Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Flém elkerülés végett, nem warezvita, csak általánoságban beszélek. Felõlem az warezol aki akar, nekem nem lételemem a játék😊
[merlinw.org]
:3
[merlinw.org]
\"Erről van szó!\"
[merlinw.org]
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Azt írja ki hogy offline.
Máté: Következõ helyszín ismét VC lesz, ezt garantálom. Különben halálosan megfenyegetem a Rockstarosokat.<#idiota>#idiota>
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
egy kérdésem lenne
Revenger's tragedy nevû pályán amikor meg kell ölni azt az oroszz nevüt(nem jut eszembe) fejbe lövi pegorinot aztan fel megy a helikopterre en le a hajora kovetem mindej LJ jon a helivel felmaszok es akkor de csak akkor irányithatatlan az annihilator amikor maskor iranyitom teljesen irányitható mert nem forog a kamera ha forgatom mintha fujna a szél
valakinek elõfordult ez?
elöre is kköszi

púúúúú
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
a GTA4-nél most tényleg a két új motor kavarhat be, ezelõtt egy PC-s gameben sem használták õket
púúúúú
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Bár én még mindig tiltakozom ez ellen, ugyan nem tudom milyen varázshardverem lehet, de nekem sosem volt problémám a játékkal...
[merlinw.org]
Michael Pachter és a GTA 5 - Dixie Flatline
Michael Pachter, a Wedbush Morgan csillagszemû, sosem tévedõ elemzõje megkérdezte a Take Two játékkiadó vállalatot, hogy csinálják-e már a Grand Theft Auto folytatását. Amire igenlõ választ adtak. Egyben hozzátették: már egy éve csináljuk a folytatást Miki!
Továbbá a GTA IV-hez fejlesztett motort használják majd, a készítõk pedig nagyon motiváltak, hiszen ha elkészülnek, akkor nagy csekket vehetnek át a kiadótól. Pachter végül megjegyezte, hogy sajnálatos módon a GTA 5 nem fog megjelenni a 2010-es pénzügyi évben, azaz 2010 októberéig semmiképp. Viszont 2011 októberéig mindenképp piacra dobják és 15-18 millió eladott példányra számítanak (az elemzõk).
[merlinw.org]
Social Club, GTA weboldal, visszaolvasás, google.
"ha több patch van akkor fel-e kell tenni mindet,"
Nem kell.
"hogy mivel lesz jöbb tõle a játék.."
Lásd elsõ pont.
Nem lusta, önálló.
[merlinw.org]
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
[merlinw.org]
Brabus SV12 S Biturbo
Ford Mustang Sandroadster
Nissan 300ZX
egyre jobban beindul a bolt, örülök. bár még nincs sok kedvemre való autó. 😊
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
szedd le a Games for Windows Live 1.1-et mert lehet, hogy bekavar neki.
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Steamen vettem a GTA4-et és amikor belépek a játéba nem jön elõ a friends listám. Ha leteszem a játékot tálcára és megnyitom a friends listát azt mutatja, hogy online vagyok pedig azt kéne, hogy mutassa in-game GTA4. Miért van ez? Hogy tudom megoldani ezt a problémát?