54919
-
#53986 Nah, szép. Nem tudom leszedni. Rámegyek hogy download és bejön egy fehér ablak pár sorral.
Azt hittem én vagyok béna, megpróbáltam más modnál, ott meg simán elindul a letöltés. -
#53985 Ezt próbáljátok ki!
London Underground Train
Erre vártam GTA IV megvétele óta, és kijött az igazi!!!
-
#53984 Ezt kell leszedni és akkor megszűnik! -
morzsi555 #53983 Azon sajnos nem lehet segíteni. Csak a 1040-es patchen működik tökéletesen. -
#53982 Kipróbáltam egész szép lett az EFLC csak néha piros kockák jelennek meg az égen. -
#53981 sziasztok! van a GTA4-hez, olyan mod amivel szép lehet autókat importálni a játékba ÉS meg lehet nézni a modellt, mint GTASA-hoz volt például a GGMM-ha jól emlészem a nevére. -
morzsi555 #53980 Icenhancer-rel ás dkt textúráival jobban jársz., vagy valamelyik másik textúrával ami a linkben van. Ez a realizmIV elég elavultnak tűnik. Mondjuk én csak az icenhancer-t szoktam használni, nekem az is elég. -
Rodman6 #53979 Köszi szépen! És ha ezek mellé felraknám a RealizmIV-et vagy amit linkeltél abban van egy Lord's texture pack azok dobnának még rajta? Mindegy puding próbája az evés kipróbálom. -
morzsi555 #53978 Van EFLC-hez is, igen, de nem lesz olyan szép, mint a 1.0.4.0-es gta 4, mert az EFLC 1.1.2.0-es patch ugyanaz, mint a gta 4 1.0.7.0-es patch-e. Az 1070-es patchben meg gyengébb/rosszabb shaderek vannak. -
#53977 pfúú,azért nem megy mert rohadt gfwl-es ami már nincs...
Emiatt szoptam én is doszt.
A következőt kell tenni.Letörlöd a francba a rockstar socialt és ezt a games for windows live-ot.
Aztán rákeresel a legfrissebbre és azokat pakolod fel.Nekem úgy ment de egy idő után már engem is kidobott sajnos.
Végül én a moddolt multit használtam(instabil) -
#53976 Ez műkszik EFLC-vel is? -
morzsi555 #53975 - Fresh install (gta 4 mappát is töröld)
- 1.0.4.0-es patch (ha azt akarod, hogy a legszebb legyen)
- icenhancer final http://icelaglace.com/
- xliveless (benne van az icenhancer mappában vagy innen link)
- DKTronics70 Liberty City Textures Volume 1 vagy amelyik tetszik innen: link -
#53974 Én is megvettem a multi miatt, viszont nem indul el. Már van live meg mindenféle fiókom, meg össze is kapcsoltam, a játékot felpatcheltem. Ha elindítom kapok egy Log in ablakot az alján play offline és play gombokkal, de bármelyiket nyomom, leáll, nem indul el semmi. Ez felettébb bosszantó, hogy fizettem érte és órákon át kínlódok vele mindenféle szart felinstallálni meg regisztrálni, linkelni, és nem indul el. A tört játék egy klikkre elindult. Azért nonszensz hogy valamiért fizetek, és nem indul el... -
Rodman6 #53973 Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy jelenpillanatban mivel lehet a legélethűbbé varázsolni a GTA4 grafikáját, és melyik patchhel műxenek ezek rendesen.
Most van nekem RealizmIV és Ultimate textures 2.0 de ez nekem nem elég! Élesebb textúrákat akarok és élethű égboltot. Le is szedtem az icEncancert meg ENB seriest de már akkora keveredést okoztam hogy nap helyett csak egy sárga kört látok, igaz egyszer sikerült király bloom effektet elérni de állandóan kifagyott.
