Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
feltettem az 4.patchet és elõször fatal errort írt hogy tegyem újra. Újratettem és kipróbáltam azt a xlive-s bigyót aminek ezt megkéne gátolnia (vagyis ezt mondták). És nem ír ki semmit vagy ilyesmi semmi hibát csak nemindul el.
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
kék halál,fagyás lehet az eredmény
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Megoldás: ki kell mindkettõvel próbálni 😊
púúúúú
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
szerintem meg ugyan olyan sz*r mind2, akkor meg mért ne az ujat? benchmark eredmény nem érdekel, mindkettõ leesik 15-20fps-re bizonyos helyzetekben (ergo játszhatatlan)
Forza.
Forza.
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
púúúúú
Mellesleg Guru hszébõl kiderült hogy megvan neki az eredeti...!
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
csak az én szememet üti ki?
istenem miért vagytok ekkora lámák, tudjátok, hogy mit jelent az, hogy warez?
elmagyarázom, mert ahogy látom itt a fórumon eléggé megoszlanak a vélemények.
warez = olyan szoftver, ami jogtalanul van a tulajdonodban
És még véletlen sem pénzes """"warez"""" oldalról való letöltést jelent
Lehet, hogy neked eredeti van guruzone, de én a fenti hozzászólásra válaszoltam, tehát: téged ki kérdezett?
púúúúú
bocs ha wareznak látszik tünt!!!
LimpBizkit feltettem az 1.0.4-et, de utána sem aktiválódott.
Ráküldtem a hivatalos nodvd launchert és igy már mûxik.
Valami gond lehet securoméknál, pusztulnának meg
csak simán feltettem a 3. pecset és crackoltam és elindúlt egybõl!!!
tanácsolom neked is guruzone hogy ezt csináld és sztem jó lesz!!!!
nem tudom mér kell szaroznia....<#szomoru1>#szomoru1>
a tûz falom ki van kapcsolva meg ez folyton rákérdezõs segítségek is!
lehet valami nem engedi mégis!!
segítsetek ha tudjátok mi a baja kösz!!!
mi erre a megoldás???
kösz szépen!
Ennyire azért ne szidd a játékot. Bár megértem, hogy azért az csúnya, hogy azon a gépen így fut. De legtöbbünknél meg gyengébb gépeken (mint pl az enyém), teljesen használhatóan fut, megfelelõ grafika mellett.
Félreértés ne essék, nem mondom, hogy felhasználói hiba. Elismerem, hogy a játékkal lehet gond.
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
Nincs mit.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
nézzétek😄 XD
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
nekem van 1olyan problémám hogy amikor küldizni akarok oda mek a kijelölt helyre és akkor ki ír valamit de küldit nem kapok
pls valaki segítsen
elõre is thx