Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Van egy kis gondom. Játszok-játszok a GTA IV-el és akkor egy idõ után kifagy. Beakad, aztán hang is és végül ugye gtaiv.exe error ( nincs semmilyen hibakód, a szokákos "don't send" meg a "send" vagy mi ). Nincs felrakva patch mivel patchel nekem még szarabbul ment.
Gépem:
Intel Core 2 Quad 2.4 Ghz
Geforce 9600 GT
2 GB RAM
Valaki már mondta azt hogy a windowsommal lehet a baj. De nem tudom miért amikor nem is csinálok vele semmit és karban is tartom.
Elõre is köszönöm a segítséget !
Üdv:Coli
Steamen vettem a GTA4-et és amikor belépek a játéba nem jön elõ a friends listám. Ha leteszem a játékot tálcára és megnyitom a friends listát azt mutatja, hogy online vagyok pedig azt kéne, hogy mutassa in-game GTA4. Miért van ez? Hogy tudom megoldani ezt a problémát?
Üdv!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
teljesen pozitív tapasztalataim vannak,játszottam vagy másfél órát,semmi RESC10,Grafika eddig csak high volt úgy volt 25-30FPS most minden fullmax😄 és 30-40FPS
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
4800+.ot 200-al biztos emelheted. Ha jól tudom 2600 az alap. 2800-on simán eltekereg.
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
8600 GT
2Giga Ram
800*600 Lowon, nagyjából minden a lehetõ legalacsonyabbon, trafficpicit feltornászva. Mit lehetne tenni, hogy jobban fusson? Procit meddig lehet biosban biztonságosan húzni?
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
1280mb ram.
NVIDIA GeForce 7600 GS (256 M😎
nem tom hogy jó e a videókari hozzá meg a tobbi cucc.
Igaz még így is csak 20-25 FPS <#idiota>#idiota>
De elõtte alig érte el a 20FPS-t. Win7 alatt sokkal stabilabbnak érezhetõ!
púúúúú
púúúúú
Patch v1.0.4.0 tartalmazza az elõzõ 3 javítást, vagy szép sorban fel kell pakolni 1-4-ig?
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
púúúúú
akkor mondjuk úgy hogy véletlenül letöröltem a filokat és nem szeretném újratelepíteni a játékot
LÉGYSZIVES valaki töltse fel
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"