Ha valaki leírná a telepítések menetét azt megköszönném. -
Timbu #53972 Azért szép lenne tőlük egy olyan hibaüzenet, hogy "bocs fiúk elfogyott a kulcs, kérlek várjatok 5 napot" ahelyett, hogy "valami nem jó, köszönjük, hogy fizettél, de a továbbiakban nem érdekel, hogy mit csinálsz". -
#53971 A steam-es akció miatt annyian vásároltak GTA4-et, hogy elfogyott a cd-key. A Rockstar Games-nek írtam azt válaszolták, hogy ha azt látjuk, hogy "Nem sikerült kapcsolódni a kulcs szerverhez" akkor bizony elfogytak a kulcsok és ezért nem tudunk lekérni egyet. Azt írták ez átmeneti és, hogy továbbra is küldik a kulcsokat a Steam-nek. -
#53970 Nekem szerencsére nincs gondom a játékkal, indul mindkettő a kapott kulccsal.
Igazából csak a Live-os profillal kapcsolatos kérdésem a probléma kettővel lejjebb, de arra meg nem hiszem, hogy választ ad a steam kapcsolódó fóruma. Egyébként sem tudok angolul sajnos. -
Borg #53969 Nézz fel a steam forumra... van kb 10000 bejegyzés az utóbbi pár napból ugyanerre a problémára, a legkülönbözőbb országokból. Furcsa lenne, ha erre nem találnak megoldást... -
#53968 Egyébként így visszamenőleg hol tudom megnézni, hogy annak idején milyen adatokat adtam meg a Live profil regisztrációnál? Hiába keresem az xbox.com-on, sehol nem találok pl. telefonszámot. A régi angol profilommal való bejelentkezéskor ugyan kérte volna most, hogy adjam meg, mondván a felhasználónév és a jelszó már nem elég, de inkább nem adtam meg semmit. Bár azt a profilt nem használom. VAgy így utólag már nem lehet megnézni, módosítani, csak a friss regnél lehet?
Hogy lehet Live profilt törölni? Tudom, ezek a kérdések nem a GTA-hoz kapcsolódnak, de ha már úgy is benne vagyunk a témában. -
#53967 Szerencsére nekem semmi bajom nem volt sem a IV-vel, sem az EfLC-vel. Megkaptam a Steam kódot, beírtam, elfogadta és már telepíthettem is a játékokat. Aztán első indításnál kérte mindegyik a kulcsot, beírtam és indult szépen mindegyik. Utána, mikor a Live-ra léptem be, tőlem már nem is kérte a kulcsokat, simán mehettem multiba. Pedig az én Live accom is magyar. Ezek szerint nekem szerencsém volt.
De most lehet, hogy félre értem, de mi a gond azzal, hogy kell egy angol profil (azon kívül, hogy macerás megcsinálni)? Én úgy tudom, hogy a GTA-khoz lehet kapcsolni több profilt, sőt biztos is vagyok benne, mert a IV-hez nekem is lett egy angol profilom, mivel nekem olyan időtájt lett meg a játék, amikor éppen kis hazánkban is elérhető lett a Live. Ergo csinálsz egy angol profilt, megkapod a kulcsot, aztán a magyar profiloddal lépsz a játékba és ha kéri a kulcsot, beírod neki.
De lehet a supportra is várakozni, csak szerintem le se szarják a gondotokat. -
#53966 igen, én is azzal játszottam -
Leky #53965 Azt hiszed én nem írtam nekik a GTA IV Episodes Liberty city-vel kapcsolatban. Sőt a Rockstarnak is írtam illetve a Microsoftnak is ez kb két hetes levelezés volt. A Steam és a Rockstar is a sablon megoldásokat írta ami jó is lett volna csak az volt a baj, hogy a Games for Windowsban magyar profillal hivatalosan nem elérhető a játék. A magyar Microsoft support ajánlotta, hogy próbáljam meg angol accounttal a kódcserét ami egyből működött is. Mondjuk ez annak gáz akinek van már játék az accountján és ezért kellene létrehoznia újat, nekem nem volt. -
Piko888 #53964 akkor passzolom, szerencsére nekem nekünk minden ok volt.
