54920
-
benedekcs #53732 Sziasztok!
Kb. 5 perc játék után kikapcsol a képernyő de a hang megy tovább, Mindegyik patch fenn van, illetve crackelve is van.
Volt már ilyen gondom de akkor zárlatos billentyűzet okozta, egy csere után, aztán rendesen futott.
Amúgy nem szaggat , szépen menne, 100-100.
Próbáltam már az energiaellátással kapcsolatos beállításokat megváltoztatni ,de nem működik azzal sem, néztem hogy talán a kártya melegedik túl, de 72 foknál nem nagyon megy feljebb.
Előre is köszi -
Frenklin737 #53730 Sziasztok tudnátok segíteni be szeretném teni a gta 4 be ezt az autot GAZ 2705 Taxi de amikor a mod instaler ral kiválasztom rá megyek hogy nezt egyszerűen kilép a programbol peddig nagyon szeretné ezt az autoz valaki please!!! -
Egy pár napja technikai gondok miatt kénytelen voltam kiszedni a gépből a videókártyát. Szerencsére így sem használhatatlan a gép, mert van integrált VGA. Csak az érdekesség kedvéért kipróbáltam, hogy mit kezd a GTA-val. Tudom, hogy értelmetlen ezzel próbálkozni, csak kíváncsi voltam (egyébként elindult, csak gyök 2-vel ment).
Aztán később eszembe jutott, hogy most akkor nekem a játék úgy fogja érzékelni, mint ha 2 gépen lenne telepítve, mivel ugye az eredeti kártya helyett most az integráltat érzékeli? Mert én úgy tudom, hogy alkatrész csere esetén, ha nincs kulcsvisszavonás, akkor elvileg úgy érzékeli a játék, hogy két gépre telepítették.
Most akkor vonjam vissza kulcsot és ha lesz új VGA-m, akkor aktiváljam újra vagy integrált kártyánál nincs ilyen gond.
Fontos lenne a válasz. -
Az igazi 4 magos procikat is megszivatja néha, az i3 meg csak 4 szálas ugye. Kicsit vedd lejjebb a prociigényes látványjavítókat (forgalom intenzitás pl.) -
hali
az miért van hogy az alábbi konfigon
i3 2120
4gb ram
HD 7870
szaggat a játék ha a város felé nézek vagy autózok ? ENB modot tettem csak fel.. de kb anélkül is be be szaggat... ez vicc.. BF3 simán kitol 1600x1200-ba 70fpst maxon... Nem multiba!! de ez a 4 éves játék megfogja a gépet... legújabb patch van fent stb stb... ha valakinek van ötlete szívesen fogadom -
2.-ra is LOL.. :DDD -
-
Frenklin737 #53722 Sziasztok! egy olyan broblémám van hogy betetem bár auto modot de azok nem jellenek meg csak taxi rendör és egy ketö auto van ez miért van tudna valaki segíteni? -
Mast3rBoYHD #53721 Sziasztok! Van néhány jó GTA IV Gameplay és FuN videó:
http://www.youtube.com/playlist?list=PLD472AEBEE9D97358&feature=plcp
Ezt másold be a böngésződbe ha kíváncsi vagy rá!
UI.: Feliratkozni nem szégyen! -
janihunk #53720 1.0.4.0 -
janihunk #53719 Passz nálam 1.0.0.4 működött csak nagy gép kell neki, nem az enyém. -
Sziasztok! Találkozott már valaki olyan hibával, hogy a játék akkor akadozik, amikor a billentyűket nyomja az ember? -
Halihó! Valaki tolja még multiba a gamet? -
Nelson85 #53716 Most tettem fel, Black-box os változathoz, de nekem ilyen fehér TV zajos az egész kép, átlátni rajta, de marha idegesítő. ezt ki lehet kapcsolni vagy valami verzió hiba lesz? -
krisz x #53715 Kollégám fiának oda adtam a gta4 felraktuk neki + patch de nem indul! Anno nekem ment!
