Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez az Ultimate Texture mod milyen mértékben javítja a játék teljesítményét? (magyarul. hány effpéessel lesz több a gémbe'?) Illetve a modolt autók nem fogják vissza a játékot?
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
És ilyen arnold schwarzenegger-es avatarod volt..most meg 2figyelmeztetés?
CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD
[merlinw.org]
amúgy azt nézem, hogy tök fura, hogy nem kell gépigényeket bambulni 😄 amúgy egy másik kérdés, hátha tud valaki segíteni ...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
innen látszik milyen IQ fighter vagy.
Nekem is volt x-em ,de gyorsan el is adtam!!
ja és a "csodamasinámon" is megy úgy mint az x-en,csak kicsitt szebb grafikával na meg 1920x1080-as felbontásban.
Forza.
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Biztos X-en nem nem tudod behozni ezt az oldalt,de azért belinkelem.
Jó szórakozást és a mikulás bácsinak se felejts el írni ,hogy hozzon neked susu babát!!<#duhos2>#duhos2><#oooo>#oooo>
http://hannahmontana24.info/
okos Tóni
Erre vered most 1 ember mond valamit?
Grat...😊
Én is ezt irtam hogy szépen fut tehát bent van a fut szó is,de úgylátszik a kicsi Hannah nem tud olvasni.
Most akkor én is nyomorék buzi vagyok ??
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
De szépen tudsz beszélni.
Inkább menj fizess elõ a live-ra és engedd ki a gõzt ,ha már pi..-t nem kapsz, vagy pedig a Hannah Montana-ra is csinálhatod ha jól tudom az X-ed lejátsza a képeket is.
Nah jó szórakozást kiscsikó.
2. Nem kéne általánosítani.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
És éppen hogy pc-s körökben a szebben-t arra használják hogy a játék SZEBB te buzi, nem pedig hogy hogyan fut.
Csak a nyomorékok mondják ugy, akik sajna nem járták ki a 6dikat.
Kis pöcs.
Nekem érdekes probélmám akadt. A játék /nagyon ritkán hálistennek// de beszagatt. Eléggé. 1920*1080ba van minden ami lehet fullra nyomva. A gép követelmény bõven megvan szerintem az nem indokolja. Ráadásul ez a szaggatás abba marad amint a térképre váltok és vissza. Egyébiránt fennmarad. Valakinek valami ötlet, hogy ez mi ?
Szebben fut mármint akadásmentesen ezt a szót sokan használják arra hogyha gyorsabban/akadásmentesen fut egy játék.(Legalábbis PC-s körökben),de akkor látom ti X-esek nem ismeritek ezt a kifejezést,de biztos az x360ad veri a low grajfával.
TE SZERENCSÉTLEN!!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
wtf?
És azt hogy érted el azzal hogy kikapcsoltad a virtuális memoriát?
Nem jobban/gyorsabban te szerencsétlen?<#lama>#lama>
Mióta kikapcsoltam a virtuális memót azóta nem darál egyfolytában a vinyó meg a játékok is szebben futnak a gépen.
De ti tudjátok.
[merlinw.org]
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
#41482: Hát köszi... akkor majd kipróbálom😄
Bocs ha nem mondtam újat,de nekem ez az volt<#wow1>#wow1>
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
pls valaki írja le hogy hogyan lehet multiplayer-ezni
a játék megvan eredeitben