Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ley Roland
valaki erre #38158 ?

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

MerlinW
Egy túrót. Akinek van pénze jobb gépre annak van a játékra is. Jó gépen semmi baj a játékkal. Ékes példa lehetek akár én is. Nemrég linkeltem mindenféle képet, adatot. 1680-ban minden maxon (csak distance 50-en) tökéletesen fut a játék (ráadásul még 4850-el játszottam vele). És nincs 200ezres gépem, csak okosan kell vásárolni😊

Flém elkerülés végett, nem warezvita, csak általánoságban beszélek. Felõlem az warezol aki akar, nekem nem lételemem a játék😊

[merlinw.org]

DJ RX7
biztosan 3-4 millióan vették meg volna pc-re ha nem fuserálják el a portolást. nem is értem, hogy gondolhatták ezt így a marketingjük szempontjából.

:3

MerlinW
Mondjuk megértem õket (és a többi konzol orientált céget). konzolosból eladnak 4-5 milliót, PC-sbõl max 1-2-t. A programozókat, rezsit, külön terjesztést fizetni, stb... a nép nagy része meg letölti. A vállalatok (az élet minden területén) pont annyit dolgoznak hogy megérje nekik. Se többet, se kevesebbet😊

[merlinw.org]

DJ RX7
biztos, hogy ez a motor lesz csak tuningolnak rajta kicsit ahogy anno az elõzõ sorozatnál is.

DJ RX7
ez volt nekem. dettó ilyen dobozzal.

DeerHunter01
legyen ez a motor mert tényleg gyönyörü szerintem csak legyen jó a pc-s verzsön

\"Erről van szó!\"

MerlinW
Ha a Rockstar azt mondja hogy ugyanez a motor lesz az 5-ben (márpedig azt mondja - fõleg hogy már 1 éve fejlesztik) akkor nagy a valószínûsége.

[merlinw.org]

n3whous3
geforce 2 mx 400 32 mega rulez :ASASD:AS:ASD

púúúúú

DJ RX7
dettó. nekem gta 3-ban 2. városban nagyon rángatózott vice city-ben meg egy csepp akadás sem volt. geforce 2 mx-el.

Ley Roland
1.0.4.0

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

n3whous3
melyik patch van fent nálad?

púúúúú

Ley Roland
Az normális ha viszem a singlet akkor kilép a live-ból?
Azt írja ki hogy offline.

Lacee86
Lehet, én csak 2004-ben játszottam GTA III-mal is meg VC-vel is, akkor vettem új gépet, szóval azért bõven megbírkózott mind2-vel. SA már neccesebb volt kicsit nekem; vezetés közben sokszor nagyon beszaggatott.

Máté: Következõ helyszín ismét VC lesz, ezt garantálom. Különben halálosan megfenyegetem a Rockstarosokat.<#idiota>

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

mila69en
az teljesen mindegy mit írnak😄 emlékszem mikor kijött a gta 3 alig volt valaki akinek élvezhetõen ment a játék, a vice city viszont már igen, a SA meg csak úgy suhant😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Máté94
De ez áprilisi tréfa volt😊
SL
#38151 <#gonosz1>

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

Hello
egy kérdésem lenne
Revenger's tragedy nevû pályán amikor meg kell ölni azt az oroszz nevüt(nem jut eszembe) fejbe lövi pegorinot aztan fel megy a helikopterre en le a hajora kovetem mindej LJ jon a helivel felmaszok es akkor de csak akkor irányithatatlan az annihilator amikor maskor iranyitom teljesen irányitható mert nem forog a kamera ha forgatom mintha fujna a szél
valakinek elõfordult ez?
elöre is kköszi
Lacee86
Ja, de amúgy utánanéztem, tényleg sokkal nagyobb gépigényt írtak a VC-nek mint a GTA III-nak; fura.

n3whous3
micsoda, nálam a gta iii alig ment normálisan, a vc meg sokkal jobban, ugyanazon a gépen

púúúúú

Colton
nekem Jóval a minimum alatt van és játszhatóan megy!

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Máté94
Ez honnan jött?😄
a VC-nek kb. 2x akkora gépigénye volt
a GTA4-nél most tényleg a két új motor kavarhat be, ezelõtt egy PC-s gameben sem használták õket
SL
GTA V = Grand Theft Auto: Harbour City

n3whous3
nem biztos ám, hogy ugyanaz a motor lesz, ellenben sztem is tuti tanulni fognak a hibákból

púúúúú

DJ RX7
végül is vice city sokkal jobban optimizálva volt mint a 3

mila69en
ugyanez a motor addigra már suhanni fog az új gépeden😄DD ugye gta 3, vice city esete gta4 gta5 esetében is ez fog történni😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

MerlinW
Az majd a meglepetés lesz😊

Bár én még mindig tiltakozom ez ellen, ugyan nem tudom milyen varázshardverem lehet, de nekem sosem volt problémám a játékkal...

