Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szedtem le egy 100%os mentést, de nem mûködik sajnos. F meghajtóra tettem a játékot, nem a C-re, ez lehet próbléma? a zenéket sem tudom betenni..valamint az elsõ randi c. Mitchelle-s küldinél is kifagy..
I met God. She's black
KÉP HIBA!
Eddig mûködött a GTA IV rendesen, XP alatt dx9.0c van vga drivert frissítettem, a játékot is reinstall, de a kép nem javult meg!
Aki találkozott ilyennel, kérjem írja le mi a megoldás!
Köszönöm!
ÜDv,
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Vettem egy gamepadot a GTA IV-hez: nem lámázzatok le :) de a legolcsóbb cuccot, egy noname KRAUN micsodát. Nekem amúgy megfelelne, de mit kell tennem ahhoz, hogy tudjam is használni? Mert bedugom az usb-t és nyomnám neki, de nem történik semmi. :( Valahol át kell állítani, hogy ne a billentyûzet legyen az alapértelmezett?
Elõre is köszönöm a választ! <#hamm>#hamm>
Régebben, még amikor viszonylag új volt a játék volt egy nagyon profin megcsinált videó, alatta MIA Paper Planes címû szávával, profin össze volt vágva az egész meg tényleg nagyon jól megcsinálták, viszont azóta sem találom..esetleg valaki nem tudja melyik videóról beszélek? Ezer éve túrom érte a youtube-ot, de nem találom egyszerûen :( Ha jól emlékszem egyébként hd-ban volt feltöltve
Köszi
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
★ 汤姆 李
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Akinek van kedve Multizni Írjon!
Eredeti játék nem feltétel!
Gyertek minél többen:)
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Intel(R) Core(TM) i5-2500 CPU @ 3.30GHz
Amúgy régebben XP alatt simán elfutott és ennél gyengébb volt a procim...
Lenne problémám, nagy.
Nem indul a GTA
A Social Club bejön, mikor rányomom hogy PLAY, elkezd matatni a cd-n, de utána semmi.
Mi lehet a gond?
Az lehet hogy...
aktiválás közben a win7 hibát észlelt és lehet hogy nem ment végig az aktiválás folyamat...
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Konfigom:
Intel Pentium D 3.00 GHz
1 Gb-ram
Nvidia Geforce GTX220
Windows XP
Szerintetek?
Játékoknak nem szokásuk gépeket kinyírni. Ha valami gond is lenne (túlmelegedés), elõbb állítaná le magát auto. a rendszer, mielõtt bármi probléma adódna.
Ha valakinek lenne kedve multizni az írjon!
EFLC+Skype+Hamachi gyertek minnél többen!:)
Van egy problémám a modolással, ebben szeretném segítségeteket kérni:
A játékba új járgányt raktam be(ruiner---->camaro iroc-z), de folyton lefagy, amíg a régi kocsit vissza nem teszem, ez miért van, és mit lehet ellene tenni?
AZ V. részt én is nagyon várom. Remélem amiket írtak sokfajta lehetõséget( boltba rablás stb. ) nem csak multiban lehet majd csinálni.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Én már inkább az V. részt várom, mert már számtalanszor kijátszottam, moddoltam az atyaúristenig, és már nekem unalmas. Már nincs olyan mod, ami lekötne és élvezném. Alig várom, hogy az V. részt kiadjákj, persze teljesen optimizált változatban.
Amúgy sem tetszett, hogy az elõzõ GTA részekhez képest leredukálódott a különféle munkahelyi autókkal végezhetõ mini küldetések száma.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Sakkoo.......Baszkiiii
robi546: Én ps3-on játszok most vele, az email spamek 95 % is magyar, híreket is elszoktam olvasni azok is le vannak fordítva, illetve minden más is magyar.
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
De Elméletileg a történetet nem befolyásolja, hogy életben hagyod vagy megölöd.
Ha van korábbi mentésed töltsed vissza, ha nincs akkor hagyd a fenébe.
(francias egyik küldije az, asszem a holland éjszakája a neve)
AMD Athlon 64 X2 4200+ (2.2GHz) 2.6GHz-re húzva
Nvidia 9400GT 512Mb
3Gb DDr1-es ram
Directx11
Windows 7 32bit sp1
majdnem minden közepesen a pontos állítûásoknál minden 20-on és normálisan fut 30 fps-el na erre varjatok gombot. (na jó árnyék az low)
Hogy lehet az, hogy telepítéskor nem kérte a serial-t, viszont a játékot felrakta a gépre.
Csakhogy nem indul el. Ez a hibaüzenet:
"A jogosultsági adatok nem írhatók."
Ez mit takar?