WS10 hibaüzenettel leáll. Már rá kerestem mindenhol de konkrét megoldást nem találtam!
Valaki tud rá megoldást? Köszi előre is!
-
janihunk #53714 -
mester1987 #53712 Már nem javítanak semmit, csodálkozom, hogy még ír ide valaki, de akkor is csak hibát... -
Robber #53711 hali olyan problémára keresek választ, hogy az 1.0.1.0 és az 1.0.2.0 patchet felraktam, de mikor a 3.-at felrakom már nem indul el a game
mi lehet a probléma? (a többi patchet is fel akartam rá rakni, hátha kijavítják, de semmi)
-
Legjobb lenne egy olyan cheat hogy az aktuális küldetés megnyerése, átugrása.
Régebbi GTA részekben volt, ehhez nem találok! :S -
Sziasztok!
Nem értem mitől van, de nem lehet már nálam bowlingozni, így nem tudom megcsinálni a first date küldetést.
Megveszem a tagtól a jegyeket ott van a kék jel a fele fölött okés, üres pályára kéne menni,de ott már nincs a sárga ikon hogy odamegyek és elkezdje.
Régen ment most valamiért már nem.
Esetleg valakinél hasonló? -
pfordos #53708 Sziasztok!
van az a küldetés, amikor romant kell megmenteni, mert túszulejtették vmi hangárban. végigszenvedem magam az összes lövöldöző hülyén, és felérek Romanékhoz, de nem tudom megmenteni. hogy kell lelőnöm a faszit? ti hogy csináltátok? automata célzás és lövök, ennyi?
mellesleg van olyan cheat a játékhoz, amivel küldetéseket lehet átugrani?? THX!!!! -
A "clone" nem warez. Mikor megveszel egy játékot, a liszenszet veszed meg (bérled a játékot). Azt pedig a crack-el kerülöd meg. Ez az illegális, vagyis a warez.
Maga a clone megegyezik a DVD-n szereplő tartalommal, az pedig érvényes liszensz (kulcs - vagyis vásárlás után), bárhonnan legálisan letölthető (a terjesztés megint más kérdés, de azzal a vásárlónak nem kell foglalkoznia). Annyi, hogy a nem hivatalos forrásból letöltött tartalom hibája esetén nincs szupport.
Még konkrétabban: A vásárolt játék nem a te tulajdonod, te csak bérled őket. A liszensz jogosít fel a használatukra. A játékfájlok a kiadó tulajdona, azok elérhetősége pedig a letöltő szempontjából irreleváns. -
nah sikerült elindítani a játékot, full grafikával és patch-el simán megy.. semmi szaggatás :D -
Az EFLC főkönyvtárába. -
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1923382 -
sziasztok
lenne egy kis problémám, ugye van egy eredetei GTA 4 játékom, felraktam, hogy játszani akarok vele, de akármit csináltam vele nem akar elindulni, a social klub-on is regisztráltam már meg minden de akkor se.. valaki valami ötlet? :) -
markuci0 #53701 Sziasztok.Ez lehet h 1 kicsit pancser kérdés lesz,de az episodes from liberty city magyarítását hová kell felrakni? -
frankblack #53700 Bocsi. Nem Genius, hanem Logitech Rumble Gamepad F510.
logitech
Amióta ez van azóta semmi gondom, semmilyen játékkal, hiszen a windows Xbox kontrollernek ismeri fel. -
Lehet hogy nem játék közben kéne kapcsolgatni az analóg gombot. Nálam a 1nsane játék fagyott le mikor közbe kapcsolgattam. Kicsit régi játék. -
pfordos #53698 köszi! be tudnád linkelni, hogy neked pontosan milyen típusú joyod van? olcsóbb joyoknál képtelenség beállítani vhogy h xbox kontrollernek ismerje fel?
amúgy playstation2 kontrollerem is van, és elvileg lehet kapni usbs átalakítót. szerintetek működne? -
frankblack #53697 szia. kontroller gondjaim nekem is voltak régebben. Ezzel a játékkal is. nekem is félrehúzott. Más játékoknál is volt sok bosszúságom. Saitek márkájú volt.
nálam a megoldás a következő volt: Genius joypad, amin van egy kacsoló, melynek segítségével a joypadot a windows Xbox360 kontrollernek ismeri fel. Azóta minden joypad gondom megszűnt, és ezzel a joypaddal messze jobb minőségben lehet játszani, mint korábbi olcsó tárasival.
