54919
-
#53866 Megvilágosodtam. Szal progi használat előtt legalább egyszer be kell hörrenteni a játékot, hogy tudja mi van^^ -
#53865 keresned kell egy kiutat és le kell rázd a rendőröket. a földszinten valahol kell legyen kijárat, nézz körül jól;):D -
#53864 Elakadtam egy küldetésnél, lehet segítséget kérni itt?
Az van, hogy egy rendőr hapsi megbíz, hogy hozzak el valakitől fájlokat egy irodából. Öltönyben kell mennem interjúra, hogy bejussak, de mikor megölöm bezárják az ajtót ahol bejöttem. Ha az irodaházban elkezdek lefele menni, folyamatosan jönnek be a rendőrök. Akármennyit lövök le, akkor is csak jönnek. Máshogy kell kijutni? -
Leky #53863 Megoldódott a problémám a Grand Theft Auto Episodes from Liberty City cd kulcsával kapcsolatban.
Az alap gond az volt, hogy a Steam hibásan küldi/küldte a cd kulcsot ehhez a játékhoz. Két megoldás létezik ennek orvoslására az egyik Steam-en belül a játékfájlok épségének ellenőrzése funkció. Elvileg ez is adna új kulcsot, de ez nem történt meg. A másik az xbox.com-on a kód beváltás menüpont. Ez utóbbi pedig mindjárt az elején elakadt " Probléma történt a kódhoz kapcsolódó ajánlattal" hibaüzenettel. Így nem tudtam továbblépni a Games for Windows Marketplace-be, mert ott nem jelent meg a játék.
Az volt a gond, hogy magyar account-al hivatalosan nem lehet elérni a fent említett játékot ezért volt a hibaüzenet az Xbox.com-on. Létrehoztam egy angol hozzáférést az xbox.com-on és így már továbbengedett és meg is jelent a Marketplace-ben a játék, itt már a megváltozott cd kulcs volt amit a játék el is fogadott.
-
#53862 Szevasztok!
Olyan problémám akadt, hogy tegnap fölpakoltam csak a GTA4-et, 1.0.7.0-ás peccsel. Gondoltam kipróbálom a Vehicle Mod Installer v1.3 nevezetű cuccot, aminél alapkövetelmény, hogy be kell neki lőni a játék gyökérkönyvtárát. Meg is van, de sipákol, hogy az american.gxt nevű fájlt nem találja az általa leírt helyen.. Pedig ott van. Ilyenkor mi a történés? A fájl nem írásvédett. -
#53861 árnyékok minőségét lentebb veszed vagy kikapcsolod -
Krisz024 #53860 Sziasztok. Az a gondom hogy játszok akkor nap közben megy rendesen amint beesteledik a játékban elkezd szaggatni... mit tudok tenni ez ellen? előre is köszönöm a válaszokat. -
#53859 Rendben, kipróbálom amiket mondtál. Köszi szépen a segítséget! :) -
#53858 SZtem igen. Alapból mennyi volt? mert lehet hogy 1024x768 is elég, ami már nem olyan csúnya és a textúra minőséget próbáld ki először a Low-ot majd talán a medium is jó. Ami fontos: árnyékot (Shadow Quality) KAPCSOLD KI! Az árnyék is elég gépigényes. Meg a tükröződés is ki. lehet low is talán. vizet is vedd le lowra. Night Shadow ki. (ha éjszaka is kevés az fps) a textúraszűrés minősége nem tudom mit takar.
És ami másodszor fontos: a 3 csúszka (View distance, detail distance, Vehicles density) Minél alacsonyabb annál jobb. (főleg a látótávolság)
A VSync vagy kikapcsolva vagy bekapcsolva jobb, ki kell próbálni. -
#53857 A minimumnak megfelel. Csak kérdés, hogy azt hogyan állítom be a GTA-ban? Felbontást is le kell venni 800*600-ra? :D -
#53856 Hát a videokártya memóriamérete nem igazán elég... az ajánlott a 1 GB...
Nézd meg itt hogy őszerinte milyen a géped! Kiválasztod a GTA IV-et és a "Can you run it?" gombra kattintasz. Megvársz amíg elemzi a géped, aztán megjelenik az eredmény. (Java szükséges a futtatáshoz) -
#53855 Hát mozgás nélkül 20-25 FPS, mozgással meg 15-19.
Ha meg a grafikát jobbra állítom akkor 10 körüli. Lehet mégis a gépem gyenge? :( -
#53854 Pl. ffraps progival. link Feltelepíted, elindítod, a sárga érték lesz képernyő vmelyik sarkán az fps. (tulajdonképpen a progiban az FPS fülnél betudod állítani hogy melyik sarkon legyen.) Alacsonyabb: rosszabb, magasabb jobb.
Jelezd majd! -
#53853 azt hogyan tudom kideríteni? -
#53852 Mennyi az fps értéked a mozgás közben és amikor nem mozogsz? -
#53851 Hát lehet, akkor megpróbálom megszokni, most még nagyon furcsa.
Konfig:
Intel DualCore i3, 2.27 Ghz
DDR3, 4 GB ram
Ati Radeon HD5470 512 MB
Minimumon ahogy néztem nem kellene akadnia. Bár ahogy állítgattam, nem lett jobb, csak rondább :D -
#53850 Alapból nincsen ilyen kameraállás. Cserébe viszont az egérrel korrigálhatsz magadnak, illetve nézelődhetsz kedvedre (de ez már biztos feltűnt).
