Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
epic fail x)
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
(tudom, h beállított kép)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Feltettem minden grafikai tuningot a játékhoz és elképesztõen jól néz ki a játék.
Itt egy ingame kép.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Mert most megpróbáltam azok nélkül és most jó... de amúgy...
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
ha megálltok a megjelölt terület körülbelüli közepén, akkor forduljatok észak felé, és a jobb oldali ház bejárata elõtti lépcsõnél be kell ugrani a lépcsõ és a fal közé,ahol neki vsn támasztva egy koszos matras is a falnak, nah ott van kb egy - ajátékban mérve - kb. fél méterszer másfél méteres bizarrul villogó "üres" rész, ha ráléptek, bezuhantok liberty city alá....<#vigyor>#vigyor><#nevetes1>#nevetes1>
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
vagy bele esett a fekete lyukba õ is...
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Az autó csomaggal nem tudom mi lehet a baj. 3 kattintás berakni egy autót a játékba, minek tákolt hülyeségekkel bajlódni?
[merlinw.org]
http://symbiansector.net/showthread.php?t=102891
Innen töltöttem le. Csak egy .exe
Vírus meg biztos,hogy nem vírus. Na mind1,ezt inkább hagyom. Az ultimate texture mod (vagy mifene) az okoz valamennyi gyorsulást?? Mondjuk nem panaszkodom,mert 256-os kártyával High-Very High-ba játszom...😛 (25-40FPS-el)
Amúgy milyen DLC-re gondolsz?
#41553: Igen, ismerõs. De mióta fent vagyok néhány ismertebb torrent trackeren, kockázat mentesebben élek. 😛
http://www.tenke.hu
#41550: lol
CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Lehet csak nekem újdonság, de találtam egy "fekete lyuk"-at a játékban!
Ha valaki tudja,mirõl beszélek, szóljon, ha senki sem tudja, berakom képen a helyét, csak valaki segítsen, hogy hova lehet gyorsan egyszerûen képet feltölteni mutatásra!
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Pedig újraraktam
Aztán mit raktam fel?
1.0.4;ultimate textures;realism;environment...
nah akkor most mivan?😄
még kereke sincs és elégérdekesen repül a repcsi
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810