Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
[merlinw.org]
Grand Theft Auto IV/pc/data/timecyc.dat
Grand Theft Auto IV/pc/data/cdimages/gtxd.img
Grand Theft Auto IV/pc/data/maps/generic/procobj.img
Grand Theft Auto IV/pc/data/maps/props/vegetation/ext_veg.img
Én is hiába léptem q9400+4 gb ram felé az e2180+2 gb-ról, Nem lett hirtelen 100 fps, viszont bõven az élvezhetõ és játszható grafika és fps irányába mozdul el az egész.
Most már olyan nem fordul elõ, hogy menekülök a zsaruk elõl és csak a térkép alapján tudom követni az utat, mert lemarad a gép a textúrákkal, ráadásul picit fentebb is lett tolva a beállítás, mint volt korábban. xD
ui: Valaki írta, hogy nem sikerült neki 6-os körözést elérni. Jelentem, nem lehetetlen, csak a játék korai szakaszában kell a torlasznál lévõ zsarukat ölni.
Hamar felszökik a tetszési index náluk.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Picit fura kérdésem lenne de vannak multiplayer csalások gta4 hez? nem használni szeretném csak vannak fura emberek.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
GET OVER HERE!
De még mennyire hogy van.
[merlinw.org]
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
Azt szeretném kérdezni hogy tudok offline profilt csinálni? Bocs hogy ha már volt ilyen kérdés de nem szerettem volna végig olvasni mind a 40000 commentet 😊
Statistics
Average FPS: 51.18
Duration: 37.20 sec
CPU Usage: 73%
System memory usage: 96%
Video memory usage: 89%
Graphics Settings
Video Mode: 1024 x 768 (100 Hz)
Texture Quality: High
Texture Filter Quality: Highest
View Distance: 45
Detail Distance: 80
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Szervizcsomag 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce GTS 250
Video Driver version: 195.62
Audio Adapter: SB Live! Audio
Intel Pentium III Xeon processzor
A proci: C2D E8400@4 GHz
VGA: Gigabyte GTS250 OC 1 Gb
RAM: 2 Gb Geil BlackDragon
púúúúú
Ha most leszedem ezeket az ultimate textures packeket akkor lassabb lessz tõle a játék?

Eredeti játékom van még az elsõk közt vettem meg :@ és most újra fel akartam rakni de az a windows live nem enged belépni a profilomba valaki tud segíteni?? (megnéztem mi lehet a gondja :Internet IP adress : not signed meg valami UPNP : not signed in ) na ez lenne a gondom remélem valaki tud mondani valami okosat.
Kb. januárban uninstalltam a GTAIV-et. Az azóta megjelent peccsek javítottak vmit a játék sebességén, vagy még mindig olyan optimalizálatlan fos mint egy éve volt?
mondana valaki egy jó commandline beállítást?😄
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!