Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mostanság sok dolgot torrentrõl le lehet szedni mégsem warez.Sõt, legtöbbször oda is felrakják mert egyszerûbb.
De ezen ne vitázzunk.Én szerintem games for windows live (ha még van) programban aktiválni lehet a kulcsot és le is tölti a játékot.de ez nem biztos.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Clone DVD-s játékokat kizárólag warez és torrent oldalakról lehet leszedni.
Rágd át alaposan a warez szó jelentését.
Legvar így kezdte a mondatot "Sziasztok , olyan problemam lenne, hogy a jatek dvdje mar nem olvashato, viszont eredeti kulcs stb mindenem megvan hozza, honnan tudnek letolteni egy teljes jatekot gondolok <#nezze>#nezze>itt nem warezos /torrentes jatekra"<#nezze>#nezze>
Csak erre reagáltam.
Mivel te fizettél már a jogdíjért.Ugyanolyan ha van egy windows 7 eredeti aktiváló kódod akkor bármikor letöltheted a microsoft honlapjáról a dvd-nyi adatot hogy kiírhasd.
😉
Bocs a warezért ,de elég kihalt a warec topick
Mint írtam, a Clone DVD-hez is kell crack.
Crack=törés, repedés.
Remélem érthetõ voltam.
nem crackeled hanem beírod a cd kulcsodat és kész is.
Tehát eredeti lemezt csak venni tudsz, letölteni nem. Letölteni eredetiben csak a Steam oldaláról tudsz, ha megveszed ott a játékot digitális formában.
Miért nem olvasható a DVD-je? Összekarcoltad vagy mi a szösz?
Az EFLC jobban fut, azt rakd fel szerintem. No meg érdekesebb-másabb küldetések vannak benne. Már mind a 2 dlc-hez van magyarítás is, és ugyan úgy moddolhatod, mint az alapjátékot.
A zipben található .exe fájlt bontsd ki a GTA IV fõkönyvtárába, és írj felül a régit. Az eredeti fájlról azért készíts másolatot.
Aztán pedig az pl. az asztalon lévõ parancsikonjával máris tudod indítani DVD nélkül!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Illetve hogy a social games email cimem hogyan tudnam megvaltoztatni?!
Koszonom
Kedvet kaptam egy kis gta-hoz. Melyik részét érdemes felrakni,a sima alap gta 4-et vagy a kiegészítõt?
Melyik változat fut jobban végül is csak erre lennék kíváncsi
2. nincs benne, utólag lett hozzáadva
két kérdésem lenne hozzá.
1. Hogy lehet a kamionra utánfutót rakni?
2. A vége fele az a sport rendõr autó, az benne van a játékban vagy beletették? Mert még soha nem láttam.
Még régen is be volt linkelve.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
A rendõrségi motor a police buffalo meg a police stinger csak a multiplayerben lehet a TBoGT-ban? Válaszotokat elõre is köszönöm!
We will never forget! WTC
Tudom, hogy nem ide tartozik, de látogatottabb ez a fórum és annyit szeretnék, hogy SE Androidon elmegy az Iphone-os GTA Chinatown Wars?
Remélem tudtam segíteni! Ha van még gondod, írj priviben!
A legjobban akkor futott amikor már autók se jöttek az utcán, csak gyalogosok, rendõrök is csak lezárt hídon üldöztek. Pár napig még fent hagyom aztán törlöm. Majd pár év múlva elõveszem újra.
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
Nemrég sikeresen fel lett újítva a kompjuterem ezért gondoltam felteszem a gta4 et amit mindig is meg akartam kaparintani, le is töltöttem eszt gyanánt, csak annyira megtetszett, hogy kötelességemnek éreztem megvásárolni is a játékot a legközelebbi számítástechnikai szaküzletben...
Na szóval annyi a lényeg, hogy feltettem kiirt valami hibát hogy nem található valami fájl, kicsit bepöccentem, hogy átverés áldozata lettem, és kicserélték a cédéket az üres cédékkel vagy valami.
Így fogtam és elkezdtem másolgatni egyenként a fájlokat egyik mappából amásikba és láss csodát.
A crackel mûködött, legalább is a betöltöképernyõig de utánna kidobott.
Lehet átmásolta a játékot az oridzsi cédémre és vehetek még egy játékot?
A patch mellett még átállítottam pár dolgot, hogy ne akadjon gyakran. lehet ez a kettõ okozza?
Én már meguntam régen, kijátszottam 3-szor+2-szer az EFLC-t. Szénné moddoltam, elökörködtem vele több száz órát.
Inkább az V. részt várom.
★ 汤姆 李
egyébként maga a játék az nálatok is ilyen csúnya? ez az élsimítás ez hallotnak a csók, 16x-oson is borzalmas minden.
★ 汤姆 李
annak mi lehet az oka, hogy indítás után 5-10 perc múlva egyszer csak kilép a játék. van, hogy szó nélkül, van, hogy mellé még kiírja, hogy a program mûködése leállt és ennyi. ötlet?
Egyébként többen is tudják majd használni (azt hiszem).
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
Minden szükséges cucc megvan, 1.4es peccsel játszok. Valaki help?😊
I met God. She's black
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Egy olyan gondom lenne hogy mikor elakarom inditani a spark 4-et akk meg adom a gta helyét és akk ujra kéri ez mié van?
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!