[merlinw.org]

DJ RX7
azt miért nem kérdezte meg, hogy: a pc-sekre megint fognak szarni magasról és a portolást megint elbasszák?

MerlinW
Ha még nem lett volna:

Michael Pachter és a GTA 5 - Dixie Flatline

Michael Pachter, a Wedbush Morgan csillagszemû, sosem tévedõ elemzõje megkérdezte a Take Two játékkiadó vállalatot, hogy csinálják-e már a Grand Theft Auto folytatását. Amire igenlõ választ adtak. Egyben hozzátették: már egy éve csináljuk a folytatást Miki!

Továbbá a GTA IV-hez fejlesztett motort használják majd, a készítõk pedig nagyon motiváltak, hiszen ha elkészülnek, akkor nagy csekket vehetnek át a kiadótól. Pachter végül megjegyezte, hogy sajnálatos módon a GTA 5 nem fog megjelenni a 2010-es pénzügyi évben, azaz 2010 októberéig semmiképp. Viszont 2011 októberéig mindenképp piacra dobják és 15-18 millió eladott példányra számítanak (az elemzõk).

[merlinw.org]

felinstaláltam a 1.0.3.0 -ás patchet a többit nem, és amikor indítom a játékot hibaüzenet jön ki EFC20 Invalid resource detected - Please re-install the game, mi lehet a baj?

Lacee86
Tömören annyi, h nemtom, h milyen géped van, de még ha erõs, akkor is igencsak ajánlott legalább az 1.03-as patch-et feltenni (korábbiak nem kellenek). Az 1.04-estõl nekem személy szerint kicsit rosszabbul futott a játék, de ki kell próbálni.

MerlinW
"valaki leírná h mit kell róla tudni"
Social Club, GTA weboldal, visszaolvasás, google.

"ha több patch van akkor fel-e kell tenni mindet,"
Nem kell.

"hogy mivel lesz jöbb tõle a játék.."
Lásd elsõ pont.

Nem lusta, önálló.

[merlinw.org]

Császtok! segítség kéne, láttam h létezik patch a gta iv-hez és fel akarnám tenni... de nemtudok róla semmit... valaki leírná h mit kell róla tudni, pl olyanokat h ha több patch van akkor fel-e kell tenni mindet, vagy hogy számítt-e a sorrend, meg hogy mivel lesz jöbb tõle a játék... elõre is köszi

TaRka0107
Persze, nekem is SP3 van fent csak ha nem akar bajlódni a telepítéssel......

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

MerlinW
Nem

[merlinw.org]

ChuckyHUN
Addon autók nem húzzák nagyon el az FPSt?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

MerlinW
Valóban érdemes feltenni a szervízcsomagokat, bár az SP3-ban nem nagyon van semmi új, csupán az SP2 óta kijött javításokat tartalmazza egyben.

[merlinw.org]

DJ Skyline
DAF CF
Brabus SV12 S Biturbo
Ford Mustang Sandroadster
Nissan 300ZX

egyre jobban beindul a bolt, örülök. bár még nincs sok kedvemre való autó. 😊

DJ RX7
nem is lehet beleülni 😄 nekem legalábbis valamiért nem hajlandó rá.

Lacee86
Akkor ok.

ChuckyHUN
nekem meg nem eredeti volt és mégis jó volt...

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Lacee86
Ja, csak lehet h akinek nem eredeti Wondowsa van, annak csinál vmi gebaszt. Nekem eredeti van, úgyh sima ügy volt a telepítés.

12346
nah, még elsõnek megcsinálják az összes ratyi autót ebbe is, aztán majd idõvel lesznek kultúrak is^^

ChuckyHUN
ja csak SP3tól jobb lesz az egész, na de mindegy...

SL
mi a brantnak írod le kétszer a kérdést? ha nem válaszolunk rá akkor nem tudjuk.

szedd le a Games for Windows Live 1.1-et mert lehet, hogy bekavar neki.

Sziasztok!

Steamen vettem a GTA4-et és amikor belépek a játéba nem jön elõ a friends listám. Ha leteszem a játékot tálcára és megnyitom a friends listát azt mutatja, hogy online vagyok pedig azt kéne, hogy mutassa in-game GTA4. Miért van ez? Hogy tudom megoldani ezt a problémát?

köszi srácok, de ezzel most nem lettem okosabb 😞 am meg fent van az sp3. még próbálkozok 1-2 dologgal, de ha nem sikerül akkor reinstall OS lesz. de azért másnak esetleg nincs ötlete még ? 😞
TaRka0107
Hát nem egyszerûbb! Mert még letöl....... izzéé....megveszed..... aztán felrakod az 1óra meg még driverek telepítése! Átírás meg 2 perc!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94