm!! :D
Annak idején engem is foglalkoztatott a revoke kérdés és írtam a Rockstar Supportnak, akik válaszoltak is.
"We have removed the activation limit from this game. However Microsoft impose an activation limit for the GFWL service. You will need to contact the Windows Live support team to see how many activation's you have remaining and if they can be increased."
Ezek alapján a LIVE tette rá a korlátozást. De igazából senki nem tudja konkrétan elmondani, hogy van-e jelentõsége még ennek a kulcs visszavonás dolognak vagy most már korlátlanul lehet használni a kulcsot visszavonás nélkül is.
Egyébként ez az egyetlen LIVE játék, ahol ilyen revoke cuccal találkoztam eddig (nem is értem ez minek kellett), mert pl eredeti Street Fighter IV-nél nem láttam ilyet, pedig az is LIVE-os.
Én a gay tony multiplayerét néztem úgy 2 hete és voltak vagy 20 unranked szerveren emberek, lehet hogy az a népszerûbb a több féle fegyver miatt.
kabel15: 5-6 ezerért kapsz újan, de full felesleges - a multi szerverek konganak, pár napja próbáltam egy olyan játékmódban keresni játékosokat, ami korábban a legjobban menõ volt és SENKI nem volt, percekig kerestem, nem voltak játékosok...
I met God. She's black
Pervert Alien ;)
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Pervert Alien ;)
Annyit szeretnék kérdezni: ..... Elkezdtem játszania Liberty city-vel, és azt vettem észre hogy más fegyverek jönnek be a Meleg csávonál ) gay tomi) mikor be írom ezt a kódot (48655501000) de ez a sok új fegyver már a motorosnál nem jelenik meg ( a sima Gta Iv fegyvereket hozza be), miért?!
Pervert Alien ;)