Csak annyi, hogy a minőségi joypad drága, de meghálálja. -
pfordos #53696 Nekem nem hord félre, sőt, minden gomb tök jól működik. Csak ha benyomom az analog gombot, és a karokkal irányítom a játékot, akkor egy bizonyos idő után lefagy a joy. Akkor is ezt csinálja, amikor emulátorral tesztelem, szóval nem a GTA-val van a gond...
Milyen drivert töltsek le?? Van vmi általános usb driver ami segíthet?? -
Nálam a joy karja már első nap félrehordott, gondolom így került ki a gyárból. Aztán alapos utánaolvasással megtaláltam, hogyha kiveszem az elemet és lenyomok 3 billentyűt akkor alaphelyzetbe állítja a beállításait. Azóta működik rendesen.
Drivere ha van esetleg frissítsd.
Vagy talán egy emulátor megoldja a játékkal való kompatibiltást. Xpadder vagy x360ce -
pfordos #53694 Sziasztok
Egy kontrollerrel kapcsolatos kérdésem van. Van egy Elecom márkájú kontrollerem, amin ha bekapcsolom az analog funkciót, akkor gta IV játszása közben egy néhány perc után a kontroller "lefagy", szóval a gomb amit éppen lenyomtam "beragad", Niko csak megy előre a falnak... Ilyenkor újra kell indítani a gépet és csak akkor működik normálisan újra.
Valami ötlet? Egyszerűen elromlott a kontroller (1 hét alatt?!) vagy valamit frissítenem/telepítenem kéne...? Köszi! -
Hát ez így elég tág, kismillió féle mod van hozzá. Az autókat pl külön progival kell berakni, nem elég másolgatni. (sparkIV). -
Hello
Egy olyan kérdésem lenne hogy töltöttem le módokat azokat hova kell másolnom? mert mondjuk van két fáljt de semmi leírás h hova tegyem
köszi a segítséget -
Szevasztok!
Egy olyan kéréssel fordulnék hozzátok, hogy valaki nem tudna linkelni egy scripthook meg asi loadert tömörítve? Kettő dolog miatt kellene, az egyik az a simple native trainer a másik a traffic load mod, 1.0.4.0 a játékom. Korábban volt egy működő install, de a mostani hibaüzenettel indul, bár legalább elindul, viszont a traffic load nem működik. (a trainer igen). A legfőbb bajom, hogy a régebbi scripthook linkek már nem működnek, hátha van innen valakinek régebbi. Előre is köszi! -
Legvar #53690 Mar megoldodott leszedtem egy crack nelkuli jatekot ami csak maga a lemez! Igy most jo egyebkent nincs benne a windows centerben! En is arra gondoltam de nem talaltam! De ezen tenyleg felesleges vitazni! Megoldodott kesz csak bosszanto, ha az ember elhegyja a dvdt akkor nem tud mar vele mit csinalni!!! -
Így van! Steam-en hihetetlen jó akciók vannak. Most pl: az L.A Noire negyed áron megvehető.
Még a Galaxisnet is jó, ott is mindig vannak akciók. (mindig onnan rendelek) -
Steam-en hamarosan elkezdődik remélhetőleg a nyári akciózgatás és ilyen akciózgatásokkor le szokták néha árazni a GTA-kat is valami hihetetlen mértékben.
Szerintem ez lenne esetedben a legegyszerűbb, mert tényleg szinte odavágják az emberhez bagóért.