Azért is jobb ezt a módszert megszokni, mert később nagyon jól fog jönni, mikor vezetés közben kell lődöznöd.
Másik kérdésre: pontosan milyen is az a konfig? -
#53849 Azt viszont bátran megkérdezem, hogy lehet-e valahogy állítani a nézetet vezetés közben? Nem arra gondolok, hogy belső vagy különböző külső nézetek, hanem, hogy a külső nézet normálisan kövesse az autót. Kanyarodásnál nem látom az utat, hanem az autót oldalról.
Másik kérdésem az lenne, hogy lehet-e tenni valamit az akadás ellen? Gépkonfigom jó a játék követelményeihez és leginkább csak akkor akad be mikor elkezdek mozogni. Tehát, ha állok és nézem a forgalmat akkor minden rendben.
Köszönöm előre is! -
janihunk #53848 Saját:
-
#53847 Sziasztok!
Látom, hogy a warez tilos, ezért nem keresne fel valaki priviben, akitől tudnék segítséget kérni a játék elindításához?
Ha ilyet sem szabad kérni, akkor elnézést és kérem a komment törlését! -
Leky #53846 Köszi, várok. -
#53845 Itt a banner alatt van a Hivatalos oldal. Lépj a Support-al kapcsolatba, ott biztos tudnak segíteni. Ha nem tudsz angolul, szépen megfogalmazod magyar nyelven (lehetőleg toldalékok és kötőszavak nélkül) a problémádat és a Fordítások.hu-n lefordítod a kérdésed-panaszod, és beküldöd. Mindenképpen fognak rá válaszolni. Légy türelmes és várd a megoldást. -
Leky #53844 Mindent úgy csináltam ahogy itt le van írva:
1. Open a browser and go to xbox.com log in to your GFWL account, click My Account then click Redeem Code and put in the cd-key you got from steam, this will tie the key and game to your GFWL account.
2. You should have Games for Windows Marketplace installed already, run it.
Start->All Programs->Microsoft Games for Windows Marketplace->Games for Windows Marketplace
Click the Downloads tab and you should see GTA IV PC, Click it and some details should appear, then finally Click "View Game Keys"
3. The key shown here is completely new, i believe it is created when you tie your steam cd-key with your GFWL account.
Az első pontnál a kód beváltásánál ezt írja ki:
Probléma adódott a kódhoz kapcsolódó ajánlattal.
A Games for Windows Marketplace programban is hiába jelentkezek be ott sem jelzi ki a játékot.
Találtam egy másik lehetséges megoldást Steam-en a fájlok ellenőrzését amivel elvileg kapnák új kulcsot, de a kulcs marad a régi.
Teljesen tanácstalan vagyok, valaki ha tud adjon tippet mi tévő legyek. -
#53843 csak pár kommentet kéne visszaolvasni
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1135800202&no=53822 -
#53842 Tökéletesen fut! Noha én a Texture packot nem telepítettem a telepítőjével. (Mert gondolom az HD-sek és akkor egy idő után eltűnnek. -
Leky #53841 Szarakodott a Games for Windows live kliens program, de most már jó. Így ha a Live-ra kattintok a játékban akkor bejön Games for Windows ott bejelentkezek, majd amikor a kódot beírom nem fogadja el pedig biztosan jól írom a Steam által adott kódot. Ilyenkor mi a teendő??? -
#53840 srácok tudja valaki hol tudnék gta4 steam kulcsot venni, aránylag olcsón? -
#53839 regisztrálni kell a social club-ba is, utána live-ba beírod a kulcsot.
a multit a játékot elindítva, a mobilodról tudod elérni. -
Leky #53838 Megvettem Steamen az Episodes From Liberty City-t. Elindítom a Steam kiírja jobb alsó sarokban a cd kulcsot, hogy majd be kell írnom, de sehova nem lehet. Bejön a menü, majd rákattintok a Live-ra és ott csak a Social Club News jön be. A multit hogyan tudnám elindítani? -
#53837 Episodes From Liberty City-ről multi téren nem tudok nyilatkozni, alap GTA 4-el kapcsolatban meg közvetlen előtted lévő kommentet nézegesd.
Az, hogy nem szeretik Win 7-et pedig hülyeség. -
Leky #53836 Lenne még kérdésem a játék multijával kapcsolatban. Multi szempontjából melyiket éri megvenni (Steamen venném meg)? Gta IV vagy a Grand Theft Auto: Episodes From Liberty City -t. Illetve olvastam valahol hogy a GTA IV nem szereti a Win 7-et, igaz ez? -
#53835 én akárhányszor felmentem, a sok deathmatch alatt mindig találtam 1-2 mafiya worköt, 2-3 racet... -
xido #53834 még megy,de sajnos már csak az ökörködős death match..pedig voltak jó autóversenyek meg minden,de már ritkán találsz játékost azokra -
Remélem a gépemhez (aláírás) valót javaslod...
Hnap kipróbálom. -
janihunk #53832 Ezt szed le. -
Leky #53831 Steam-en megvenném a játékot és arra lennék kíváncsi, hogy a multit játsszák még a játéknak vagy már felejtős ez miatt? -
#53830 ??
Printscreen...
Már 2x-szer előfordult játék közbe, én azt gyanítom hogy ez a grafikai mod miatt van, ugyanis vannak 1-3 másodperces laggok, de megbarátkozok vele... -
Borg #53829 Akkor hogy raktad be ide? -
#53828 Na, ezt a hibaüzenetet soha nem láttam!
-
Borg #53827 Mert a handling.dat-ban nem jó hozzá a konfig.