-
Borg #53963 Van, magyar, és egyéb vásárolt játék is van rajta. Már csak ezért is nem fogok másikkal szórakozni. -
#53962 jó nektek,én is írtam a supportnak -
Piko888 #53961 Nekem magyar a live profilom és minden ok. -
Piko888 #53960 Van Windows Live accountod hozzá?
1 kódot csak 1 accounthoz rendelhetsz hozzá, én pl nem rendelném egy tört játékokat tartalmazó accounthoz.
Nekem és haverjaimnak is megvan és senkinek sem volt semmi gondja vele.
-
#53959 egyetértek nehogy már én csináljak egy másik live profilt mert ők faszok,én is felhúztam ezen magam tegnap :/ -
Borg #53958 Ne haragudj már, de ha fizettünk a játékért, akkor had ne kelljen már nekünk szopni a regisztrációjával. Vagy rendbehozza a steam support a héten, vagy szépen visszautalhatják a pénzt. -
Leky #53957 Ja és fontos még a angol account létrehozásánál.
Arra figyelj amikor létrehozod az angol account-ot, hogy amikor a telefonszámot kéri akkor Magyarországot és a te számodat add meg (középtájon lesz ez a kérdés a regisztrációnál). Ez azért kell, mert ha kódbeváltásra kerülne a sor akkor mielőtt bejön ez a lehetőség küld egy sms-t a telefonodra ambe szereplő kódot be kell majd írni. Az utána megjelenő adatoknál nyugodtan adj meg angol kamu adatokat.
Ha kellene esetleg: http://hu.fakenamegenerator.com/
A magyar account-al ellentétben ezt a biztonsági kódot nem e-mailben, hanem telefonra küldi. Egyébként az sms semmibe sem kerül neked. -
Leky #53956 Az angol accountal az Xbox.com-on bejelentkeztél és a Reedem code-nál megadtad a Steam-től kapott kulcsot?
Egyébként, hogy az élet ne legyen ennyire egyszerű meg vettem a GTA IV-et is Steamen és első indításnál már azt írja ki, hogy nem tud kapcsolódni a kulcsszerverhez.
Elvileg ez azért van, mert elfogyott a cd kulcs a játékhoz és amíg nem kapnak újakat addig ez a probléma fent fog állni. Írtam nekik ez ügyben és kiváncsi vagyok mit reagálnak. -
#53955 egy iCEnhancer mod mennyire terheli meg a rendszert, játékot? -
zsoltia #53954 Totyak. Megcsináltam. Eg új amerikai accountot csináltam, de így is azt írja. Szerintem írok lassan a supportnak. -
otiqa #53953 Nekem is ugyanez a bajom. Complete edition vásárlása után a sima GTA4 nem indul, mert azt írja a steam, hogy nem tud csatlakozni a kulcsszerverhez, a Liberty Episodesnál van cd kulcs de azt meg a games for windows utasítja el rossz kulcs hibával. -
Borg #53952 Ő is azt írja, hogy másik angol accountot hozott létre... -
#53951 zsoltia, Borg:
Olvassátok el a #53863 hozzászólást, ott is ilyen problémával küzdött az illető és sikerült új kulcsot kapnia, ami már jó volt. Érdekes probléma ez, mert pl. az én Complete Editionom-mal semmi gond nem volt a kulcsokkal. -
Borg #53950 Nekem is invalid kulcsot ír a live a steamen frissen vásároltra...
Márpedig nem fogok csak ezért még egy live accountot létrehozni. Vagy rendberakják, vagy vissza a pénzt... -
#53949 olvass vissza. -
zsoltia #53948 Sziasztok, egy olyan gondom lenne, hogy megvettem a játékot a steamen. Első nap kipróbáltam, és minden jó volt.
Csak mentetni nem tudtam mert valami tört live volt fent. Ma unistall mindenre. Live újra rakás után is invalid kulcsot ír. Konkértan a windows live írja ezt. Valakinek van ötlete? -
gubel #53947 oké köszi szépen